Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Rasuole @ 2004 10 06, 11:06)
Žurnale 09 menesio Sveikas zmogus yra straipsnis apie hormonini kontraceptini maksties zieda.Jis naudojamas tik viena karta per menesi.Moteris si žieda (panasiai kaip tampona)įsikisa pati,ten jis buna 21 diena po to istraukiamas ir daroma 7 dienu pertrauka.
Va.Man pasidare idomu ar jau yra prekyboje ar cia dar tik naujiena nebandyta.Gal kas daugiau ka girdejot?

APIE TAI GALI PASISKAITYTI WWW.PRISIMINK.LT. AS JAU ISBANDZIAU KONTRACEPTINI ZIEDA MAN JIS VISISKAI NEPATIKO g.gif
Atsakyti
QUOTE(berniuko mamyte @ 2007 01 29, 15:16)
APIE TAI GALI PASISKAITYTI WWW.PRISIMINK.LT. AS JAU ISBANDZIAU KONTRACEPTINI ZIEDA MAN JIS VISISKAI NEPATIKO g.gif

O KODEL NEPATIKO? rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 14:18-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 01 29, 14:18)
O KODEL NEPATIKO? rolleyes.gif

NEMALONUS JAUSMAS, TRUKDO MYLETIS IR ATSIRADO ISSKYRU, ZODZIU TIKRAS DISKOMFORTAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(berniuko mamyte @ 2007 01 29, 15:20)
NEMALONUS JAUSMAS, TRUKDO MYLETIS IR ATSIRADO ISSKYRU, ZODZIU TIKRAS DISKOMFORTAS doh.gif

kaip trukdo? idomu kodel tau taip atsitiko?
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 14:21-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 01 29, 14:21)
kaip trukdo? idomu kodel tau taip atsitiko?

JAUCIASI IR TIEK, MANIAU TAIP YRA NES PIRMA KARTA BET PANAUDOJAU ILGIAU VISTIEK NEPATIKO
Atsakyti
QUOTE(berniuko mamyte @ 2007 01 29, 15:23)
JAUCIASI IR TIEK, MANIAU TAIP YRA NES PIRMA KARTA BET PANAUDOJAU ILGIAU VISTIEK NEPATIKO

aisku, nu visom negali viskas tikti mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 14:24-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 01 29, 14:24)
aisku, nu visom negali viskas tikti mirksiukas.gif

ZINOMA KIEKVIENA ATRANDA SAU TINKAMA PRIEMONE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(berniuko mamyte @ 2007 01 29, 15:26)

Be abejo, kad taip. isskyru ir man siek tiek pagausejo, bet pradzioj kaip tik issauseje kike buvo, tai dabar viskas normal thumbup.gif ir va vakar ziuriu jau per telika reklamuoja, kazkaip pirmasyk pamaciau g.gif Pries kuri laika tai Pharmatex zvakuciu reklama pastoviai eidavo.
Atsakyti
QUOTE(berniuko mamyte @ 2007 01 29, 15:26)

nieko asmenisko, bet gal galetum rasydama caps lock ishjungti? 4u.gif
Atsakyti
na va,pagaliau su laukiau mmmm ir isidejau zieduka happy.gif jokiu salutiniu poveikiu nejauciu thumbup.gif tik nuolat kamuoja baime,kad isbers.Cia paskaiciau,tai vienas isberia,kitas-ne g.gif ,o kadangi pati su tais spuogais kovoju ilgai,geriu papildus,dabar normalizavesi viskas,tik pries mmm iskyla vienas kitas,tad jei nuo ziedo prades bert ir vel busiu spuogu kalnas,tada nzn doh.gif idomu kaip cia bus. beto pastebejau,kad dauguma isbere po 3 menesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(berniuko mamyte @ 2007 01 29, 15:20)

Jei tinkamai įdėtas, neturėtų jaustis išvis rolleyes.gif

O man buvo atvejis, kai teko nutraukt naudojimą keliem mėn. Tai po pertraukos kai vėl įsidėjau kraujavimas tęsėsi iki kitų mėnesnių ohmy.gif Buvau net išsigandusi, net pas ginekologę nulelkaiu. Ten mane ir nuramino, kad tai dėl nutrauktų kontraceptikų smile.gif

ESCADA_SPORT, na per pirmą mėn man toks sunkumas krūtyse buvo, kažkiek išskyrų, ir šiaip kažkokia įdomi savijauta, kaip per mėnesines rolleyes.gif Čia taip organizmas apsipranta prie hormonų pasikeitimo smile.gif

QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 30, 08:40)
Pries kuri laika tai Pharmatex zvakuciu reklama pastoviai eidavo.

Man tuo žvakučių žiauriai niežėjo, perštėjo ohmy.gif Teko skubiai traukt lauk dar neištirpusią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 02 01, 10:41)
na va,pagaliau su laukiau mmmm ir isidejau zieduka  happy.gif  jokiu salutiniu poveikiu nejauciu  thumbup.gif  tik nuolat kamuoja baime,kad isbers.Cia paskaiciau,tai vienas isberia,kitas-ne  g.gif ,o kadangi pati su tais spuogais kovoju ilgai,geriu papildus,dabar normalizavesi viskas,tik pries mmm iskyla vienas kitas,tad jei nuo ziedo prades bert ir vel busiu spuogu kalnas,tada nzn  doh.gif idomu kaip cia bus. beto pastebejau,kad dauguma isbere po 3 menesiu  g.gif

Nu manes tai nea schmoll.gif (tfu-tfu), o naudoju jau 5-tas menuo rolleyes.gif
Atsakyti