Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

As irgi kiek esu naudojusi apsaugos priemoniu, tai ziedas pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
nu va, as jau 5 dienos kaip naudoju zieda. nesijaucia jokiu pasaliniu dalyku, tik tiek kad pagausejo isskyru, tai kaip kazkas rase, per diena kelis iklotus turiu pasikesiti. na ir siaip, toks keistas jausmas, kad kazkas ten viduj. bet uztai jauciuosi saugi smile.gif kol kas viskas ok, jei taip ir toliau - busiu atradus sau tinkama reikala smile.gifsmile.gifsmile.gif

o ar galiu guleti karstoje vonioje??
Atsakyti
cia gl netyvia bus kas nors susidurusios...

ar galima naudoti zieda kartu su hormoniniu purskalu i nosi( nuo alergijos, NASONEX) ?

Nes zieda naudoju beveik metus, ir nenoriu jo atsisakyt del menesio vaistu...
Atsakyti
Gavau is gydytojos atsakyma emailu, kad karstoje vonioje guleti galima smile.gif
Atsakyti
lytinio potraukio sumazejimas yra minimas tarp daznai pasitaikanciu salutiniu poveikiu.
jei naudojot pleistra - www.ziedas.lt galima uzduoti klausima gydytojai, atsakys smile.gif
Atsakyti
o as antra menesi jau naudoju, ir pagausejusios isskyros isnyko, ir menesines tokios kulturingos buvo, zodziu dabar viskas ciki. ziuresim toliau smile.gif
Atsakyti
as irgi pradejau ji naudot,nes buvo pasirinkimas arba spirale arba zieda.Nutariau pirma paziuret kas per daiktas tas ziedas blush2.gif isidejau ir tikrai menesines ne tokios gausesnes buvo..bet va idomu ar netrukdo jis smileysex.gif metu? gal kas atsakys ant greicio,nes tingiu skaityt nuo pradziu visa tema ax.gif
Atsakyti
as tai naudoju jau nuo sausio ir man tai niekas nesidaro. noras ... kaip tik atsirado o pries tai geriau kt tai nebuvo visai schmoll.gif bet gal turi reiksmes tas kad kiekviena diena einu sportuot gal del to kad visai kitaip jauciuosi lyg pasikrovus g.gif
Atsakyti
Man ir ginekologė patarė naudoti kontraceptinį žiedą ir sakė, kad daug mažesnis neigiamas poveikis nei kontraceptinių tablečių.
Atsakyti
kazkada sioje temoje labai gyriau si zieda, bet... doh.gif besinaudodama siuo ziedu pastojau blink.gif , o lyg ir to butu negana, dar ir persileidau. verysad.gif zinia apie pastojima labai sokiravo, o kai susitaikiau ir pradejau kurti ateities planus su dar vienu vaikeliu, to maziulio netekau. ir vel likau soke blink.gif verysad.gif dabar jokiais kontraceptikais nepasitikiu schmoll.gif unsure.gif tikra paranojike tapau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(crristinka @ 2006 07 01, 06:56)
kazkada sioje temoje labai gyriau si zieda, bet...  doh.gif besinaudodama siuo ziedu pastojau  blink.gif , o lyg ir to butu negana, dar ir persileidau.  verysad.gif zinia apie pastojima labai sokiravo, o kai susitaikiau ir pradejau kurti ateities planus su dar vienu vaikeliu, to maziulio netekau. ir vel likau soke  blink.gif  verysad.gif dabar jokiais kontraceptikais nepasitikiu  schmoll.gif  unsure.gif tikra paranojike tapau  cool.gif

siaubassss mega_shok.gif o tu ji teisingai naudojai,na ta prasme neisiminejai,nes zinau pana kuriai jis nepatinka smileysex.gif metu,tai ji sako tipo neilgiau 3 val kazkaip galima isimt,poveikis lieka,bet ka as zinau.... blink.gif as pasitikiu situo ziedu kaip nezinia kuom, o matai buna gi visada isimciu doh.gif tikrai nenorieciau tokio soko patirt,be to kad 2 jau ir turiu.... scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 02 liepos 2006 - 17:23
QUOTE(oksancik @ 2006 07 02, 17:23)
siaubassss mega_shok.gif o tu ji teisingai naudojai,na ta prasme neisiminejai,nes zinau pana kuriai jis nepatinka  smileysex.gif metu,tai ji sako tipo neilgiau 3 val kazkaip galima isimt,poveikis lieka,bet ka as zinau....  blink.gif as pasitikiu situo ziedu kaip nezinia kuom, o matai buna gi visada isimciu doh.gif tikrai nenorieciau tokio soko patirt,be to kad 2 jau ir turiu.... scare.gif

teisingai naudojau... doh.gif ir labai patenkinta juo buvau, visoms draugems pirsau. kaip mano gydytoja sake, kiekvienas kontraceptikas nera 100% veiksmingas. tad man teko "garbe" patekti i tuos kelis procentus. doh.gif unsure.gif man irgi ziaurus sokas buvo kai suzinojau...dabar nebezinau ka bevartoti, niekuom nepasitikiu unsure.gif
Atsakyti