Pleistras matosi, o žiedas - ne . Panešiojus tris savaites tą pleistrą, jis atrodo, švelniai tariant, brrrr . O jei eini į baseiną ar šiaip sportuoji?
As esu naudojus ir pleistrus ir ziedą, bet net nėra ko lyginti, bent jau man, visi privalumai tik žiedui. Man pleistrai visai nepatiko, viena mėnesį net 2 pakuotes teko pirkt, nes atsiklijavus jam iš karto reikia klijuoti naują pleistrą. ir niežėdavo aplink jį. vienu žodžiu nesijaučiau saugi, kas yra svarbiausia kontracepcijoje o žiedas viskas liuks, man labai patinka
as irgi tik uz zieda, abu bandziau, ir ziedas ir patogu ir nesimato jo ir nesijaucia
As pleistro nebandziau, bet kazkaip nepatikimai jis man atrodo. na mano smegenai juo nepasitiki ir viskas. nes pleistras asocijuojasi su paprastu pleistru, kuris atsiklijuoja, vandeniui neatsparus ir t.t. As tik uz zieda, nors dabar bandau mastyti apie injekcijas..
aciu uz jusu atsakymus
manau jau apsisprendziau
blogiausiu atveju jei nepatiks pabandysiu ir pleistriuka
manau jau apsisprendziau
blogiausiu atveju jei nepatiks pabandysiu ir pleistriuka
O AR NESIJUACIA ZIEDAS,NEKELIA DISKOMFORTO?
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2006 12 12, 12:11)
O AR NESIJUACIA ZIEDAS,NEKELIA DISKOMFORTO?
jokio , bent jau man patogesnės apsaugos niekada nesu turėjus super tikrai
QUOTE(Sfinxute @ 2006 12 12, 16:42)
jokio , bent jau man patogesnės apsaugos niekada nesu turėjus super tikrai
lb aciu jau zinau kokia kontraceptine priemone naudosiu
Man taip pat gydytoja -ginekologe rekomendavo si zieda, tad dabar lauksiu menesiniu ir pirksiu si zieda, bandysim
Aš žiedą naudojau jau daugaiu nei pusantrų metų. Viskas buvo liuks, iki pastarūjų dviejų mėnesių. Savaitę prieš žiedą išsiimant pradėjo gausiai teplioti, žiauriai skaudėti galvą, be pagrindo pradėjo žiauriai imti nervai. Ėjau pas gydytoją, jis teigė, kad visa tai galėtų būti nuo žiedo, bet nieko geresnio nepasiūlė. Ti net nežinau, dar lauksiu, gal vėliau bus geriaiu.
kas naudojat mergaitės žiedą, ar matėt kaip pabrango, prieš porą mėn. galėjo gauti už 38 Lt, o dabar jau 46 Lt.
kas naudojat mergaitės žiedą, ar matėt kaip pabrango, prieš porą mėn. galėjo gauti už 38 Lt, o dabar jau 46 Lt.