Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

1. ziedas kainuoja 39 lt su centais (anksciau Camelioj kainavo isvis 36lt)
2. Idomi politika- nesakyti vyrui blink.gif o jei tau vyras nesakytu? g.gif
3. Isideti tikrai nesunku ir isimti nesunku, bet 3 savaites panesiojus pradeda jis "listi lauk", bet ne visada, ir itariu todel, kad labai daznai myliesi 4u.gif
4. KZ tikrai geriau nei pleistras, jau vien del patogumo
5. Jei ziedas gerai idetas, vyras neturetu jo jausti. Nors cia kiekvienos fiziologija skirtinga
ir 6. as irgi turiu miniatiurine kazkokia gimdos kaklelio zaizdele- man nesiule mesti KZ, bet sako dazniau lankykis, nes naudojant KZ hormonai yra YPAC arti zaizdeles zidinio. Tai tikrai bet kuriuo atveju pavojingiau nei guminukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 10 22, 14:59)
2. Idomi politika- nesakyti vyrui  blink.gif  o jei tau vyras nesakytu?  g.gif
3. Isideti tikrai nesunku ir isimti nesunku, bet 3 savaites panesiojus pradeda jis "listi lauk", bet ne visada, ir itariu todel, kad labai daznai myliesi  4u.gif
4. KZ tikrai geriau nei pleistras, jau vien del patogumo
5. Jei ziedas gerai idetas, vyras neturetu jo jausti. Nors cia kiekvienos fiziologija skirtinga
ir 6. as irgi turiu miniatiurine kazkokia gimdos kaklelio zaizdele- man nesiule mesti KZ, bet sako dazniau lankykis, nes naudojant KZ hormonai yra YPAC arti zaizdeles zidinio. Tai tikrai bet kuriuo atveju pavojingiau nei guminukas smile.gif

Dekui uz isvardintus ziedo privalumus ir trukumus thumbup.gif tik klausimas iskilo: kaip suprast "pradeda listi lauk"? blink.gif iskrenta ar kaip? prasom paaiskinti biggrin.gif as dar naujoke sitam reikale - vos pries kelias dienas ji pradejau naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 22, 22:07)
Dekui uz isvardintus ziedo privalumus ir trukumus  thumbup.gif tik klausimas iskilo: kaip suprast "pradeda listi lauk"?  blink.gif iskrenta ar kaip? prasom paaiskinti  biggrin.gif as dar naujoke sitam reikale - vos pries kelias dienas ji pradejau naudoti blush2.gif

oi as tu privalumu tikrai galeciau vardinti be perstojo, pridedama kelis trukumus. O tas pradeda listi lauk, nu tai ... cia kiekvienai skirtingai, man pvz budavo, kad likus kokiai savaitei iki isemimo, ziedas susispausdavo iki elipses formos ir labai arti budavo, aisku nekrisdavo, bet vaikstant kartais jauciasi. Nieko cia blogo, tiesiog kartais norisi "pasitaisyt", o universitete per paskaita juk nelabai imanoma lotuliukas.gif

trukumas dar vienas- kiek sutapimas kiek ne, bet noras siek tiek mazesnis buvo. Ir sausiau kazkaip. Ir mieguista gal siek tiek.... nustojus vartot iskart kitaip pasijutau. Kitas privalumas, bet man trukumas- kai baigimas vyksta viduje- esi priversta uzspaudus servetele laikyt ir gulet, nes kitu atveju turesi staigiai saut i vonia, o man labai norisi po to dar pagulet salia susiglaudus smile.gif po metu tokios proceduros supratau, kad servetelem isleidziu tiek pat kiek ziedui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 10 22, 15:59)
6. as irgi turiu miniatiurine kazkokia gimdos kaklelio zaizdele- man nesiule mesti KZ, bet sako dazniau lankykis, nes naudojant KZ hormonai yra YPAC arti zaizdeles zidinio. Tai tikrai bet kuriuo atveju pavojingiau nei guminukas smile.gif

Aš turėjau gimdos kaklelio žaizdelę. Pusmetį panaudojus KŽ, pasitikrinau pas gydytoją buvo rasta pakitimų doh.gif - teko operuot. Poliklinikoj gydytoja tikino, kad labai maža tikimybė, kad prasidės pakitimai - ligoninėj pasakė, kad tikimybė tikrai nėra tokia labai jau maža.
Nenoriu nei gąsdint nei nuramint, tačiau aš pasirinkau nenaudoti KŽ vardan savo ramybės, nors anksčiau buvau labai patenkinta juo.
Atsakyti
ne ne, gal ne taip parašiau.
Aš turėjau įgimtą žaizdelę, kuri po KŽ naudojimo pradėjo kįsti.
Atsakyti
Aš irgi turiu įgimtą žaizdelę, kuri kartais pakraujuoja.. daktrare tai zino, bet pati parekomendavo KŽ. Tai ir nežinau dabar, dėl to, kad tai nėra pavojinga ar dėl to, kad ji visiems tą žiedą siūlo.. (mačiau net kataloga pas ja su anketomis apie KŽ)

Naudoju ji 8 mėn. Noras didesnis nei naudojant tabletes ax.gif Ir skrandžio taip neskauda, ir menesines neskausmingos.
Bet kaip del tos žaizdeles.. Dabar nesu tikra ar ir man nebus pakitimu. Bent jau kraujuoja tai reciau nei anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 10 23, 07:24)
Aš turėjau gimdos kaklelio žaizdelę. Pusmetį panaudojus KŽ, pasitikrinau pas gydytoją buvo rasta pakitimų  doh.gif  - teko operuot. Poliklinikoj gydytoja tikino, kad labai maža tikimybė, kad prasidės pakitimai - ligoninėj pasakė, kad tikimybė tikrai nėra tokia labai jau maža.
Nenoriu nei gąsdint nei nuramint, tačiau aš pasirinkau nenaudoti KŽ vardan savo ramybės, nors anksčiau buvau labai patenkinta juo.

as eitu tik i privatu ir dar pas pazistama. Todel manau man nemeluotu. KZ patare isvis nenaudot jei tik imanoma per karsciausius metu menesius, t.y. vasara, nes didele trombozes tikimybe ar pan. O del zaizdeles, tai man irgi pasake, kad kazkaip igimta, bet sako miniatiurine ir VISISKAI nepavojinga, o apie kazkokius gydymus isvis nekalbejo. Sako nieko daryt nereikia, nebent pradetu bloget netiketai.
Del pakitimu- po metu niekas nepakito, bet vis tiek nusprendziau nerizikuot. Tik mane prigasdinot jus visos su tais kraujavimais ir gydymais, o tai pavojinga? ir isvis, kaip gali buti igimta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 10 22, 14:59)

As gavau e-maila kad "nuo šių metų spalio 1 dienos iki gruodžio 31 dienos palankiausia kontraceptinio žiedo kaina - Šeimos vaistinių tinkle!" (ir sarasas vaistiniu pridetas)

Gal kas jau ten pirkot ir zinot kokia ta palankiausia kaina pas juos? Nes as esu pirkus ir uz 38 lt ir uz 45.. Kadangi esu ne lietuvoj, tai kai gryztu ziedu uzsiperku pusei metu i prieki, tikrai gerai butu uzsipirkt ten, kur pigiau

Atsakyti
QUOTE(aitta @ 2006 10 25, 15:12)
As gavau e-maila kad  "nuo šių metų spalio 1 dienos iki gruodžio 31 dienos palankiausia kontraceptinio žiedo kaina - Šeimos vaistinių tinkle!"  (ir sarasas vaistiniu pridetas)

Gal kas jau ten pirkot ir zinot kokia ta palankiausia kaina pas juos? Nes as esu pirkus ir uz 38 lt ir uz 45.. Kadangi esu ne lietuvoj, tai kai gryztu ziedu uzsiperku pusei metu i prieki, tikrai gerai butu uzsipirkt ten, kur pigiau

as irgi pagalvojau, jei isvaziuociau i uzsieni, nemazai kainuotu vien ziedas pusmeciui biggrin.gif Perkuosi Eurovaistineje, dar prisitaupau tu eurolitu, tai pigiau gaunasi.. apie 35lt ax.gif
Atsakyti
Aš irgi spalio mėn. pradėjau naudoti KŽ. Pirmosiomis dienomis visai nieko nejaučiau, o dabar jau antra savaitė prasidėjo ir kiekvieną dieną galva gelia, net akyse žalia. Seniau iš viso galva labai retai skaudėdavo. Ir geriausiai - kraujuoti pradėjau (KT gėriau 4 metus ir jokių pašalinių veiksnių nejaučiau) , tai nusprendžiau - kitą mėnesį tikrai KŽ nebesidėsiu.
Džiaugiuos, kad kitos galit jį naudoti.
Atsakyti
taigi eikia priprasti. Spali pradejai naudoti, o juk dar ne vienas menuo nepraejo biggrin.gif kantrybes bent 2-3 menesius, tada priprasi arba ne.
Atsakyti
jau nebenaudoju ziedo,panaudojau puse metu, kol ginekologe nepasiule kitu priemoniu. nezinau ar sutapimas, bet naudojant zieda oda pasidare negrazi, pradejo berti - ko anksciau nebudavo. o visa kita buvo kaip ir gerai cool.gif dabar pradejau naudot piliules - oda iskart pagrazejo thumbup.gif dziaugiuos cool.gif
Atsakyti