Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Gulia @ 2007 02 17, 18:41)
Man keista,kad vartojant KT ciklas 60 dienu!!!

Kiek ginekologe man pabreze, kad nuo KT kaip tik susinormalizuoja MM rolleyes.gif Tai gal ten pas ja ne MM, o kokia zaizdele turi, todel ir kraujuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Pirma karta zieda isidejau lygiai pries savaite. Tikrai jis nei iskrenta, nei jauciasi, bet..... man vis dar tepa. Kiek zinau, gali teplioti visa menesi? Ar tai tiesa? Ar jau reikia begti pas gydytoja? smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 13, 21:30-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 02 13, 21:30)
teks prasyti vyro(draugo) pagalbos mirksiukas.gif bet siaip nieko ten mandro lotuliukas.gif

[QUOTE]buvau neseniai pas ginekologa (gydytojas - vyras), tai irgi pasiule zieda pabandyt, bt perspejo kad apei zieda neuzsiminciau vyraui - sako is karto ji pajaus... schmoll.gif
Cia sake vyrams psichologiskai taip atrodo kad jaucia. O kaip reaguoja jusu vyrai. Nes cia rasote kad ir isssimti padeda wub.gif
Atsakyti
[quote=lidusia,2007 02 19, 10:57]
[QUOTE]buvau neseniai pas ginekologa (gydytojas - vyras), tai irgi pasiule zieda pabandyt, bt perspejo kad apei zieda neuzsiminciau vyraui - sako is karto ji pajaus... schmoll.gif
Cia sake vyrams psichologiskai taip atrodo kad jaucia. O kaip reaguoja jusu vyrai. Nes cia rasote kad ir isssimti padeda wub.gif
[/quote]

as tai pati susitvarkau. maniskis sako kad tikrai jo nejaucia, nors su juo visko gali buti, gal jaucia bet nesupranta lotuliukas.gif bet turbut diskomforto nejaucia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ficia @ 2007 02 19, 08:23)
Pirma karta zieda isidejau lygiai pries savaite. Tikrai jis nei iskrenta, nei jauciasi, bet..... man vis dar tepa. Kiek zinau, gali teplioti visa menesi? Ar tai tiesa? Ar jau reikia begti pas gydytoja? smile.gif

tiesa,gali teplioti, man taip buvo, bet kita mensesi viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=lidusia,2007 02 19, 10:57]
[/quote]

Maniskis zino, kad KZ isidejusi. nu kaip gi kitaip - gi kartu saugomes ax.gif ir dar issiimt padeda. bet nejaucia jokio diskomforto, reiskia, tinka thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 19, 14:54-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 02 19, 14:54)
tiesa,gali teplioti, man taip buvo, bet kita mensesi viskas normaliai thumbup.gif

tai man visa menesi gali teplioti?
Atsakyti
man pirma menesi su ziedu irgi tepliojo. dabar jau puse metu as su KZ ir tikrai viskas gerai. jokiu tepliojimu, viskas reguliaru. viena karta nedariau pertraukos, dejausi is karto kita zieda (su tabletem irgi taip teko daryti), bet ir tada nebuvo problemu.
Atsakyti
as vakar isidejau antraji zieda (tiksliau vyras idejo rolleyes.gif ) pirmaji menesi siek tiek tepliojo, bet labai negausiai, ir ne pastoviai. Kol kas viskuo esu patenkinta., Nors pirmaji menesi jauciausi klaikiai, pykino, kamavo nuotaiku kaita.. bet viskas susitvarke smile.gif ziedo nejauciu, santykiu metu taip pat netrukdo, nei man, nei Jam smile.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu tada ko tas mano gydytojas mane taip perspejo, kad vyrai kažkaip i tą žiedą turi reguoti???
Matau kad pas jus viskas normalu...
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2007 02 20, 21:53)
Nu nesuprantu tada ko tas mano gydytojas mane taip perspejo, kad vyrai kažkaip i tą žiedą turi reguoti???
Matau kad pas jus viskas normalu...

tai kitiem vyram gal nepatinka ar siaip, del to ir perspejo ax.gif visokiu gi buna, visokiu reikia tongue.gif
Atsakyti
gal galit parasyti kiek tas ziedas kainuoja?nes kolkas dar negaliu jokiu kontraceptiku naudoti ir vartoti, nes maitinu mazaja, bet svarstau ir jau galvoju apie kontraceptikus.Man jis kolkas patinka vien jau tuom kad nereikia kiekviena diena kazko gerti,isikisai ir rami galva.tad parasykit kokios kainos siomis dienomis.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 25, 09:27)
gal galit parasyti kiek tas ziedas kainuoja?nes kolkas dar negaliu jokiu kontraceptiku naudoti ir vartoti, nes maitinu mazaja, bet svarstau ir jau galvoju apie kontraceptikus.Man jis kolkas patinka vien jau tuom kad nereikia kiekviena diena kazko gerti,isikisai ir rami galva.tad parasykit kokios kainos siomis dienomis.

siaip jo kaina gana didoka, iki 50lt, ~47lt ax.gif
Atsakyti