mums tai bet kokia vaistine yra toli, nes gyvename vienkemyje,tie keli litai nieko nekeicia,bet jei jau vaziuojam i miesta tai tikrai jau eiciau prekintis ten kur preke pigiausia. o siaip aciu visoms kurios atsaket.
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 08, 01:55)
Na, jei man pasonej ir Eurovaistine, ir Farma ir Litfarma, tai kodel tureciau eiti ten, kur nera nuolaidos? be abejo, eisiu ten kur pigiau, kad ir keliais litais... na, kam tureciau dovanot, jei galiu pasinaudot ta nuolaida
Turejau omeny, jei Euro vaistine toli....
SIAIS LAIKAIS MES TAIP PRIPRATE PRIE TU NUOLAIDU,BET TAI TIK AKIU DUMIMAS.
QUOTE(daliosss @ 2007 03 09, 13:09)
As irgi labai noriu pabandyti ta zieda, bet bijau, kad nemokesiu juo gerai pasinaudoti. Jis man taip nepatikimai atrodo.
tirkai ner ko bijoti
Naudojau metus laiko KZ tai del patogumo super, bet siaip man netiko, kuo toliau tuo blogiau jauciausi, galvos skausmai tapo nepakeliami, svorio priaugau 4 kg ir taip sunkiai jauciausi, o dar nuotaika vis blogejo ir blogejjo, vos ne iki isterijos
kazkaip bandziau save itikinti kad ne nuo to, bet ryzausi issiimti ir paziureti kas pasikeis ir visi simptomai baigesi, nei galvos neskauda ir nuotaika puiki, ir visas kuno tinimas praejo per tris dienas dingo 2 kg.
Jau beveik kaip menesis nenaudoju ziedo ir jauciuosi taip puikiai, kad nezinau ar kada is vis naudosiu kontraceptikus, nes pries tai naudojus buvau KT tai daresi panasiai, gydytoja tada patare padaryt pertrauka ir pabandyti zieda, bet tas pats
kazkaip bandziau save itikinti kad ne nuo to, bet ryzausi issiimti ir paziureti kas pasikeis ir visi simptomai baigesi, nei galvos neskauda ir nuotaika puiki, ir visas kuno tinimas praejo per tris dienas dingo 2 kg.
Jau beveik kaip menesis nenaudoju ziedo ir jauciuosi taip puikiai, kad nezinau ar kada is vis naudosiu kontraceptikus, nes pries tai naudojus buvau KT tai daresi panasiai, gydytoja tada patare padaryt pertrauka ir pabandyti zieda, bet tas pats
Pabandžiau ir aš tą žiedą, daktarė po gimdymo labai rekomendavo, tik va kad jį įsidėjus pirmą mėnesinių dieną, kaip kad man pasakė daktarė ir parašyta instrukcijoj, taip ir nebaigiau sirgti O kai pasakiau daktarei ji man sako tai nieko tokio baigsi, čia tik šalutinis poveikis, bet nieko blogo Tada nutariau pasitarti su kita ginekologe, tai ji man pasakė, kad iš tiesų dar reikėjo papildomai tą mėnesį pagerti KT, kad būtų pakankamas hormonų kiekis, nes KZ yra labai mažas hormonų kiekis Bet aš atvirai pasakius jį išsiėmiau ir nusprendžiau, kad kontracepcija ne man
AuryteJ, kiek teko skaityt SM ginekologės konsultacijų, nepatariama tokia "saviveikla", t.y. nebepatinka KŽ, išsiimu, patiks vėl įsidėsiu ir pan. Reiktų su gydytoja pirma pasitarti.
Norėjau paklausti, gal čia yra tokių, kurios ilgą laiką (na min. 3 metus) gėrė KT ir po to perėjo ant KŽ? Skaičiau, kad KŽ kažkiek geriau tuo, kad jo išskiriami mot. hormonų kieks organizme išlieka pastovus, todėl mažiau pasireiškia šalutiniai požymiai. Ar tai tiesa?
Norėjau paklausti, gal čia yra tokių, kurios ilgą laiką (na min. 3 metus) gėrė KT ir po to perėjo ant KŽ? Skaičiau, kad KŽ kažkiek geriau tuo, kad jo išskiriami mot. hormonų kieks organizme išlieka pastovus, todėl mažiau pasireiškia šalutiniai požymiai. Ar tai tiesa?
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 20, 08:30)
AuryteJ, kiek teko skaityt SM ginekologės konsultacijų, nepatariama tokia "saviveikla", t.y. nebepatinka KŽ, išsiimu, patiks vėl įsidėsiu ir pan. Reiktų su gydytoja pirma pasitarti.
Aš ir neužsiiminėjau "saviveikla" paprasčiausiai, pasirodo jame mano organizmui buvo per mažas hormonų kiekis, todėl mėnesinės užsitęsė daugiau nei savaitę, o po to paterliodavo taip man paaiškino antroji ginekologė, o aš jį išsiėmiau kaip ir priklauso po 21 paros Ir daugiau nebepirkau, nes bijojau, kad vėl gali būti tas pats šalutinis poveikis, tačiau jei nusipirkčiau tas tabletes dar priedo pirmam mėnesiui kaip patarė ginekologė, gal ir reiktų surizikuoti, nes sakė susireguliuotų hormonai ir po to užtektų tik žiedo, juk nieko neprarasčiau Net nebežinau ką daryti
Aaaaa, dabar man aišku O tai jei ne paslaptis, kokias KT prieš tai vartojai, kad KŽ per mažas hormonų kiekis buvo? Aš pernai mėnesiui KŽ buvau įsidėjus, prieš tai vartojau Regulon (dar prieš tai Logest, Mirelle), tai pastarosiose iš vartotų 3 KT rūšių hormonų kiekis buvo didžiausias, ir nieko, netepliojo... Dabar jau mėnuo kaip nevartoju KT, bandysiu KŽ pamėgint, nors ir brangoka
AuryteJ, nemanau, kad tu čia kuo nors rizikuoji, juk ne pati išmislijai, o gydytoja tau patarė dar vieną mėnesį papildomai pagert KT, blogiausiu atveju, jeigu vėl prasidės tie tepliojimai, suprasi, kad KŽ tau netinka ir gydytoja padės tau parinkti patikimesnę ir patogesnę kontraceptinę priemonę
AuryteJ, nemanau, kad tu čia kuo nors rizikuoji, juk ne pati išmislijai, o gydytoja tau patarė dar vieną mėnesį papildomai pagert KT, blogiausiu atveju, jeigu vėl prasidės tie tepliojimai, suprasi, kad KŽ tau netinka ir gydytoja padės tau parinkti patikimesnę ir patogesnę kontraceptinę priemonę
aš 2metus gėriau KT o dabar naudoju KŽ. mečiau KT nes su kepenim negerai pasidarė nors organizmas jas gerai toleravo (tik kepenim jos nepatiko ). nžn kokie tie pašaliniai poveikiai turėtų būti, bet nieko nejaučiu . kepenų neskauda, nereikia kiekvieną vakarą prisimint ir t.t. . gal tik per pms'ą piktesnė būnu , bet čia gal ne dėl to ...
Papildyta:
+2007 03 05, 22:55-->
šiaip nuolaida nemaža. pirkau pleistriukus (paprstus. pirštam klijuot ), tai gavosi lito nuolaida. žiedui apie 6 (ar net daugiau) nuolaida gavosi. nepatiko tik tas, kad camelijoj žiedas beveik 45lt kainavo . tai su nuolaida beveik 39 lt gavosi . eurvaistinej be nuolaidos tiek kainuoja
aš 2metus gėriau KT o dabar naudoju KŽ. mečiau KT nes su kepenim negerai pasidarė nors organizmas jas gerai toleravo (tik kepenim jos nepatiko ). nžn kokie tie pašaliniai poveikiai turėtų būti, bet nieko nejaučiu . kepenų neskauda, nereikia kiekvieną vakarą prisimint ir t.t. . gal tik per pms'ą piktesnė būnu , bet čia gal ne dėl to ...
Papildyta:
+2007 03 05, 22:55-->
QUOTE(Ievute @ 2007 03 05, 22:55)
tai kokia padaro nuolaida camelioj?
šiaip nuolaida nemaža. pirkau pleistriukus (paprstus. pirštam klijuot ), tai gavosi lito nuolaida. žiedui apie 6 (ar net daugiau) nuolaida gavosi. nepatiko tik tas, kad camelijoj žiedas beveik 45lt kainavo . tai su nuolaida beveik 39 lt gavosi . eurvaistinej be nuolaidos tiek kainuoja
[/quote]
Tai reikia Eurovaistinėj šeštadienį arba sekmadienį pirkti bus nuolaida, jei neklystu penkiolika procentų O įdomu jis priskiriamas prie vaistų tada ir šiokią dieną būtų eurovaistinėj dešimt procentų nuolaida
[/quote]
Tai reikia Eurovaistinėj šeštadienį arba sekmadienį pirkti bus nuolaida, jei neklystu penkiolika procentų O įdomu jis priskiriamas prie vaistų tada ir šiokią dieną būtų eurovaistinėj dešimt procentų nuolaida