Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Man jokiu pasaliniu poveikiu ir kolkas nera. O ji isidejau kaip pradejau sirgti, nežinau ar čia sutapimas ar ka , bet jau šiandien kaip pavare doh.gif , tai net triusikelius ejau plauti darbe blush2.gif .
Man liktai atrodo kad 7 dienas pačioj pradž-oj reikia saugotis, bet kaip skaičiuojasi ar nuo isidejimio pradžios ar nuo menesiniu pabaigos g.gif
Jo del kainos tai ir aš pagalvojau, kad reikes atidirbti, kad veltuj pinigai nenueitu. Gal čia ne i tema, bet jai retai mylies tai sake labai neblogai kaškokios žvakute kur isideda pries smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltikė @ 2006 09 21, 10:18)
nu tai reiškia, kad diagnozė tesinga, nors aš abejojau ar gali būti alergija nuo prezervatyvų.bet kadangi simptomai tokie patys tai viskas aišku g.gif
o tai kai tu naudojai žiedą ar tabletes ar neniežėjo??jei ne, tai tikrai nuo prezervatyvų schmoll.gif o kodėl tau tas žiedas nepatiko??? jei tik dėl to, kad noras sumažėjo, tai dar puse velnio, nes pas mane ir taip jis niekad nebuvo didelis. mano mb pripratęs bigsmile.gif
nu man jie irgi labai nepatinka, ta visa procedūra kol užmauna, tai ir noras gali praeiti biggrin.gif .mes anksčiau naudojom baltus lifestyles, bet kazkaip jie dabar dingo, tai perėjom prie durex, tai jie men nea schmoll.gif  ir iš viso aš prieš juos drinks_cheers.gif

Man ziedas nepatinka, nes praejo noras. ir dar kazkaip nekaip jauciaus, nezinau, ar nuo jo, ra ne, bet kai isemiau, tai viskas dingo. Kai zieda ir tabletes naudojau, tai tarsi ir viskas gerai buvo ta prasme, jokiu ten alergiju ir pan. Bet labai abejoju, kad ta alergija atsirado nuo prezervatyvu, kaip tokiu, nes jau ilgai jais naudojames. Sakau, gal nuo kokio butent lubrikanto ar dar ko nors. nenuejau pas gydytoja, savaip praejo, tai ir nezinosiu, ko bijot.
O del zvakuciu ar tableciu vaginaliniu, tai jo, jos patogios tiems, kas mylisi retai, nes reik idet pries kokiu 8 min, ir po to nereikes sustot smile.gif. Bet ju patikimumas ne toks aukstas, kokiu 60-70 procentu
Atsakyti
Na, jau įsidėjau vakar pirmąjį žiedelį ax.gif Žiūrėsiu, kaip reaguos į tai organizmas ar bus koks pašalinis poveikis... Užsiregistravau svetainėje prisimink.lt, kad praneštu, kurią dieną išsiimt ir kurią vėl įsidėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuziukas @ 2006 09 23, 11:54)
Noreciau ir as zieda pabandyti tik nezinau kiek jis kainuoja? Pries menesi pagimdziau ir dabar noreciau padaryti pertraukele, o prezervatyvy nemegstam nei as nei vyras. Gal galit pasakyti kik kainuija ir ar reikia recepto jam ar galima tiesiog nusipirkti vaistinej?

kainuoja apie 40 litų, + - , recepto nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 09 22, 14:40)
Kažin kaip man jį gaut g.gif

Nežinau... Mandavė mano ginekologė, kartu su nemokamu KŽ - kaip tik pataikiau ateit, kai pasirodė kažkokia atstovė, reklamuojanti KŽ 4u.gif
Čia kompiuterinis jo variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linele** @ 2006 09 26, 21:11)
del kompiuterinio laikroduko-visai geras dalykelis. bent kada gali pasitikslinti, nepamirsi-visada isijungus kompa "issoka" bigsmile.gif  rolleyes.gif

Aga, aš ir vakar instalinau tą programėlę thumbup.gif Kažkaip drąsiau jaučiuos, kad nepamiršiu laiku išsiimt/įsidėt. Tais lipdukais iš knygutės apklijavau kalendorių... Ne duok dieve pamiršiu! unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 09 27, 08:51)
Aga, aš ir vakar instalinau tą programėlę  thumbup.gif Kažkaip drąsiau jaučiuos, kad nepamiršiu laiku išsiimt/įsidėt. Tais lipdukais iš knygutės apklijavau kalendorių... Ne duok dieve pamiršiu! unsure.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Neužmirši. Taip tik atrodo, kad užmirši mirksiukas.gif
Žiedas į savo buvimo pabaigą, bent jau man, pamažu duoda žinoti... t.y. prieš dieną-dvi iki išsiėmimo, ant tualetinio popieriaus rudom išskyrom šiek tiek "pavaro" ax.gif
Atsakyti
po kiek laiko jum paisreiske pasalinis poveikis? nes naujodu 3men zieda ir dabar pradejo ir galva suktis, ir pilva skaudet ir dar visokiu ten pozymiu aprasytu ? g.gif
Atsakyti
kada reik pradet gert pirmaja KT tablete kai issiiemiau zieda.? menesiniu 1 diena? ar kai issiemi zieda iskart kita diena? instrukcioj neparasyta
Atsakyti
Reikia kad organizmas prisiderintu,man gal iki 4-5men vis pilva pamaudendavo,bet dabar jau viskas ok,naudoju metus.
Atsakyti
Toms, kas naudoja pirmą mėn: Kaip rašo instrukcijose, reikia įsidėt pirmą mėneinių dieną. Kaip jums paskui buvo su mėnesinėmis? Viskas kaip anksčiau? Man visai jos nutrūko unsure.gif Patepliojo kelias dienas ir viskas doh.gif

Iš pašalinių veikimų kol kas niekas nepasireiškė rolleyes.gif Nu gal kiek sausiau ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 10 04, 16:31)
Dabar nebenaudoju,bet man pirma menesi tepliojo,

Ir man teplioja , jau galvoju antra menesi gal ir nesidėsiu, bet jai sakai kad poto jau neteplevo tai dar reiks pabandyt.
Šiaip tai dalykas nieko thumbup.gif , pirmom dienom vis tikrindavau ar jis vietoje ax.gif , bet dabar jau net pamirstu.
Atsakyti