As irgi kiek esu naudojusi apsaugos priemoniu, tai ziedas pats geriausias
nu va, as jau 5 dienos kaip naudoju zieda. nesijaucia jokiu pasaliniu dalyku, tik tiek kad pagausejo isskyru, tai kaip kazkas rase, per diena kelis iklotus turiu pasikesiti. na ir siaip, toks keistas jausmas, kad kazkas ten viduj. bet uztai jauciuosi saugi kol kas viskas ok, jei taip ir toliau - busiu atradus sau tinkama reikala
o ar galiu guleti karstoje vonioje??
o ar galiu guleti karstoje vonioje??
cia gl netyvia bus kas nors susidurusios...
ar galima naudoti zieda kartu su hormoniniu purskalu i nosi( nuo alergijos, NASONEX) ?
Nes zieda naudoju beveik metus, ir nenoriu jo atsisakyt del menesio vaistu...
ar galima naudoti zieda kartu su hormoniniu purskalu i nosi( nuo alergijos, NASONEX) ?
Nes zieda naudoju beveik metus, ir nenoriu jo atsisakyt del menesio vaistu...
Gavau is gydytojos atsakyma emailu, kad karstoje vonioje guleti galima
lytinio potraukio sumazejimas yra minimas tarp daznai pasitaikanciu salutiniu poveikiu.
jei naudojot pleistra - www.ziedas.lt galima uzduoti klausima gydytojai, atsakys
jei naudojot pleistra - www.ziedas.lt galima uzduoti klausima gydytojai, atsakys
o as antra menesi jau naudoju, ir pagausejusios isskyros isnyko, ir menesines tokios kulturingos buvo, zodziu dabar viskas ciki. ziuresim toliau
as irgi pradejau ji naudot,nes buvo pasirinkimas arba spirale arba zieda.Nutariau pirma paziuret kas per daiktas tas ziedas isidejau ir tikrai menesines ne tokios gausesnes buvo..bet va idomu ar netrukdo jis metu? gal kas atsakys ant greicio,nes tingiu skaityt nuo pradziu visa tema
as tai naudoju jau nuo sausio ir man tai niekas nesidaro. noras ... kaip tik atsirado o pries tai geriau kt tai nebuvo visai bet gal turi reiksmes tas kad kiekviena diena einu sportuot gal del to kad visai kitaip jauciuosi lyg pasikrovus
Man ir ginekologė patarė naudoti kontraceptinį žiedą ir sakė, kad daug mažesnis neigiamas poveikis nei kontraceptinių tablečių.
kazkada sioje temoje labai gyriau si zieda, bet... besinaudodama siuo ziedu pastojau , o lyg ir to butu negana, dar ir persileidau. zinia apie pastojima labai sokiravo, o kai susitaikiau ir pradejau kurti ateities planus su dar vienu vaikeliu, to maziulio netekau. ir vel likau soke dabar jokiais kontraceptikais nepasitikiu tikra paranojike tapau
QUOTE(crristinka @ 2006 07 01, 06:56)
kazkada sioje temoje labai gyriau si zieda, bet... besinaudodama siuo ziedu pastojau , o lyg ir to butu negana, dar ir persileidau. zinia apie pastojima labai sokiravo, o kai susitaikiau ir pradejau kurti ateities planus su dar vienu vaikeliu, to maziulio netekau. ir vel likau soke dabar jokiais kontraceptikais nepasitikiu tikra paranojike tapau
siaubassss o tu ji teisingai naudojai,na ta prasme neisiminejai,nes zinau pana kuriai jis nepatinka metu,tai ji sako tipo neilgiau 3 val kazkaip galima isimt,poveikis lieka,bet ka as zinau.... as pasitikiu situo ziedu kaip nezinia kuom, o matai buna gi visada isimciu tikrai nenorieciau tokio soko patirt,be to kad 2 jau ir turiu....
QUOTE(oksancik @ 2006 07 02, 17:23)
siaubassss o tu ji teisingai naudojai,na ta prasme neisiminejai,nes zinau pana kuriai jis nepatinka metu,tai ji sako tipo neilgiau 3 val kazkaip galima isimt,poveikis lieka,bet ka as zinau.... as pasitikiu situo ziedu kaip nezinia kuom, o matai buna gi visada isimciu tikrai nenorieciau tokio soko patirt,be to kad 2 jau ir turiu....
teisingai naudojau... ir labai patenkinta juo buvau, visoms draugems pirsau. kaip mano gydytoja sake, kiekvienas kontraceptikas nera 100% veiksmingas. tad man teko "garbe" patekti i tuos kelis procentus. man irgi ziaurus sokas buvo kai suzinojau...dabar nebezinau ka bevartoti, niekuom nepasitikiu