QUOTE(Igua @ 2007 02 06, 14:48)
Norėjau paklausti, ar jums mėnesinių gausa sumažėjo naudojant žiedą?
pats gausumas gal nesumazejo, tik dienu trukme sumazejo
Man sumažėjo ir labai žymiai
Man siek tiek sumazejo, nors niekada nebuvo gausios, o trukme, kaip buvo 4 dienos kaip atmatuota, taip ir liko
Man pagausejo menesines ir viena diena ilgesnes tapo. nezinau, gal cia kaltas antras gimdymas, gal jo "deka" menesines tokios tapo . pirmuju menesiniu po gimdymo metu isidejau KZ, uztat negaliu palygint...
Man ir sumažėjo gausumas, o kad trumpiau Kaip buvo 3-4d, taip ir liko
as naudoju zieda jau daugiau kaip pusantru metu.. menesiniu gausumai ir ilgumai, tai sumazejo galima sakyti per pus, o pries zieda tragedija buvo, bijojau is namu iseiti
bet vat dabar visai nebesinori myletis.. o ziedo naudojima bijau nutraukt del to, kad neatsinaujintu mano senosios tragedijos....
bet vat dabar visai nebesinori myletis.. o ziedo naudojima bijau nutraukt del to, kad neatsinaujintu mano senosios tragedijos....
QUOTE(kasafane @ 2007 02 08, 14:03)
as naudoju zieda jau daugiau kaip pusantru metu.. menesiniu gausumai ir ilgumai, tai sumazejo galima sakyti per pus, o pries zieda tragedija buvo, bijojau is namu iseiti
O man pirmus pora men. buvo praejes noras o del to gausumo, tai pas mane menesines buvo negausios, tai tas pagausejimas nera tragiskas, svarbu myletis noras yra.
ziedu as pakolkas lb patenkinta...mmm kaip pagal laikroduka, ir kraujuoju maziau ir sutrumpejo mmm laikas tik wienas minusas, kad pradejo skaudet, ar cia nuo ziedo ar po gimdymo taip nzn nes anksciau tik pamausdawo pirma diena, o weliau ju lyg nebutu o db jau kartais tenka ir i kamuoliuka susiriest kaip skauda buna
o naudoju Nuvaring zieduka
ir dar del noro sumazejimo koks buwo, toks ir liko
QUOTE(Droo @ 2007 02 09, 13:53)
ziedu as pakolkas lb patenkinta...mmm kaip pagal laikroduka, ir kraujuoju maziau ir sutrumpejo mmm laikas tik wienas minusas, kad pradejo skaudet, ar cia nuo ziedo ar po gimdymo taip nzn nes anksciau tik pamausdawo pirma diena, o weliau ju lyg nebutu o db jau kartais tenka ir i kamuoliuka susiriest kaip skauda buna
o tai gal lietuvoj yra ir kitu firmu kz jau?
Vartodavau KT, kad sureguliuociau cikla. Be ju ciklas trukdavo 60d. Gal zinot, ar kontraceptinis žiedas irgi sunormalizuoja cikla? t.y. kad butu ne 60d, o 28d ?