o tas ziedas veikia kaip kt? turiu problemu su kepenim,tai kt gert netinka. o kaip tas ziedas? nekenks?
QUOTE(joolita @ 2007 02 10, 22:20)
o tas ziedas veikia kaip kt? turiu problemu su kepenim,tai kt gert netinka. o kaip tas ziedas? nekenks?
cia jau ginekologo reiktu paklaust, nes dar apsimeluosim netycia
pabandziau ir as ta zieda. jau 4 diena as ji isidejusi. niu lyg ir nejauciu jo kaip kokio tai antikunio, taciau visa laik jauciu lengva maudima pilvo apacioje...daktare sako, kad jis negali buti nuo ziedo..bet niekad anksciau man nebudavo per menesines tiek ilgai skausmo...gal cia taip tik dabar, bet o ir pacios menesines tikrai netapo maziau gausios...per visus skausmus net vyro neprisileidau, todel nezinau ar mums trukdys mylejimosi metu..dar nenoriu ant karsto ishsiimti to ziedo...palauksiu kaip viskas bus toliau, bet jeigu nuotaiku svyravimai, skausmas pilvo apacioj ir silpnumas nedings - teks ieskoti kitu priemoniu
Zinot, man ginekologe irgi siule ta zieda. Aiskino labai ilgai kaip ir kas...
As viska suprantu, kaip ji uzdeti...bet stai kaip ji istraukti?????
QUOTE(Taniusa1974 @ 2007 02 11, 18:42)
Zinot, man ginekologe irgi siule ta zieda. Aiskino labai ilgai kaip ir kas...
tai panasiai ir istraukt, jis nebuna taip gilliai
QUOTE(egluze @ 2007 02 11, 16:07)
pabandziau ir as ta zieda. jau 4 diena as ji isidejusi. niu lyg ir nejauciu jo kaip kokio tai antikunio, taciau visa laik jauciu lengva maudima pilvo apacioje...daktare sako, kad jis negali buti nuo ziedo..bet niekad anksciau man nebudavo per menesines tiek ilgai skausmo...gal cia taip tik dabar, bet o ir pacios menesines tikrai netapo maziau gausios...per visus skausmus net vyro neprisileidau, todel nezinau ar mums trukdys mylejimosi metu..dar nenoriu ant karsto ishsiimti to ziedo...palauksiu kaip viskas bus toliau, bet jeigu nuotaiku svyravimai, skausmas pilvo apacioj ir silpnumas nedings - teks ieskoti kitu priemoniu
Aisku, palauk, o tada spresi, nesioti ji toliau ar issiimti gal viskas susitvarkys pamazele
Papildyta:
+2007 02 09, 13:57-->
QUOTE(Ievute @ 2007 02 09, 13:57)
o tai gal lietuvoj yra ir kitu firmu kz jau?
Kol kas Nuvaring vienintelis kz Lietuvoje...
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 02 10, 18:20)
Vartodavau KT, kad sureguliuociau cikla. Be ju ciklas trukdavo 60d. Gal zinot, ar kontraceptinis žiedas irgi sunormalizuoja cikla? t.y. kad butu ne 60d, o 28d ?
Kontraceptikai tam ir yra,kad sureguliuoti cikla!
Nesuprantu kaip galima gerti KT ir ciklas vis tiek 60 d
QUOTE(Gulia @ 2007 02 13, 00:06)
Kontraceptikai tam ir yra,kad sureguliuoti cikla!
Gi parašyta - be jų
O aš nesuprantu, koks čia ciklo reguliavimas, jei nustojus vartoti kontraceptikus, viskas grįžta į senas vėžes? Ir iš vis, vartojant kontraceptikus, gi nevyksta ovuliacija... Tai ką ten galima sureguliuot
Sveikos,
gal nuskambes juokingai, bet .... ar nuo ziedo nestorejama??? Nes parskaiciau instrukcijoje, kad galima sustoreti. O as nenoriu
gal nuskambes juokingai, bet .... ar nuo ziedo nestorejama??? Nes parskaiciau instrukcijoje, kad galima sustoreti. O as nenoriu
nu as bent jau nestoreju po kol kas nebent tai pasireiskia po metu ir daugiau, nes zieda naudoju 8men
o kaip ta zieda uzsideti? ar ginekologe ji uzdeda?
+2007 02 11, 21:41-->
Bet man kazkaip yra itartina .....
kaip as turesiu ji surasti????
tompona imanoma istraukt uz virvutes, o ta zieda????
manau kad nesugebesiu to padaryti pati..
QUOTE(Ievute @ 2007 02 11, 21:41)
tai panasiai ir istraukt, jis nebuna taip gilliai
Bet man kazkaip yra itartina .....
kaip as turesiu ji surasti????
tompona imanoma istraukt uz virvutes, o ta zieda????
manau kad nesugebesiu to padaryti pati..