Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Taniusa1974 @ 2007 02 13, 19:13)
Bet man kazkaip yra itartina .....
kaip as turesiu ji surasti????
tompona imanoma istraukt uz virvutes, o ta zieda????
manau kad nesugebesiu to padaryti pati.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

teks prasyti vyro(draugo) pagalbos mirksiukas.gif bet siaip nieko ten mandro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniusa1974 @ 2007 02 13, 19:13)
Bet man kazkaip yra itartina .....
kaip as turesiu ji surasti????
tompona imanoma istraukt uz virvutes, o ta zieda????
manau kad nesugebesiu to padaryti pati.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man vyras visada ji isima lotuliukas.gif nors teisingai Ievute raso - nieko ten mandro...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 13, 09:56)
Gi parašyta - be jų mirksiukas.gif

O aš nesuprantu, koks čia ciklo reguliavimas, jei nustojus vartoti kontraceptikus, viskas grįžta į senas vėžes? Ir iš vis, vartojant kontraceptikus, gi nevyksta ovuliacija... Tai ką ten galima sureguliuot g.gif  biggrin.gif

Keista g.gif Dar tokiu bajeriu neteko girdeti lotuliukas.gif
KT tam ir yra,kad baigus gerti susergi per 7 d.Nebent cia unsure.gif
Daznai moteris,kuri vartoja KT jau zino kada ji susirgs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 02 16, 00:29)
Keista g.gif Dar tokiu bajeriu neteko girdeti lotuliukas.gif
KT tam ir yra,kad baigus gerti susergi per 7 d.Nebent cia  unsure.gif
Daznai moteris,kuri vartoja KT jau zino kada ji susirgs cool.gif

Visų pirma, aš juokauju...
Visų antra - ko neteko girdėt? Kad vartojant kontraceptikus, nevyksta ovuliacija?
Visų trečia, nustojus juos vartoti vėl viskas būna kaip anksčiau (bent jau man) mirksiukas.gif
Atsakyti
o sakykite kas naudojat ta zieda ar svoris auga kaip nuo KT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 18:46)
o kaip ta zieda uzsideti? ar ginekologe ji uzdeda? blush2.gif

Jo nereik užsidėt, o įsikišt į makštį tongue.gif Viskas paaiškinta knygelėj, kuri pridėta prie KŽ wink.gif Arba pasiskaityk šioje temoje wink.gif
Atsakyti
Man tai tas ziedas netiko. Smuko lauk. Vos viena kursa istempiau. Vis vaziuodavau kad ginekologe idetu. tai biski ilgiau palaikydavo. Pati kai isistumdavau, tai per diena isslysdavo lauk. Zodziu ginekologe sake, as pirma paciente, kuriai ziedas netiko. g.gif Visos labai dziaugiasi...
Atsakyti
QUOTE(NORAMA @ 2007 02 16, 12:37)
Man tai tas ziedas netiko. Smuko lauk. Vos viena kursa istempiau. Vis vaziuodavau kad ginekologe idetu. tai biski ilgiau palaikydavo. Pati kai isistumdavau, tai per diena isslysdavo lauk. Zodziu ginekologe sake, as pirma paciente, kuriai ziedas netiko.  g.gif  Visos labai dziaugiasi...

O kai ginekologė įdėdavo, ilgiau laikydavo? g.gif Matai, kai aš įsikišu, jokių problemų nebūna, tikrai neiškrito nei karto lauk rolleyes.gif Tiesiog prieš įsikišant atsitūpk, suimk pirštais žiedelį ir suspausk per vidurį, tada jau įsidėk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 16, 15:11)
O kai ginekologė įdėdavo, ilgiau laikydavo? g.gif Matai, kai aš įsikišu, jokių problemų nebūna, tikrai neiškrito nei karto lauk rolleyes.gif Tiesiog prieš įsikišant atsitūpk, suimk pirštais žiedelį ir suspausk per vidurį, tada jau įsidėk wink.gif

Ilgiau bet vistiek issiuozdavo. Zodziu, ginekologe pati sako, as dedu i jis tiesiog iskart nori lekti lauk.
Atsakyti
QUOTE(NORAMA @ 2007 02 17, 14:39)
Ilgiau bet vistiek issiuozdavo. Zodziu, ginekologe pati sako, as dedu i jis tiesiog iskart nori lekti lauk.

Kazin kodel? Nes suspaudus ir ikisus vidun, ziedas atsileidzia ir atsiremia i maksties seneles....
Atsakyti
Naudoju KZ jau 1,5 metu ir esu patenkinta...jokiu pasaliniu reiskiniu nera... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 16, 00:34)
Visų pirma, aš juokauju...
Visų antra - ko neteko girdėt? Kad vartojant kontraceptikus, nevyksta ovuliacija?
Visų trečia, nustojus juos vartoti vėl viskas būna kaip anksčiau (bent jau man) mirksiukas.gif

Ne Dilma ne is tavo posto man keista-cia pirma.

Del ovuliacijos tai zinau-cia antra.

Ir trecia,kad viska grizta as zinau.

Man keista,kad vartojant KT ciklas 60 dienu!!!
Atsakyti