Dėl skausmo per mmm - man vistiek skauda, bet tikrai ne tiek . Tik va, viena blogybė, kuri prisidėjo - padažnėjo migrenos priepuoliai - ypač pirmą mėnesį naudojant žiedą
QUOTE(Dilma @ 2006 03 07, 18:05)
Dėl skausmo per mmm - man vistiek skauda, bet tikrai ne tiek . Tik va, viena blogybė, kuri prisidėjo - padažnėjo migrenos priepuoliai - ypač pirmą mėnesį naudojant žiedą
Aš KŽ naudojau 4 mėnesius ir galiausiai nusprendžiau jo atsisakyti, nes galvos skausmai kankindavo kas antrą dieną, pykindavo, dar plius mano brangiausiasis jį jusdavo, tai prieš jį pats išimdavo, o po to vėl įdėdavo Jau pirmą mėnesį po to, kaip KŽ atsisakiau, baigėsi visi galvos skausmai ir visi pykinimai
QUOTE(Cica:) @ 2006 03 19, 20:10)
Aš KŽ naudojau 4 mėnesius ir galiausiai nusprendžiau jo atsisakyti, nes galvos skausmai kankindavo kas antrą dieną, pykindavo, dar plius mano brangiausiasis jį jusdavo, tai prieš jį pats išimdavo, o po to vėl įdėdavo Jau pirmą mėnesį po to, kaip KŽ atsisakiau, baigėsi visi galvos skausmai ir visi pykinimai
nu man irgi skaudejo galva o galiausiai liko iki menesiniu dvi savaites ir pradejau sirgti anksciau pries tai dar kiausintakius skaudejo tai o daba kai issiemiau ,tai kraujas pasipyle kita diena ne tas zodis ir nezinau kas yra naudoju ji puse metu ir atrodo nieko bet daba ir pas ginekologa greit nueit neturiu galimybes vot ir sedziu pasimetus nz ka daryt
As jau trecia savaite KZ naudoju, nieko blogo nebejauciu, nors pradzioj biski kojos tirpo. Gerai, kad maniskis nieko nejaucia Man visad budavo probelmu su gleivine, tai dabar kazkaip geriau, nes isskyru daugeja, tai ir maloniau
tik man kartais tas ziedukas megina listi lauk, taip truputeli islenda pagalvojau, ar cia negaletu tureti itakos kontraceptiniam poveikiui?
tik man kartais tas ziedukas megina listi lauk, taip truputeli islenda pagalvojau, ar cia negaletu tureti itakos kontraceptiniam poveikiui?
As KZ naudoju jau puse metu ir nieko baisaus. Tik buna krutys padidejusios tas tris savaites. Kai issiemiau pirma zieda, menesines prasidejo po 2 valandu, dabar po ziedo issiemimo menesines prasideda po 2-3 dienu.
sveikutes, as jau tris menesius naudoju zieda. siaip labai patogu. tik noriu paklausti tu, kurios jau ilgiau naudoja zieda, ar nepagausejo skystu isskyru? man si menesi kazkaip pagausejo, per diena reikia net keliu iklotu:(jauciu diskomforta:( turbut grybelis uzpuole. o gal kas zinoar galima naudot zvakutes nuo uzdegimo, esant su ziedu? ar nesumazina poveikio ziedo? aciu
laba,
Pradėjau ir aš naudoti KŽ. Kažkoks keistas poveikis - ar niekas nesusidūrėt?-kai įsidėjau pirmą mmm dieną (man jos metu dar tik teplioja), taip tos mmm, kaip ir nebeprasidėjo, antrą dieną tik vos patepliojo....o toliau jau nieko...
ar gali taip žiedas paveikti??? šiaip man mmm būdavo apie penkas-šešias dienas....
ir dar: kažkaip jis man "nelenda" giliai "stovi" apatinis kraštelis prie pat "įėjimo" ir nesistumia gilyn..... kaip čia taip? ar čia teisingai aš įsidėjau??? šiaip jo nejaučiu....
ačiū už patarimus iš anksto.....
Pradėjau ir aš naudoti KŽ. Kažkoks keistas poveikis - ar niekas nesusidūrėt?-kai įsidėjau pirmą mmm dieną (man jos metu dar tik teplioja), taip tos mmm, kaip ir nebeprasidėjo, antrą dieną tik vos patepliojo....o toliau jau nieko...
ar gali taip žiedas paveikti??? šiaip man mmm būdavo apie penkas-šešias dienas....
ir dar: kažkaip jis man "nelenda" giliai "stovi" apatinis kraštelis prie pat "įėjimo" ir nesistumia gilyn..... kaip čia taip? ar čia teisingai aš įsidėjau??? šiaip jo nejaučiu....
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 04 02, 13:49)
laba,
ir man jis "netilpdavo", galvojau, gal del to, kad esu gana smulki ir neauksta man jis buvo nepatogus ir as ji ismeciau
QUOTE(zirzekle @ 2006 03 31, 20:00)
gal kas zinoar galima naudot zvakutes nuo uzdegimo, esant su ziedu? ar nesumazina poveikio ziedo? aciu
"Spermicidai ir vaistai makšties grybelinei infekcijai gydyti nekeičia NuvaRing veiksmingumo"
http://www.vaistai.lt ivedus "nuvaring", galima paskaityti visa anotacija
Merginos, pasakykit, o Lietuvoj Nuvaringa be recepto galima nusipirkt? Gal jau tvarka pasikeite, kontraceptikai kaip ir visur tik su receptais...?
QUOTE(zirzekle @ 2006 03 31, 21:00)
sveikutes, as jau tris menesius naudoju zieda. siaip labai patogu. tik noriu paklausti tu, kurios jau ilgiau naudoja zieda, ar nepagausejo skystu isskyru? man si menesi kazkaip pagausejo, per diena reikia net keliu iklotu:(jauciu diskomforta:( turbut grybelis uzpuole. o gal kas zinoar galima naudot zvakutes nuo uzdegimo, esant su ziedu? ar nesumazina poveikio ziedo? aciu
Jei neskauda (nedegina, neniešti), o tik padidėjo sekrecija- tai greičiausiai tau pasireiškė vienas iš šalutinių to žiedo poveikių. Man yra analogiškai... Šiaip žiedas tinka idealiai, tik labai kamuoja tas sekrecijos padidėjimas
As zieda naudoju jau 8men. Siaip ziedas tinka idealiai, ir jo net nepalyginsi (del patogumo) su kitom kontracepcijos priemonem, kurias teko naudoti. Bet man taip pat pagausejo isskyru. Tikriausiai tai bus vienas is jo vartojimo salutiniu reiskiniu. Deja...
Pradėjau vartoti kontraceptinį žiedą ir galvoju parašysiu įspūdžius po mėnesio. Kol maitinau mažą, saugojomės prezervatyvais, ko pasekmė (ir hormonų poveikis, aišku) - visiškai sausa gleivinė. Didelio išskyrų pagausėjimo dar nėra, bet laukiu. Teigiami kontraceptinio žiedo poveikiai: labai skausmingas ir ilgas mėnesines pavertė vos jaučiamomis perpus trumpesnėmis, mano manymu net PMS sušvelnino, mėnesinės taps reguliarios (ko dar šiame gyvenime neteko patirti). Neigiamų poveikių kol kas jokių, jokio apetito padidėjimo ar svorio augimo, noras mylėtis net padidėjo (aišku, tai susiję su saugumo pojūčiu ir tuo, kad nebereikia gumyčių).
Galiu konstatuoti: kiek teko bandyti kontraceptinių priemonių, ši tinka (bent kol kas) idealiai
Galiu konstatuoti: kiek teko bandyti kontraceptinių priemonių, ši tinka (bent kol kas) idealiai