Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(agneira @ 2007 01 04, 14:36)
O išsiminėti žiedą turėtų būti neįdomiau, nei uždėti prezervatyvą ax.gif .

Paprasyk, kad vyras isimtu - bus idomiau mirksiukas.gif as pvz. isidedu pati, o isima vyras visuomet. va, ankstesniuosae postuose, vos pradejusi naudoti KZ, vis abejojau, kiek laiko ji naudosiu unsure.gif dabar jau ketvirta KZ tuoj desiu. man patinka, netrukdo schmoll.gif tik,manau, organizmas turejo apsiprasti su hormonais, tai gal del to smileysex.gif noras buvo sumazejes, bet dabar tai viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 11, 01:07)
Paprasyk, kad vyras isimtu  - bus idomiau  mirksiukas.gif as pvz. isidedu pati, o isima vyras visuomet. va, ankstesniuosae postuose, vos pradejusi naudoti KZ, vis abejojau, kiek laiko ji naudosiu unsure.gif dabar jau ketvirta KZ tuoj desiu. man patinka, netrukdo schmoll.gif tik,manau, organizmas turejo apsiprasti su hormonais, tai gal del to  smileysex.gif noras buvo sumazejes, bet dabar tai viskas ciki  thumbup.gif

Ašjau KŽ naudojau daugiau nei pusantrų metų, bet juo tolyn, juo labiau aš nenoriu sexo blush2.gif tai šį mėnesį nedėsiu, gal pagerės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agneira @ 2007 01 11, 10:08)
Ašjau KŽ naudojau daugiau nei pusantrų metų, bet juo tolyn, juo labiau aš nenoriu sexo blush2.gif tai šį mėnesį nedėsiu, gal pagerės blink.gif

Matai, o man kaip tik atvirksciai g.gif pirmaji menesi smileysex.gif buvo labai mazai ir tik mano "deka" , o kuo toliau, tuo labiau situacija gereja, noras stipreja... nu aisku, cia kiekvienai skirtingai su tom kontraceptinem priemonem....
Atsakyti
man labai patinka ziedas thumbup.gif noras yra, apetitas nedideja thumbup.gif
pirmus menesius susirgdavau po ziedo isemimo 4 diena, paskui susinormalizavo hormonai, susergu issiemus po dienos thumbup.gif
Atsakyti

i 
Žinutės neatitikusios temos - pašalintos.
Šioje temoje diskutuojama apie kontr. žiedą.
Pagarbiai, Daisy
Atsakyti
Vot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 11, 23:13)

lotuliukas.gif ir prašom nespamint biggrin.gif
tokios žinutės laikomos SPAMu mirksiukas.gif

Tiesiog negalvokit nieko blogo, bet ateinu skaityti apie žiedą, na esu eilinis narys, domiuosi šia tema ir ką beskaitant nukrypstama apie implantus, na visas puslapis jau sugaišina man laiką. Informacija forume išlieka begalę laiko, tegu ji būna tvarkinga ir aiški kitiems nariams, o ne kelių narių chatinimo vieta.
O apie implantus yra atskira tema ir beja labai mažai joje parašyta - tad diskutuokite apie juos ten wink.gif
Pagarbiai, Daisy 4u.gif
Atsakyti
Man tai apetitas normalus 4 kg svoris sumazejo,na bet cia gal siaip kad vakarais nebepersivalgau. Iskrist tai nera iskrites niekada, gal blogai buvo idetas kam iskrito g.gif . Issiimti paprasta, na man tai tikrai jokiu problemu, geresnes priemones ir surast negaleciau. Man nuo tableciu budavo salutiniai poveikiai. Na tikrai gal kiekviena savo turi surasti.
Atsakyti
Žinokit šį mėnesį nusprendžiau nebesidėti KŽ, tai kaip dabar skauda gimda o gal pūslė schmoll.gif, net pati nebežinau. ir spuogų pridygo doh.gif, O sxo kaip nenorėjau, taip ir nenoriu verysad.gif
Atsakyti
stai koki turiu klausima. Kai naudoji kontraceptines tabletes galima dirbtinai nukelti menesines 1 men. O kaip su ziedu, kaip su juo nukelti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 15, 13:21)
stai koki turiu klausima. Kai naudoji kontraceptines tabletes galima dirbtinai nukelti menesines 1 men. O kaip su ziedu, kaip su juo nukelti?  g.gif

tai turbut kaip ir su tabletem, tiesiog nedarai pertraukos, ikisi zieda iskart po seno isemimo ir tiek
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 15, 12:21)
stai koki turiu klausima. Kai naudoji kontraceptines tabletes galima dirbtinai nukelti menesines 1 men. O kaip su ziedu, kaip su juo nukelti?  g.gif

Paskaityk knygelej, kuri yra toje pacioje dezuteje, kaip ir ziedas. Ten viskas parasyta - tikrai galima nukelti menesines ax.gif
Atsakyti