Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Vaikstau pas nebloga ginekologe saip pas ja ir netaip lengva uzsirasyti, man ji patinka nes nieka neskuba pirsti visokiu reklamuojamu vaistu, kontraceptiku
as jos klausiau apie si zieda tai jos nuomone buvo tokia:
daugelyje saliu sio ziedo atsisake, nes itaria kad nuo jo atsiranda gimdos vezys (ji pati anglijoje dalyvavo konferescijoje apie kontraceptiku poveiki moters sveikatai, tai ten minejo apie tai) bet kadangi lietuvoje tai naujiena tai farmacijos firma kuri juos platina visa tai atmeta ir dziaugiasi gerais pardavimais, ir uz pardavimus paskatina ginekologus (dovanelesmis) kurie daugiau klientem ju issiulo
Kaip gydytoja sake priemone kaip ir yra novatoriska nes neveikia butent ta sriti kuria reik, nekenkia odai, skrandzui, bet jei moteris visdelto ja naudoja tai ji turi buti visiskai sveika (is ginekoligines puses) jokiu gimdos zaisdeliu,miomu,cistu, grybeliu ir ttt. jei tik kas tokio yra tai bus nemazai probelmu zieda naudojant ir ji naudojant pvz turint zaisdele ja dar labiau traumuos.
Beje kokios pasekmes bus zieda naudojant ilgai, po keliu metu kaip atsilieps sveikatai niekas ir pasakyti negali ir beje tokiu tyrimu nedaro, nes gamintojai nesunteresuoti blogais tyrimo rezultatais.
tai va cia mano gydytojos nuomone
Atsakyti
O tai ką rekomenduoja tavoji ginekologė? tabletes? g.gif tos jau sveikos? kiekvienas renkasi tai kas jam patogu mirksiukas.gif kas tabletes, kas prezervatyvus, pleistrą ar dar ką nors. ir mest vieną ar kitą apsaugos priemonę nusprendžiam dėl kažkokių priežasčių.
išvada, kad sveikiausia, patikimiausia ir pigiausia - aspirino tabletė tarp kelienių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2006 12 12, 12:11)
O AR NESIJUACIA ZIEDAS,NEKELIA DISKOMFORTO? unsure.gif

Naudojau KŽ vieną mėnesį, paskui atsisakiau, nes mums su MB jis labai jausdavosi smileysex.gif metu (gal jam daugiau, bet ir aš jausdavau kažkokį diskomfortą, na ne taip kaip turi būt biggrin.gif ), o išsimti įsidėti nusibosdavo...
Atsakyti
QUOTE(Giliuke23 @ 2006 12 22, 07:52)
o išsimti įsidėti nusibosdavo...

Tik naudojai mėnesi ? Tai kiek kartu per ta mėnesi tu ji išimdavai ir idedavai kad sakai nusibosdavo g.gif ?
Atsakyti
O Kz turi itakos krutines padidejimui,kaip pvz tabletes?ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2006 12 27, 10:59)

Man tai ne . Nežinau kaip kitom.
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2006 12 27, 12:59)

kai kurioms merginoms buna krutines pabrinkimas pries menesines. Bet kad nuo kontracepcijos, niekad informaciniame lapelyje tas neuzkliuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2006 12 27, 12:59)

Sveikute,as pati naudoju dabar kontraceptini zieda,ir zinai.tikrai mano krutine pabrinko,siek tiek padidejo.Naudojau ir pleistra nuo kurio taip pat brinko ir padidejo krutine,taciau nustojus naudoti viskas atsistate ax.gif ax.gif
Atsakyti
As naudoju k zieda jau metus, salutinio poveikio jokio, bet vezys tai mane isgazdino. Na bet nuo ko tada vezys atsiranda musu mamu amziuje, juk pas jas nei pleistru nei ziedu nebudavo g.gif . Man kontraceptines uzdraude nes sake kepenis susigadinau. Beja o kaip spirales jos taip pat lygtais vezy sukelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 12 22, 17:31)
Tik naudojai mėnesi ? Tai kiek kartu per ta mėnesi tu ji išimdavai ir idedavai kad sakai nusibosdavo  g.gif  ?

Naudojau kaip instrukcijoj nurodyta - įsidedu ir po 21 d. išsiimu, tik kaip rašiau mums su MB sekso metu KŽ labai jausdavosi, na jam būdavo diskomfortas, nes jo pasididžiavimas atsiremdavo į KŽ sekso metu, o tai nebūdavo labai malonu, nes KŽ visgi kietokas... Tai užknisdavo mane kiekvieną kartą prieš seksą išsiimti, paskui įsidėti, nu kokia čia apsauga blink.gif O jei kokį vakarą vynelio pasivaišinus po visko pamirščiau įsidėti? Be to, brangus malonumas...
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 03, 17:42)
Man kontraceptines uzdraude nes sake kepenis susigadinau.

blink.gif O tai kiek laiko KT gėrei? Aš vartoju KT su pertraukom jau virš 4 metų... Gal tau kaip nors pasireiškė tas poveikis kepenims, t.y. buvo kokie nors simptomai? Man kol kas tpfu tpfu tpfu lyg ir viskas gerai (vartoju Regulon).
Atsakyti
Aš žiedą naudoju bevei du metus, bet jau žadu šį mėnesį nebesidėti. Nežinau, ar čia man nuo jo, bet visiškai nebenoriu sekso, tiesio jaučiu, kad darausi frigidiška. doh.gif ir kiekvieną kartą prieš išsiimant žiauriai skauda galvą, irgi nežinau ar nuo to. Ir baisiausia, kad priaugau 8 kg, irgi nežinau, arnuo to.
Ar yra kam nors panašių simtomų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 01 04, 08:22)
Naudojau kaip instrukcijoj nurodyta - įsidedu ir po 21 d. išsiimu, tik kaip rašiau mums su MB sekso metu KŽ labai jausdavosi, na jam būdavo diskomfortas, nes jo pasididžiavimas atsiremdavo į KŽ sekso metu, o tai nebūdavo labai malonu, nes KŽ visgi kietokas... Tai užknisdavo mane kiekvieną kartą prieš seksą išsiimti, paskui įsidėti, nu kokia čia apsauga  blink.gif O jei kokį vakarą vynelio pasivaišinus po visko pamirščiau įsidėti? Be to, brangus malonumas...
[

Nu nieko sau blink.gif , argi galima sitaip issiimineti? g.gif tai aisku apsurdas, jeigu kiekviena karta pries seksa issiimdavai doh.gif Bet keista, kad jis tavo vyrui labai jausdavosi. maniskis irgi sake, kad kazka jaucia biggrin.gif , bet man atrodo, kad jam vaidenosi, nes zinojo, kad yra tas ziedas, tai tipo jaucia biggrin.gif Bet as jau jo irgi nebevartoju, nes apskritai nusprendziau paiilsinti organizma. bet man nuo ziedo tai seksui noras nesumazejo, sakyciau atvirksciai smile.gif
Atsakyti