Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Vikšrelis @ 2006 09 25, 09:25)
Perkant visus medikamentus, turinčius savyje hormonų, reikia rolleyes.gif Tik tiek, kad kai kuriose vaistinėse galima nusipirkti ir be recepto tongue.gif

tikra tiesa, bet ne Lietuvoje, o vat Uk tai isigyti hormoniniu preparatu be receptu niekaip nepavyktu, cia ateini pas gydytoja, jis taves visko isklausineja, padaro reikiamus tyrimus, apziuri ir parenka tinkama priemone, israso recepta ir nuejus i vaistine gauni nemokamai israsytu kontraceptiniu tableciu ar kazko panasaus, tiesa pas daktara tada vaikstai kas 3 men, jis dar stebi kokie yra pasaliniai reiskiniai ir jei ju pasireiskia israso kitos rusies KT, va taip va ir parenka, o veliau jau kaip nustato tau tinkamiausia pas daktara lankaisi tik kas 6men, nes tableciu jis iskart pusmeciui israso smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite patarti- naudojau KZ lygiai metus, dabar darau pertrauka. Isemus zieda, normaliai pagal viska susirgau. Dabar jau menuo neturiu KZ, ir turejo pries keleta dienu buti MMM. Ar jos gali kazkiek dienu veluoti (mazdaug kiek?), ar tik nuo kito ciklo vel atsinaujins? O gal isvis cia negerai kazkas? Kad nesilaukiu, tai faktas.
Papildyta:
hm, o jum toks salutinis poveikis pasireiske? as absoliuciai nieko nepajutau. MMM kaip laikrodukas buvo, taip ir liko, o skausmai sumazejo. Tiesa, visiskai skaudeti nustojo po metu. Dabar bijau, kad neatsinaujintu blink.gif
Atsakyti
Kai isiemi žieda kada turi susirgti ?
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 10 03, 19:57)
kada reik pradet gert pirmaja KT tablete kai issiiemiau zieda.? menesiniu 1 diena? ar kai issiemi zieda iskart kita diena? instrukcioj neparasyta

as toje paciolje situacijoje. kz istrauksite ir sekancia diena gerkite tablete, pertraukos daryt nereikia, o po to ciklo, savaites pertraukele kaip ir priklauso. cia taip liepe ginekologe rolleyes.gif
Atsakyti
Rašo, kad mėnesinės atsiranda vidutiniškai po 3-4 dienų rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kad svarbiausia yra susirgti smile.gif bet po 2-3 dienu dar tikrai nereiketu pergyventi! Dziaugiuosi, kad naudojant KZ ne taip skauda ir mazas kraujavimas thumbup.gif
Bent dabar sia priemone esu labai patenkinta. Ilgai geriau Cilest, bet daktare sake, kad ten arkliska doze hormonu g.gif
Atsakyti
o as dabar visai meciau, nes pajutau, kaip pries kiekvienas MMM keleta dienu pradeda skaudet viena kruti. Tik viena, ir tik paspaudziant smile.gif 3 sirgimo diena skausmas dingsta....

Ar gali buti nuo KZ?
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 10 12, 17:41)
o as dabar visai  meciau, nes pajutau, kaip pries kiekvienas MMM keleta dienu pradeda skaudet viena kruti. Tik viena, ir tik paspaudziant smile.gif 3 sirgimo diena skausmas dingsta....

Ar gali buti nuo KZ?

Gali būti nuo hormonų rolleyes.gif Juk prieš mėnesines pakinta hormonų kiekis kraujyje, todėl ir jaučiasi daugumą negalavimų, taip vadinamų PMS ax.gif
Atsakyti
Išėmus žiedą, manau kelis mėn jausi negalavimus, juk organizmas atsistato savo normalią hormonų pusiausvyrą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 10 12, 23:59)
Išėmus žiedą, manau kelis mėn jausi negalavimus, juk organizmas atsistato savo normalią hormonų pusiausvyrą rolleyes.gif

As tai baisiausius negalavimus jauciau, kai padariau pertrauka nuo kontrac. tableciu. verysad.gif
Gulejau ant lovos ir zliumbiau nuo skausmo per "moteriskas" dienas.. Nes buvau girdejusi, kad reikia pertraukas daryt ilgai geriant jas blush2.gif
O ginekologe veliau pasake, kad nereikia tu pertrauku doh.gif Kad organizmas paskui vel turi prisitaikyti prie tableciu is naujo..
Tad taip kankinausi be reikalo.. Daugiau jokiu pertrauku nedarau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 10 12, 19:41)
o as dabar visai  meciau, nes pajutau, kaip pries kiekvienas MMM keleta dienu pradeda skaudet viena kruti. Tik viena, ir tik paspaudziant smile.gif 3 sirgimo diena skausmas dingsta....

Ar gali buti nuo KZ?

NAUDOJU KŽ 2 SAVAITES. TAU MAN IRGI KAIRIĄ KRŪTĮ VIS BADO. BET KAIP KERTA, TAI OJOJOJ. IR KRŪTIS PASTOVIAI SKAUDA KAIP PRIEŠ MMM, BET ČIA NORMALU. BET TAS DIEGIMAS TAI MAN NEPATINKA. MESIU AŠ JĮ ŠALIN, NES BRANGUS. NEATSIPERKA tongue.gif
Atsakyti
Kontraceptini pleistra pakeiciau kontraceptiniu ziedu.
apie kaina: pleistras kainuodavo apie 43lt, o ziedas apie - 45lt. skirtumas nedidelis.

ziedu esu labai patenkinta. nesuku galvos del nieko. tik dabar bijau pamirsti ji issiimti. juk as tikra uzmarstuole doh.gif

jokiu slautiniu poveikiu nejauciu, mano vyras taip.
nors kai as pirma karta ji isidejau nieko jam nesakiau. laukiau ar ka sakys, as jis ji pajaus. pasirodo mano vyrelis si zieda jaucia, taciau jam tai tikrai netrukdo blush2.gif dziaugiuosi del to.

pirma karta nusipirkus issigandau, nes ziedas man pasirode labai didelis. teko sukti galva, kaip ji isideti. taciau prisiminiau savo gydytojos zodzius. ji sake, jei as pati sugebu i maksti isikisti zvakute, tai zieda ir sugebesiu. pabandziau - pavyko. issiimti ji ir lengva, nes jis nebuna ten giliai.

praeityje turejau didele gimdos kaklelio zaizda, kuria man operavo. po to patare vengti naudoti tamponus, taciau ziedo naudoti del tos priezasties tikrai neuzdraude.

labai dziaugiuosi musu medicinos pazanga ir patariu visoms pabandyti si 4u.gif zieda 4u.gif 4u.gif
Atsakyti