Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 05, 00:43)
As jau aiskinausi mirksiukas.gif mat pasirodo po Naujuju atsirado Eurovaistineje neva kazkokia akcija Nuvaring maksties ziedui, kuri galioja iki kovo men. pabaigos. akcijine kaina 40.99 Lt, ir jokios nuolaidos nei su Maxima kortele nepritaiko, nei Eurolitu naudot galima schmoll.gif zodziu, ziuri naudos sau. nes jei su Maxima kortele nuolaida 15 proc. butu, tai tas ziedas 6 Lt kaip minimum pigiau gautusi. o cia akcija padare, 2 Lt kaina sumazino (pries Naujus esu pirkusi uz 43.02 Lt be nuolaidos). vat ir visa reikalo esme. nieko gero... schmoll.gif o naudot vistiek reikia, tai ir perku sau sekmingai toliau ax.gif

drauge parekomendavo pasidaryt camelia vaistines nuolaidu kortele smile.gif . pasidariau ir man daug labiau patinka nei eurovaistines su savo savaitgalio akcijom schmoll.gif . nuolaida galioja kiekviena diena, o kortele kainuoja 50ct smile.gif . viskas greita ir paprasta smile.gif . gaila tik, kad camelia ne tokios populiarios kaip eurovaistines blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 03 05, 21:52)
drauge parekomendavo pasidaryt camelia vaistines nuolaidu kortele  smile.gif . pasidariau ir man daug labiau patinka nei eurovaistines su savo savaitgalio akcijom  schmoll.gif . nuolaida galioja kiekviena diena, o kortele kainuoja 50ct smile.gif . viskas greita ir paprasta  smile.gif . gaila tik, kad camelia ne tokios populiarios kaip eurovaistines  blink.gif

tai kokia padaro nuolaida camelioj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 03 05, 21:52)
drauge parekomendavo pasidaryt camelia vaistines nuolaidu kortele  smile.gif . pasidariau ir man daug labiau patinka nei eurovaistines su savo savaitgalio akcijom  schmoll.gif . nuolaida galioja kiekviena diena, o kortele kainuoja 50ct smile.gif . viskas greita ir paprasta  smile.gif . gaila tik, kad camelia ne tokios populiarios kaip eurovaistines  blink.gif

Aciu uz info thumbup.gif taip pat domina nuolaidos dydis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 06 kovo 2007 - 12:54
Sveikos,

Jeigu as neklystu, tai KAMELIJOS koretele suteikia 10% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute11 @ 2007 03 06, 13:30)
Sveikos,

Jeigu as neklystu, tai KAMELIJOS koretele suteikia 10% nuolaida 4u.gif

Na, tai tada apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
o euro vaistinei savaitgaliais su maksimos kortele 15 procentunuolaida taiko irgi apsimoka smile.gif as visada perku savaitgaliais buna pigiau smile.gif
Atsakyti
As irgi dazniausiai perku EURO vaistineje, ten pigiau gaunasi, beto taip jau supjanavusi esu kad kaip tik savaitgaliui reikia tongue.gif
Papildyta:
Beto dar EUROLITU duoda thumbup.gif , o ju man daznai prisireikia, tai su jais vis pigiau keliais litais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda23 @ 2007 03 06, 14:26)
o euro vaistinei savaitgaliais su maksimos kortele 15 procentunuolaida taiko irgi apsimoka smile.gif as visada perku savaitgaliais buna pigiau smile.gif

Kelios žinutės aukštyn - kad lyg ir nebetaiko tos nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 06, 17:30)
Kelios žinutės aukštyn - kad lyg ir nebetaiko tos nuolaidos g.gif

Butent, kad is Eurovaistines Nuvaring ziedo pirkti neapsimoka... kol kas iki kovo pabaigos, nes akcijine kaina... paskui ziuresim kas ir kaip...
Atsakyti
tai nebesuprantu,cia rasot ant duros,kad zinuciu skaicius augtu ar rimtai? nes jei nezinot nerasykit.Vienos raso kad nera nuolaidos euro vaistineje nuolaidos kontraceptinian ziedui,kita lig is po ziemos miego pabudusi raso kad yra.Nu nesamone.Kol pati nenueisiu tai ir nesuzinosiu tiesos.gaila tik tiek,kad iki artimiausios vaistines 12km,tad parasykit tiksliai ar yra tos nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 07, 10:18)
tai nebesuprantu,cia rasot ant duros,kad zinuciu skaicius augtu ar rimtai? nes jei nezinot nerasykit.Vienos raso kad nera nuolaidos euro vaistineje nuolaidos kontraceptinian ziedui,kita lig is po ziemos miego pabudusi raso kad yra.Nu nesamone.Kol pati nenueisiu tai ir nesuzinosiu tiesos.gaila tik tiek,kad iki artimiausios vaistines 12km,tad parasykit tiksliai ar yra tos nuolaidos.

Nesuprantu,
ar didelis skirtumas moketi keliais litais brangiau ar pigiau. Manau, jei tinka tai nera skirtumo. As specialiai i Euro vaistine tikrai nevaziuosiu, nei jei ir yra nuolaida. Tiek pat islesi kurui smile.gif
As perku farmoj. Moku 40 ar 41 lt ir jokiu problemu nematau....
Atsakyti
QUOTE(Ficia @ 2007 03 07, 14:02)
Nesuprantu,
ar didelis skirtumas moketi keliais litais brangiau ar pigiau. Manau, jei tinka tai nera skirtumo. As specialiai i Euro vaistine tikrai nevaziuosiu, nei jei ir yra nuolaida. Tiek pat islesi kurui smile.gif
As perku farmoj. Moku 40 ar 41 lt ir jokiu problemu nematau....

Na, jei man pasonej ir Eurovaistine, ir Farma ir Litfarma, tai kodel tureciau eiti ten, kur nera nuolaidos? blink.gif be abejo, eisiu ten kur pigiau, kad ir keliais litais... na, kam tureciau dovanot, jei galiu pasinaudot ta nuolaida ax.gif
Atsakyti