Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

As zieda naudojau 1 men. Kai susirgau, tai net nusitebejau, kad sitaip gausiai, seniai taip buvo ir skausmas kazkoks nenormalus. Nusprendziau vel gryzti prie tableciu.Be to naudojant zieda labai padaugejo isskyru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotas: 03 liepos 2006 - 13:19
man irgi isskyru padaugejo,o be to dar ir isbere kuna-ant ranku,slaunu,pilvo atsirado smulkiu spuogeliu.Siaip gyvenau,valgiau kaip ir iki siol,nei naujos kosmetikos naudojau,nei ka,tik va su ziedu 3 savaite g.gif rytoj einu pas dermatologa,nes berimas jau visa savaite laikosi,tai pasakysiu ar cia nuo ziedo poveikio ar ne,nes skaiciau kad berimas kaip ir vienas salutinis poveikis butu+padaugejo isskyru+galva dabar dazniau paskausta...tai jei pasitvirtins jauciu atsisveikinsiu as su juo ax.gif
Atsakyti
As zieda naudojau nepilnas 2 sav. Na siaip isskyru tai tikrai padaugejo, noras smileysex.gif nesumazejo, sakyciau kaip tik siek tiek padidejo ax.gif bet visa ta laika buvau kazkokia ispampus, apetitas padidejo( gal tai tik sutapimas, nes atostogos, jokio streso) ir nors kaip ir iki siol, skaiciavau kalorijas, bet 1 kg+, manau, kad cia skyciai kaupesi. Tai teko issiimti verysad.gif O be to, zurnale MM perskaiciau straipsni apie neigiama kontraceptiku poveiki, nusprendziau kad man ju nereikia blink.gif O siaip ziedas tikrai patogu, nereikia galvoti kiekviena diena kad reikia gerti tabletes, jo visiskai nesijauciau mirksiukas.gif
Atsakyti
na va as atsisveikinau su ziedu,nes turbut ir berimai del man atsirado.isemiau tai iskarto taip lengva pasidare lotuliukas.gif su juo jauciau kazkoki diskompforta blush2.gif bandysiu KT 4u.gif
Atsakyti
o as jau 3 zieda "vartoju" - pirma menesi buvo daugiau isskyru, 2-tra nebuvo, dabar visks normaliai smile.gif
Atsakyti
oksancik, ar tie berimai tikrai nuo ziedo? unsure.gif as jau 3 diena kaip su juo, ir ant ranku atsirado tokie mazyciai spuogeliai, bet tik keli kolkas unsure.gif dabar nezinau ar cia nuo to ziedo ar seip nuo kokio vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 07 07, 17:58)
oksancik, ar tie berimai tikrai nuo ziedo? unsure.gif  as jau 3 diena kaip su juo, ir ant ranku atsirado tokie mazyciai spuogeliai, bet tik keli kolkas unsure.gif  dabar nezinau ar cia nuo to ziedo ar seip nuo kokio vandens g.gif

Mane kazkur treciam naudojimo menesy isbere ziaurei skruostus, pecius, bet SM paskaiciau, kad tai budingas pasalinis poveikis, nenutraukiau naudojimosi Nuva Ring'u ir po keliu savaiciu, viskas dingo, kaip nebuve... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 07 07, 17:58)
oksancik, ar tie berimai tikrai nuo ziedo? unsure.gif  as jau 3 diena kaip su juo, ir ant ranku atsirado tokie mazyciai spuogeliai, bet tik keli kolkas unsure.gif  dabar nezinau ar cia nuo to ziedo ar seip nuo kokio vandens g.gif

kaip man pasake kad turbut nuo jo.Nes iki tol viskas buvo tvarkoj.Jau kaip ir sakiau nustojau ji naudoti ir berimas dingsta.O buvo tokie smulkus raudoni spuogeliai.Pirma galvojau gal braskiu per daug valgiau blush2.gif bet va ir dabar toliau valgau braskes ir dzyn...tai nutariau kad tikrai ziedas pas mane buvo kaltas ax.gif Bet tai dar nereiskia kad ir pas tave tas pats,atkreipk demesi gal ka valgai ,gal tikrai vanduo buvo kaltas... ax.gif
Po ziedo isemimo susirgau po 3 d,bet jomajo kokios gausios menesines doh.gif tokiais tempais be kraujo liksiu lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 08 liepos 2006 - 15:56
Ką tik perskaičiau straipsnį,kad užsienyje tik vienas procentas moterų naudoja kontraceptinį žiedą ir kontraceptinį pleistrą,nes laiko juos nepatikimais.Labai susinervinau,nes šį mėnesį po pertraukos vėl pradėjau jį naudoti doh.gif .Nors iš tikrųjų dar nei viena kontraceptinė priemonė per 7 metus nėra mane nuvylusi g.gif .Kaip manot,kiek tai gali būti tiesos? (Straipsnis tai kaip ir kontracetinių tablečių reklama blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singarela: 08 liepos 2006 - 17:40
aš irgi naudojau žiedą ir piliules, jokių bėrimų nebuvo, užtat atsirado pastovi pienligė. mat organizmas pavargo nuo visos šitos chemijos ir sintetinių hormonų. teko mesti, nes kam tai reikalinga, jeigu mylėtis negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flax @ 2006 07 03, 16:56)
Aš irgi jau senokai naudoju šį žiedą ir man jis labai patiko, bet dabar kaip bijau... pasirodo ne toks jis ir patikimas... fear.gif

Aš žiedą naudoju jau 5 mėnesį. Pasitikiuo juo tiek, kiek jis vertas - 99 procentais. Visada lieka minimali rizika... Tai vaistus pavartojai netinkančius žiedui tai vėl kas nors....
mirksiukas.gif
Atsakyti
as naudoju zieda dar tik 3 dienas, , jokio pasalinio poveikio kolkas nejauciu (tikiuosi ir nejausiu) nes siaip labai patogu, man ten nieks nesijaucia ir nekrenta ax.gif
Atsakyti