Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

smile.gif+2007 02 25, 14:52-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 02 25, 14:52)
siaip jo kaina gana didoka, iki 50lt, ~47lt ax.gif

As perku Camelia vaistineje, ten jo kaina apie 44 Lt., bet turiu Camelijos nuolaidu kortele, tai uz zieda moku 39 su centais 4u.gif
Atsakyti
o mes perkame Eurovaistinej, kainuoja kazkas apie 40 lt su centais. Paskutini karta pirko vyras, norejo su savaitgaline 15 proc nuolaida nusipirkt, bet vaistininke pasake, kad jiem nuolaida netaikoma.. kazkas tokio.. unsure.gif siaip nera pigus dalykas, bet nera is ko rinktis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 02 26, 11:23)
o mes perkame Eurovaistinej, kainuoja kazkas apie 40 lt su centais. Paskutini karta pirko vyras, norejo su savaitgaline 15 proc nuolaida nusipirkt, bet vaistininke pasake, kad jiem nuolaida netaikoma.. kazkas tokio..  unsure.gif siaip nera pigus dalykas, bet nera is ko rinktis  unsure.gif

Ir vėl ta pati dainelė doh.gif . Visad pirkdavau savaitgaliais, ir visad taikydavo nuolaidą, nes parašyta, kad 15% nuolaida - visoms prekėms.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 26, 14:00)
Ir vėl ta pati dainelė doh.gif . Visad pirkdavau savaitgaliais, ir visad taikydavo nuolaidą, nes parašyta, kad 15% nuolaida - visoms prekėms.

na as nezinau, kaip minejau, ne as pirkau, bet vyrui taip paaiskino - neva ziedam ir taip kazkokia akcija, maximos kortele pabrauke, ir kaina nesumazejo. nezinau del kokios priezasties. o kokia kaina Tu moki pritaikius nuolaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 02 26, 16:19)
na as nezinau, kaip minejau, ne as pirkau, bet vyrui taip paaiskino - neva ziedam ir taip kazkokia akcija, maximos kortele pabrauke, ir kaina nesumazejo. nezinau del kokios priezasties. o kokia kaina Tu moki pritaikius nuolaida?  g.gif

Apie 37 lt, berods... Nebepamenu, nes prieš porą mėnesių bepirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 26, 19:21)
Apie 37 lt, berods... Nebepamenu, nes prieš porą mėnesių bepirkau 4u.gif

pries kelis menesiu jis kainavo 37lt be nuolaidos eurovaistinej, o dabar kazkodel pabrango...nesuprantu kodel
Atsakyti
smile.gif+2007 02 26, 19:24-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 02 26, 19:24)
pries kelis menesiu jis kainavo 37lt be nuolaidos eurovaistinej, o dabar kazkodel pabrango...nesuprantu kodel

Kai kainavo apie 37, tai mokėdavau apie 33 mirksiukas.gif
Atsakyti
tabletes pigiau, bet gal tas ziedas patogiau kad nereikia kiekviena diena gerti.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 27, 16:12)
tabletes pigiau, bet gal tas ziedas patogiau kad nereikia kiekviena diena gerti.

nelabai tabletes ir pigesnes.. nezinau, kitoms gal ir tinka pigesnes tebletes, bet man tai nea.. esu ne vienas isbandzius, ir man tiko tik diane 35, kuriu kaina, kiek pamenu virs 30 lt... o ziedas keliais litais brangesnis, o patogumas nepastebimai didesnis rolleyes.gif dabar visoms rekomenduoju bigsmile.gif
Papildyta:
o del Eurovaistines nuolaidos, tai kazko matyt nesuprantu bigsmile.gif na ateinanti menesi pati vaziuosiu pirkti ir pasiaiskinsiu, del tos nuolaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 02 27, 18:06)
nelabai tabletes ir pigesnes.. nezinau, kitoms gal ir tinka pigesnes tebletes, bet man tai nea.. esu ne vienas isbandzius, ir man tiko tik diane 35, kuriu kaina, kiek pamenu virs 30 lt... o ziedas keliais litais brangesnis, o patogumas nepastebimai didesnis rolleyes.gif  dabar visoms rekomenduoju  bigsmile.gif
Papildyta:
o del Eurovaistines nuolaidos, tai kazko matyt nesuprantu  bigsmile.gif  na ateinanti menesi pati vaziuosiu pirkti ir pasiaiskinsiu, del tos nuolaidos  4u.gif

na manau kad kai pati isbandysiu ta zieda tai ir nuspresiu kas geriau, gal jis man visai netiks g.gif
Atsakyti
Iškilo toks klausimėlis 4u.gif
Šį mėnesį įsidėjau žiedą, nedarydama savaitės pertraukos. Beveik savaitę viskas buvo tvarkoj. O dabar visą savaitę teplioja doh.gif
Ar gali būt dėl to, kad nedariau pertraukos? Ar kad streso ir nervų visą savaitę nemažai apturėjau.. Ar kad beveik nevalgau(nes apetito visai nėra)...
Daugiau priežasčių nesugalvoju...
Gal kuriai taip buvo?
Nes aš dėl savo kraujo bijau unsure.gif Vieną kart po tokių tepliojimų (beveik nuo mėnesinių iki mėnesinių) hemoglobinas nukritęs buvo iki 80 blink.gif doh.gif Kažkaip dar kartą to patirt nelabai noris..
Atsakyti
Man tai visas tas tris savaites tepliojo (naudoju pirmą kartą), o dabar, kai mėnesinių savaitė, tai irgi normaliai nesergu, o panašūs patepliojimai,kaip ir per tas savaites, na gal truputį gausiau. Tai dabar nesuprantu, tokios mėnesinės ir turi būt naudojant KŽ, ar čia kažkas ne taip g.gif
Atsakyti