Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

As naudoju zieda. pirma mano naudojama kontracepcija manau ir paskutine jei neatsiras kas nors geriau! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau nuo 2006-uju kovo menesio naudoju. jokiu problemu, jiokio nerimo, nieko.. smile.gif ir pvz seniau per menesines skaudedavo pilvuka, dabar vos vos pirma diena;] o del iskritimo tai nzn gal per placia turit;]]]]]]] ne juokauju, nzn nuo ko cia priklauso, gal kiekvienai kitaip, bet pabandyti verta, jeigu tiks tikrai liksite patenkintos. pvz maniskis nei ji jaucia nei kaa.. as pati tuo labiau;]
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 22, 08:52)
Sito dar negirdejau  schmoll.gif tai gal tiesiog neiregistruotas, o ne uzdraustas. idomu, zinoma, butu zinoti motyvus, kodel. o kokiose salyse?
Nu nezinau, man pastaruoju metu sitas ziedas  thumbup.gif

tai idomu kodel kai kurios salys neiregistruoja sio ziedo ax.gif as ir tik super mamose kazkur skaiciau, kad yra tokiu saliu, tai nezinau kurios cia butent... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
sia savaite pirma karta isidejau KZ, nu nezinau.. man kazkaip nelabai... myletis dar nebandem, bet itariu, kad Jam trukdys.. nu paaiskinkit jus man, kaip galima jo nejausti,kai bent jau pas mane jis tuno puses pirsto gylyje.. giliau nelenda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 01 25, 11:51)
4u.gif
sia savaite pirma karta isidejau KZ, nu nezinau.. man kazkaip nelabai... myletis dar nebandem, bet itariu, kad Jam trukdys.. nu paaiskinkit jus man, kaip galima jo nejausti,kai bent jau pas mane jis tuno puses pirsto gylyje.. giliau nelenda  bigsmile.gif

giliau ir nereikia biggrin.gif maniskis tai sakosi kad nejaucia, bet as ir nesuprantu kaip cia gali but rolleyes.gif
Atsakyti
nu nejaucia nes ziedas isipatogina i tavo minkstumus;] juk kai issiemi tai ji siek tiek pakeli is savo vietos ir istrauki;] Brigi. ciuju skaitei instrukcija ir zinai kad kai pirma karta naudoji tai rekomenduojama po savaites aptureti pirmus lytinius santykius kad visi hormonai uzpildytu savo vietas ir tai pirma karta dar su prezervatyvu:) na o po to kai jau naudoji 2ra, 3ia, 4ta... zieda jau galima myletis kad ir ta pacia diena;]
Atsakyti
aha, skaiciau.. bigsmile.gif tai kad neraso, kad santykiauti galima tik po savaites, raso tik kad pirmas 7 dienas su prezervatyvu reikia... o man mmm jau baigesi, bet dar nedristu isbandyti, nors jauciuosi truputi geriau, pripratau prie svetimkunio.. is pradziu psichologiskai jis man "trukde" labai doh.gif
Atsakyti
ax.gif ups susimaisiau:))~
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 01 27, 20:15)
aha, skaiciau..  bigsmile.gif is pradziu psichologiskai jis man "trukde" labai  doh.gif

Aha, ir man drinks_cheers.gif bet dabar ciki thumbup.gif
Atsakyti
nu va, pabandem smileysex.gif bigsmile.gif Jis ziedo NEJAUTE!! hihihi.gif as labai pergyvenau, ar neiskris, ir ar neilys per giliai biggrin.gif tai per veiksmo viduri patikrinau ar viskas gerai, tai zodziu ziedas tikrai isisrpaude i minkstumus, vos radau as ji biggrin.gif bigsmile.gif o siandien ziurejau vel atsistojo i puses pirsto gyli..
nu zodziu dalykas man patiko wink.gif
tik va klausimas, naudojancioms - kaip visgi su ta apsauga pirma menesi? instrukcijoje raso pirmas 7 dienas su prezervatyvu, bet pvz geriant tabletes tai pirma menesi kiek pamenu reikia saugotis.. labai jau nekantrauju be gumytes myletis, bet bijau blink.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu, tai 7dienas reikia saugotis, jei žiedas pradedamas naudot ne pirmą mėnesinių dieną.
Aš žiedą pradėjau naudot pirmą mėnesinių dieną ir nesisaugojau jau, kai mylėjomės. o buvo praėję gal 3-4 dienos.
Atsakyti
nu manau kad 7dienas reiketu pasisaugot pirma karta isidejus zieda 4u.gif
Atsakyti
4u.gif dekui uz atsakymus smile.gif
man siandien 7-ta diena su ziedu, tai jau gal ir nebesisaugosim papildomai laugh.gif
Atsakyti