Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Norėjau paklausti, ar jums mėnesinių gausa sumažėjo naudojant žiedą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Igua: 06 vasario 2007 - 14:48
QUOTE(Igua @ 2007 02 06, 14:48)
Norėjau paklausti, ar jums mėnesinių gausa sumažėjo naudojant žiedą?  g.gif

pats gausumas gal nesumazejo, tik dienu trukme sumazejo 4u.gif
Atsakyti

Man sumažėjo ir labai žymiai 4u.gif
Atsakyti
Man siek tiek sumazejo, nors niekada nebuvo gausios, o trukme, kaip buvo 4 dienos kaip atmatuota, taip ir liko
Atsakyti

Man pagausejo menesines g.gif ir viena diena ilgesnes tapo. nezinau, gal cia kaltas antras gimdymas, gal jo "deka" menesines tokios tapo unsure.gif . pirmuju menesiniu po gimdymo metu isidejau KZ, uztat negaliu palygint...
Atsakyti

Man ir sumažėjo gausumas, o kad trumpiau g.gif Kaip buvo 3-4d, taip ir liko smile.gif
Atsakyti
as naudoju zieda jau daugiau kaip pusantru metu.. menesiniu gausumai ir ilgumai, tai sumazejo galima sakyti per pus, o pries zieda tragedija buvo, bijojau is namu iseiti doh.gif
bet vat dabar visai nebesinori myletis.. o ziedo naudojima bijau nutraukt del to, kad neatsinaujintu mano senosios tragedijos.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 02 08, 14:03)
as naudoju zieda jau daugiau kaip pusantru metu.. menesiniu gausumai ir ilgumai, tai sumazejo galima sakyti per pus, o pries zieda tragedija buvo, bijojau is namu iseiti  doh.gif
bet vat dabar visai nebesinori myletis.. o ziedo naudojima bijau nutraukt del to, kad neatsinaujintu mano senosios tragedijos....  unsure.gif

O man pirmus pora men. buvo praejes noras smileysex.gif o del to gausumo, tai pas mane menesines buvo negausios, tai tas pagausejimas nera tragiskas, svarbu myletis noras yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 08 vasario 2007 - 17:32
ziedu as pakolkas lb patenkinta...mmm kaip pagal laikroduka, ir kraujuoju maziau ir sutrumpejo mmm laikas smile.gif tik wienas minusas, kad pradejo skaudet, ar cia nuo ziedo ar po gimdymo taip nzn g.gif nes anksciau tik pamausdawo pirma diena, o weliau ju lyg nebutu rolleyes.gif o db jau kartais tenka ir i kamuoliuka susiriest kaip skauda buna doh.gif
o naudoju Nuvaring zieduka ax.gif

ir dar del noro sumazejimo biggrin.gif koks buwo, toks ir liko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Droo: 09 vasario 2007 - 13:54
QUOTE(Droo @ 2007 02 09, 13:53)
ziedu as pakolkas lb patenkinta...mmm kaip pagal laikroduka, ir kraujuoju maziau ir sutrumpejo mmm laikas smile.gif tik wienas minusas, kad pradejo skaudet, ar cia nuo ziedo ar po gimdymo taip nzn g.gif nes anksciau tik pamausdawo pirma diena, o weliau ju lyg nebutu rolleyes.gif o db jau kartais tenka ir i kamuoliuka susiriest kaip skauda buna doh.gif
o naudoju Nuvaring zieduka ax.gif

ir dar del noro sumazejimo biggrin.gif koks buwo, toks ir liko smile.gif

o tai gal lietuvoj yra ir kitu firmu kz jau? 4u.gif
Atsakyti
gundausi vis to žiedo g.gif
Atsakyti
Vartodavau KT, kad sureguliuociau cikla. Be ju ciklas trukdavo 60d. Gal zinot, ar kontraceptinis žiedas irgi sunormalizuoja cikla? t.y. kad butu ne 60d, o 28d ?
Atsakyti