Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

as manau, kad galimi patepliojimai, o veliau vistiek susinormalizuos 4u.gif
Atsakyti
Tai kad aš ne pirmą kartą tą žiedą naudoju unsure.gif niekad nebuvo tokių nesamonių, o dabar teplioja. Tai ir mąstau, kuri priežastis įtikinamesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2007 02 28, 16:19)
Tai kad aš ne pirmą kartą tą žiedą naudoju  unsure.gif  niekad nebuvo tokių nesamonių, o dabar teplioja. Tai ir mąstau, kuri priežastis įtikinamesnė smile.gif

o gal kartais reiketu pasikonsultuoti su daktaeliu, jis geriau zinos kas yra ir nuo ko
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2007 02 28, 12:20)

Šį mėnesį įsidėjau žiedą, nedarydama savaitės pertraukos. Beveik savaitę viskas buvo tvarkoj. O dabar visą savaitę teplioja  doh.gif 
Ar gali būt dėl to, kad nedariau pertraukos?

Gi anotacijoj parašyta, kad nepadarius pertraukos, galimi tepliojimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 02 27, 17:06)
nelabai tabletes ir pigesnes.. nezinau, kitoms gal ir tinka pigesnes tebletes, bet man tai nea.. esu ne vienas isbandzius, ir man tiko tik diane 35, kuriu kaina, kiek pamenu virs 30 lt... o ziedas keliais litais brangesnis, o patogumas nepastebimai didesnis rolleyes.gif  dabar visoms rekomenduoju  bigsmile.gif
Papildyta:
o del Eurovaistines nuolaidos, tai kazko matyt nesuprantu  bigsmile.gif  na ateinanti menesi pati vaziuosiu pirkti ir pasiaiskinsiu, del tos nuolaidos  4u.gif

As jau aiskinausi mirksiukas.gif mat pasirodo po Naujuju atsirado Eurovaistineje neva kazkokia akcija Nuvaring maksties ziedui, kuri galioja iki kovo men. pabaigos. akcijine kaina 40.99 Lt, ir jokios nuolaidos nei su Maxima kortele nepritaiko, nei Eurolitu naudot galima schmoll.gif zodziu, ziuri naudos sau. nes jei su Maxima kortele nuolaida 15 proc. butu, tai tas ziedas 6 Lt kaip minimum pigiau gautusi. o cia akcija padare, 2 Lt kaina sumazino (pries Naujus esu pirkusi uz 43.02 Lt be nuolaidos). vat ir visa reikalo esme. nieko gero... schmoll.gif o naudot vistiek reikia, tai ir perku sau sekmingai toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 26, 14:00)
Ir vėl ta pati dainelė doh.gif . Visad pirkdavau savaitgaliais, ir visad taikydavo nuolaidą, nes parašyta, kad 15% nuolaida - visoms prekėms.

Kad nera jam nuolaidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 03 05, 00:00)
Kad nera jam nuolaidos  doh.gif

Nera doh.gif
Atsakyti
nuolaidu nera nes preke net ir labai paklausi.
Atsakyti
galvoju pirkti ar žiedą ar pleistrą, ką patartumėt? o beje ar pradeda veikti iš karto ar dar reikia papildomos apsaugos kurį laiką g.gif
Atsakyti
Visa info apie veikimą, o atsiliepimus paskaityk temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 05, 16:15)
Visa info apie veikimą, o atsiliepimus paskaityk temoj 4u.gif

ačiū, skaičiau, bet ten parašyta dėtis pirmą ciklo diena, o pas mane jau vidurys unsure.gif , tai jau tipo negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 03 05, 17:43)
ačiū, skaičiau, bet ten parašyta dėtis pirmą ciklo diena, o pas mane jau vidurys  unsure.gif , tai jau tipo negalima  g.gif

Blogai skaitei mirksiukas.gif . ten parašyta - dėtis 1 - 5 ciklo dieną. Vadinasi, tau reikia laukti kito ciklo mirksiukas.gif . Jei įsidėsi pirmą dieną, papildomos apsaugos nereikės. Jei vėliau - savaitę saugotis papildomai 4u.gif
Atsakyti