Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(oksancik @ 2006 07 13, 15:52)
nezinau kaip ten per kraujavima,bet man ir nekraujuojant atrode kad tuoj iskrys.Turbut pas mane vietos jam per mazai buvo lotuliukas.gif

Naudoju KZ jau 2 menesi kolkas esu labai patenkinta ir del iskritimo buvo baimes pirma menesy bet viskas buvo super taip kad baime praejo blush2.gif O del kraujavimo tai galiu pasakyti taip man ginekologe israse zieda kad sumazintu ir sureguliarintu menesines, ir istikruju pastebejau jau po pirmo menesio mano menesines pasidare labai negausios ir tik 4 dienas...
Klausimelis gal kas zinot kiek reikia laukt po KZ nutraukimo kad pastot? Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pabandziau viena syki ir daugiau nebenoriu cray.gif kadangi esu migrenininke, taj visa menesi pragyvenau nezmoniskuose skausmuose verysad.gif viena karta buvo taip, kad dvi dienas istisai vemiau ir vemiau, nors to nera seniau buve doh.gif
Atsakyti
sveikos!
o as norejau suzinoti apie jusu partneriu ispudzius..ar nejaucia, ar netrukdo?
man paciai nera diskomforto, tik kad ziedas gan negiliai, tai vyras jaucia. nera nemalonu, bet visgi antikunis sioks toks... ir atsipalaiduoti normaliai neiseina.
mums gal ir gera priemone, o ka sako JIE? unsure.gif
Atsakyti
Aš žiedą naudoju tik 10 diena, bet nei aš, nei mano partneris jo nejaučia, nors maniau kad tikrai jaus nes jis gan žemai pas mane. Kiek bandžiau persideti giliau tai po valandos jis visvien nusileidžia, tai ir palikau ten kur jis pats pasirenka vieta, mum labai patiko, nes su KT tai man viena tokia problemele kad as vis pamirsdavau isgert ir tada jau apsauga zymiai sumazedavo
Atsakyti
Mano pazistama, naudodama zieda, si men leliu pasigimde 4u.gif biggrin.gif is tikruju, kas tinka vienai, nereiskia, kad kitai tix mirksiukas.gif
Atsakyti
o pvz man del noro...nzn, kol dar pirmos savaites buvo, tai baime kazkokia-ar viskas gerai, ar neiskris, ar cia taip turi buti ir t.t.-kankino, tai ir noro nelabai buvo, bet dabar, kai galima atsipalaiduoti, tai viskas chiki clap.gif
Atsakyti
Ir as jau zadu si zieda isidet. Visur ir po visur info renkuos. Kuo toliau, tuo labiau patinka. Nes nereikia gerti! Nes pagal mano toki "reguliaru" gerima jau po pirmu menesiniu pastociau biggrin.gif

Va radau ju svetaine, viskas apie ta zieda aprasyta, paaiskinta ziedas.lt.

O va cia papildoma programele (nemokama), kuri pranes, kada ideti/issimti zieda wink.gif programele.

kaip teisingai isidet/issiimt zieda

Papildyta:
QUOTE(solo @ 2006 09 01, 11:56)
nu kokiu as cia veju prirasiau  doh.gif  doh.gif  norejau pasakyt,kad labai geraj,kad neina per virskinimo trakta,o minusas-isvis sumazeja lytinis potraukis ir noras myletis,va,pagaliau  biggrin.gif

Kaip gydytojos sako, kad pasalinis veikimas visoms skirtingas: vienom mazina potrauki, kitoms - gali kaip tik padidet wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi smile.gif Naudoju zieda 1,5 metu ir labai patenkinta, kad nereikia gerti tableciu thumbup.gif
Bet pasiskaicius ka kitos merginos cia raso, tai daug kas sutampa, pvz. skauda galva ir nenoriu ... ax.gif
Kazkaip niekad nesusiedavau su KT
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man gydytoja pakyrė kontr. žiedą, nes man nuo prezervatyvų alergija. Sako gali naudoti tabletes, bet as jas tikrai pamirščiau išgerti blink.gif , juo labiau, kad reikia gerti vakarais (kad dienos metu nejaustum pykinimo ir kt pašalinių reiškinių, jei geri ryte). Tai apsistojau ties žiedu, juo labiau, kad davė reklaminę knygutę, tai paskaičiau kaip apie stebuklą. Vakar nusipirkau aš tą žiedą, tai kai paskaičiau instrukciją, tai mano vyrutis sako, kad gal tu geriau jo nenaudok. Pašaliniai reiškiniai tai baisūs, ko nerašo reklamoje. Be to man gydytoja askė, kad gali būti pašaliniai reiškiniai kaip pykinimas, galvos svaigimas, tepliojimas. Apie svorio didėjimą nei žodžio doh.gif O sako, jei ir jaustum kažką negero, tai vistiek reikia pakentėti porą mėnesių, nes organizmas turi prisaitaikyti blink.gif Nu žiūrėsiu kaip man seksis, bet man vistiek labai nepatinka tie pašaliniai reiškiniai aprašyti instrukcijoj schmoll.gif
Atsakyti
Aš ir isigijau ta žieda. Vakar buvo pirma diena. Idomu ar gerai aš ji ten idejau g.gif . Bet baisiausia bus kai reikes išsiimti doh.gif .
Bet man vistiek dar keista kad koškoks guminys žiedas gali apsaugot, na kolkas nesijaučiu saugi . Na žiuresim kas bus po menesio g.gif
Atsakyti
Tik įsidėjus žiedą reikia berods pirmas 5 dienas pasisaugoti, vėliau praėjus 3 savaitėm, kai žiedą išsiiėmi- saugotis nereikia. Veikia ta apsauga pati g.gif na išku per tas 7 dienas ir mėnesinių sulauki...
Man žiedas labai geras. Aš jo nei jaučiu, nei svoris didėja... žodžiu niekas nesidaro, apart to, kad sekrecija yra šiek tiek padidėjusi....
Galvoju žiedo atsisakyti dėl kitų priežasčių g.gif Neapsimoka į jį tiek investuoti... smile.gif nes per darbus būnam tiek nuvargę (bent jau aš), kad su vyru mylimės kartą į dvi savaites blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 21 rugsėjo 2006 - 09:19
QUOTE(Laimė @ 2006 09 21, 11:18)
Tik įsidėjus žiedą reikia berods pirmas 5 dienas pasisaugoti, vėliau praėjus 3 savaitėm, kai žiedą išsiiėmi- saugotis nereikia. Veikia ta apsauga pati g.gif  na išku per tas 7 dienas ir mėnesinių sulauki...
Man žiedas labai geras. Aš jo nei jaučiu, nei svoris didėja... žodžiu niekas nesidaro, apart to, kad sekrecija yra šiek tiek padidėjusi....
Galvoju žiedo atsisakyti dėl kitų priežasčių g.gif Neapsimoka į jį tiek investuoti... smile.gif nes per darbus būnam tiek nuvargę (bent jau aš), kad su vyru mylimės kartą į dvi savaites blush2.gif  doh.gif

tai va ir man tą patį vyras sako, kad reikės už tą sumą atidirbti smileysex.gif ju vistiek nepigiai kainuoja. bet tik tau gerai,kad jokių pašalinių reiškinių bigsmile.gif norėčiau, kad ir man taip pasisektų, tai aš neatsisakyčiau, kad ir nepigus thumbup.gif
tai suprantu, kadiš kart po mėnesinių mylėtis jau saugu. Ale taip greitai suveikia g.gif thumbup.gif
Atsakyti