Man jokiu pasaliniu poveikiu ir kolkas nera. O ji isidejau kaip pradejau sirgti, nežinau ar čia sutapimas ar ka , bet jau šiandien kaip pavare , tai net triusikelius ejau plauti darbe .
Man liktai atrodo kad 7 dienas pačioj pradž-oj reikia saugotis, bet kaip skaičiuojasi ar nuo isidejimio pradžios ar nuo menesiniu pabaigos
Jo del kainos tai ir aš pagalvojau, kad reikes atidirbti, kad veltuj pinigai nenueitu. Gal čia ne i tema, bet jai retai mylies tai sake labai neblogai kaškokios žvakute kur isideda pries
QUOTE(smiltikė @ 2006 09 21, 10:18)
nu tai reiškia, kad diagnozė tesinga, nors aš abejojau ar gali būti alergija nuo prezervatyvų.bet kadangi simptomai tokie patys tai viskas aišku
o tai kai tu naudojai žiedą ar tabletes ar neniežėjo??jei ne, tai tikrai nuo prezervatyvų o kodėl tau tas žiedas nepatiko??? jei tik dėl to, kad noras sumažėjo, tai dar puse velnio, nes pas mane ir taip jis niekad nebuvo didelis. mano mb pripratęs
nu man jie irgi labai nepatinka, ta visa procedūra kol užmauna, tai ir noras gali praeiti .mes anksčiau naudojom baltus lifestyles, bet kazkaip jie dabar dingo, tai perėjom prie durex, tai jie men nea ir iš viso aš prieš juos
o tai kai tu naudojai žiedą ar tabletes ar neniežėjo??jei ne, tai tikrai nuo prezervatyvų o kodėl tau tas žiedas nepatiko??? jei tik dėl to, kad noras sumažėjo, tai dar puse velnio, nes pas mane ir taip jis niekad nebuvo didelis. mano mb pripratęs
nu man jie irgi labai nepatinka, ta visa procedūra kol užmauna, tai ir noras gali praeiti .mes anksčiau naudojom baltus lifestyles, bet kazkaip jie dabar dingo, tai perėjom prie durex, tai jie men nea ir iš viso aš prieš juos
Man ziedas nepatinka, nes praejo noras. ir dar kazkaip nekaip jauciaus, nezinau, ar nuo jo, ra ne, bet kai isemiau, tai viskas dingo. Kai zieda ir tabletes naudojau, tai tarsi ir viskas gerai buvo ta prasme, jokiu ten alergiju ir pan. Bet labai abejoju, kad ta alergija atsirado nuo prezervatyvu, kaip tokiu, nes jau ilgai jais naudojames. Sakau, gal nuo kokio butent lubrikanto ar dar ko nors. nenuejau pas gydytoja, savaip praejo, tai ir nezinosiu, ko bijot.
O del zvakuciu ar tableciu vaginaliniu, tai jo, jos patogios tiems, kas mylisi retai, nes reik idet pries kokiu 8 min, ir po to nereikes sustot . Bet ju patikimumas ne toks aukstas, kokiu 60-70 procentu
Na, jau įsidėjau vakar pirmąjį žiedelį Žiūrėsiu, kaip reaguos į tai organizmas ar bus koks pašalinis poveikis... Užsiregistravau svetainėje prisimink.lt, kad praneštu, kurią dieną išsiimt ir kurią vėl įsidėt
QUOTE(arbuziukas @ 2006 09 23, 11:54)
Noreciau ir as zieda pabandyti tik nezinau kiek jis kainuoja? Pries menesi pagimdziau ir dabar noreciau padaryti pertraukele, o prezervatyvy nemegstam nei as nei vyras. Gal galit pasakyti kik kainuija ir ar reikia recepto jam ar galima tiesiog nusipirkti vaistinej?
kainuoja apie 40 litų, + - , recepto nereikia
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 09 22, 14:40)
Nežinau... Mandavė mano ginekologė, kartu su nemokamu KŽ - kaip tik pataikiau ateit, kai pasirodė kažkokia atstovė, reklamuojanti KŽ
Čia kompiuterinis jo variantas
QUOTE(linele** @ 2006 09 26, 21:11)
del kompiuterinio laikroduko-visai geras dalykelis. bent kada gali pasitikslinti, nepamirsi-visada isijungus kompa "issoka"
Aga, aš ir vakar instalinau tą programėlę Kažkaip drąsiau jaučiuos, kad nepamiršiu laiku išsiimt/įsidėt. Tais lipdukais iš knygutės apklijavau kalendorių... Ne duok dieve pamiršiu!
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 09 27, 08:51)
Aga, aš ir vakar instalinau tą programėlę Kažkaip drąsiau jaučiuos, kad nepamiršiu laiku išsiimt/įsidėt. Tais lipdukais iš knygutės apklijavau kalendorių... Ne duok dieve pamiršiu!
Neužmirši. Taip tik atrodo, kad užmirši
Žiedas į savo buvimo pabaigą, bent jau man, pamažu duoda žinoti... t.y. prieš dieną-dvi iki išsiėmimo, ant tualetinio popieriaus rudom išskyrom šiek tiek "pavaro"
po kiek laiko jum paisreiske pasalinis poveikis? nes naujodu 3men zieda ir dabar pradejo ir galva suktis, ir pilva skaudet ir dar visokiu ten pozymiu aprasytu ?
kada reik pradet gert pirmaja KT tablete kai issiiemiau zieda.? menesiniu 1 diena? ar kai issiemi zieda iskart kita diena? instrukcioj neparasyta
Reikia kad organizmas prisiderintu,man gal iki 4-5men vis pilva pamaudendavo,bet dabar jau viskas ok,naudoju metus.
Toms, kas naudoja pirmą mėn: Kaip rašo instrukcijose, reikia įsidėt pirmą mėneinių dieną. Kaip jums paskui buvo su mėnesinėmis? Viskas kaip anksčiau? Man visai jos nutrūko Patepliojo kelias dienas ir viskas
Iš pašalinių veikimų kol kas niekas nepasireiškė Nu gal kiek sausiau ten
Iš pašalinių veikimų kol kas niekas nepasireiškė Nu gal kiek sausiau ten
QUOTE(solo @ 2006 10 04, 16:31)
Dabar nebenaudoju,bet man pirma menesi tepliojo,
Ir man teplioja , jau galvoju antra menesi gal ir nesidėsiu, bet jai sakai kad poto jau neteplevo tai dar reiks pabandyt.
Šiaip tai dalykas nieko , pirmom dienom vis tikrindavau ar jis vietoje , bet dabar jau net pamirstu.