Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Man irgi nebuvo sumažėjęs tas noras, taip buvo kai ilgesnį laiką pavartojau KT Logest, tada gydytojai patarus pradėjau vartoti Regulon, kol kas man jos tinka smile.gif
O dėl KŽ išsiiminėjimo - galima, parašyta, kad 3 val. apsauga išlieka, bet man tas pats išsiiminėjimo procesas nepatiko schmoll.gif Maniškis nebuvo prieš KŽ, bet po keleto kartų sakė, kad didesnis malonumas be KŽ, man, beje, irgi geriau mylėtis buvo be jo blush2.gif
Atsakyti
Na net nežinau, gal aš kokių psichologinių problemų turiu, dėl to nenoro, bet kažkodėl įsitikinau, kad būtent nuo žiedo.
O išsiminėti žiedą turėtų būti neįdomiau, nei uždėti prezervatyvą ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 01 04, 08:22)
Naudojau kaip instrukcijoj nurodyta - įsidedu ir po 21 d. išsiimu, tik kaip rašiau mums su MB sekso metu KŽ labai jausdavosi, na jam būdavo diskomfortas, nes jo pasididžiavimas atsiremdavo į KŽ sekso metu, o tai nebūdavo labai malonu, nes KŽ visgi kietokas... Tai užknisdavo mane kiekvieną kartą prieš seksą išsiimti, paskui įsidėti, nu kokia čia apsauga  blink.gif O jei kokį vakarą vynelio pasivaišinus po visko pamirščiau įsidėti? Be to, brangus malonumas...

Na aišku , bet aš taip nerizikuočiau.

Dar norejau paklausti. Kai išsiimat žieda kada susergat , ar kiekviena menesi tuo pačiu laiku , ar budavo kad keliom dienom veliau?
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2007 01 04, 20:43)

Dar norejau paklausti. Kai išsiimat žieda kada susergat , ar kiekviena menesi tuo pačiu laiku , ar budavo kad keliom dienom veliau?

Aš labai įvairiai, kartais pradedu sirgti neišsiėmusi žiedo, o kartais po 3-4dienų.
Atsakyti
Vakar nusipirkau KZ.Vakar prasidejo mmm.Bet tik snd paskaiciau kad reikia isideti 1 mmm diena doh.gif tai siandien planuoju det,gal nieko nebus,ti kreiks savaitele pasisaugot,nors per mm nlb zadu as smileysex.gif smile.gif .Dar knygutej rase kad salutinis poveikis spuogai doh.gif mane jie ir taip kartais puola verysad.gif gal gali naudojancios pasakyt ar tikrai daznai pasireiskia sis poveikis? ax.gif
ar visos taip preciziskai idedat ir isimat ta pacia valanda ir vel po savaites idedat ta pacia valanda?nemanau kad visada sugebesiu .. mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 01 05, 12:35)
Vakar nusipirkau KZ.Vakar prasidejo mmm.Bet tik snd paskaiciau kad reikia isideti 1 mmm diena  doh.gif  tai siandien planuoju det,gal nieko nebus,ti kreiks savaitele pasisaugot,nors per mm nlb zadu as  smileysex.gif  smile.gif .Dar knygutej rase kad salutinis poveikis spuogai doh.gif  mane jie ir taip kartais puola verysad.gif  gal gali naudojancios pasakyt ar tikrai daznai pasireiskia sis poveikis? ax.gif
ar visos taip preciziskai idedat ir isimat ta pacia valanda ir vel po savaites idedat ta pacia valanda?nemanau kad visada sugebesiu .. mellow.gif

Kur tu čia taip paskaitei, kad pirma mm dieną reikia įsidėti, kai aš pradėjau naudoti, buvo parašyta, kad per 5 mėn. dienas mirksiukas.gif Man atvirkščiai neliko nei vieno spuogo, na tik prieš mmm iškyla koks 1 kitas.
Aš pasidariau beveik visų metų priminimą telefone, tai visada tą pačią val. dėjaus.
Atsakyti
knygutej.parasyta kad jei isdedi pirma mmm diena tada saugi iskart,jei per 5 -tuomet reikai naudot papildoma apsaugos priemone savaite..ir ginekologe ta pati sake.tai saunu kad neberia. o krutines pakitimu pastebejai? smile.gif
Atsakyti
as puse metu naudoju kz, tai dar nepastorejau, galvos neskauda, spuogai atsiranda kartais kaip ir pries kz smile.gif , krutine lyg ir nepadidejo (gal ir gerai butu lotuliukas.gif ), tik va manau, kad tikrai pasidariau nervingesne, bet gal cia ne nuo kz, bet as linkus kaltint butent ji bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 05, 15:35-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 01 05, 15:35)
as puse metu naudoju kz, tai dar nepastorejau, galvos neskauda, spuogai atsiranda kartais kaip ir pries kz smile.gif , krutine lyg ir nepadidejo (gal ir gerai butu  lotuliukas.gif ), tik va manau, kad tikrai pasidariau nervingesne, bet gal cia ne nuo kz, bet as linkus kaltint butent ji bigsmile.gif

aisku,nu si menesi pabandysim zieda,jei nepatiks reiks pereit ant tableciu.. g.gif
Atsakyti
nemanu kad cia kokios psihologines problemos.pati pabandziau kontraceptini zieda taip nepatiko, kad daugiau jo niekada nepirksiu.isideti sunku, nepatogu.mylintis su vyru iskrito, teko po visa lova ieskoti, vel deti.pykino mane, nervuota kai ragana, myletis jokio potraukio.zodziu nesamone kokia teko matyti smile.gif teks grist prie tableciu
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2007 01 05, 18:06)
nemanu kad cia kokios psihologines problemos.pati pabandziau kontraceptini zieda taip nepatiko, kad daugiau jo niekada nepirksiu.isideti sunku, nepatogu.mylintis su vyru iskrito, teko po visa lova ieskoti, vel deti.pykino mane, nervuota kai ragana, myletis jokio potraukio.zodziu nesamone kokia teko matyti smile.gif teks grist prie tableciu

man tai paprasta isidet ir issiimt ir neiskrenta niekada ax.gif jooo, cia turbut kiekvienai savo kontraceptine priemone reik atrast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2007 01 04, 19:43)

Tiek naudojant KZ, tiek KT, visada mmm prasidedavo po keliu dienu kai issiimi KZ ar isgeri paskutine tablete.
Atsakyti