Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Dėl skausmo per mmm - man vistiek skauda, bet tikrai ne tiek schmoll.gif . Tik va, viena blogybė, kuri prisidėjo - padažnėjo migrenos priepuoliai - ypač pirmą mėnesį naudojant žiedą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 03 07, 18:05)
Dėl skausmo per mmm - man vistiek skauda, bet tikrai ne tiek  schmoll.gif . Tik va, viena blogybė, kuri prisidėjo - padažnėjo migrenos priepuoliai - ypač pirmą mėnesį naudojant žiedą verysad.gif

Aš KŽ naudojau 4 mėnesius ir galiausiai nusprendžiau jo atsisakyti, nes galvos skausmai kankindavo kas antrą dieną, pykindavo, dar plius mano brangiausiasis jį jusdavo, tai prieš smileysex.gif jį pats išimdavo, o po to vėl įdėdavo blush2.gif tongue.gif Jau pirmą mėnesį po to, kaip KŽ atsisakiau, baigėsi visi galvos skausmai ir visi pykinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2006 03 19, 20:10)
Aš KŽ naudojau 4 mėnesius ir galiausiai nusprendžiau jo atsisakyti, nes galvos skausmai kankindavo kas antrą dieną, pykindavo, dar plius mano brangiausiasis jį jusdavo, tai prieš smileysex.gif jį pats išimdavo, o po to vėl įdėdavo blush2.gif  tongue.gif Jau pirmą mėnesį po to, kaip KŽ atsisakiau, baigėsi visi galvos skausmai ir visi pykinimai mirksiukas.gif

nu man irgi skaudejo galva verysad.gif o galiausiai liko iki menesiniu dvi savaites ir pradejau sirgti anksciau blink.gif pries tai dar kiausintakius skaudejo tai doh.gif o daba kai issiemiau ,tai kraujas pasipyle kita diena ne tas zodis ir nezinau kas yra naudoju ji puse metu ir atrodo nieko bet daba g.gif ir pas ginekologa greit nueit neturiu galimybes verysad.gif vot ir sedziu pasimetus nz ka daryt schmoll.gif
Atsakyti
As jau trecia savaite KZ naudoju, nieko blogo nebejauciu, nors pradzioj biski kojos tirpo. Gerai, kad maniskis nieko nejaucia smile.gif Man visad budavo probelmu su gleivine, tai dabar kazkaip geriau, nes isskyru daugeja, tai ir maloniau smile.gif
tik man kartais tas ziedukas megina listi lauk, taip truputeli islenda blush2.gif pagalvojau, ar cia negaletu tureti itakos kontraceptiniam poveikiui? g.gif
Atsakyti
As KZ naudoju jau puse metu ir nieko baisaus. Tik buna krutys padidejusios tas tris savaites. Kai issiemiau pirma zieda, menesines prasidejo po 2 valandu, dabar po ziedo issiemimo menesines prasideda po 2-3 dienu.
Atsakyti
sveikutes, as jau tris menesius naudoju zieda. siaip labai patogu. tik noriu paklausti tu, kurios jau ilgiau naudoja zieda, ar nepagausejo skystu isskyru? man si menesi kazkaip pagausejo, per diena reikia net keliu iklotu:(jauciu diskomforta:( turbut grybelis uzpuole. o gal kas zinoar galima naudot zvakutes nuo uzdegimo, esant su ziedu? ar nesumazina poveikio ziedo? aciu g.gif
Atsakyti
laba,
Pradėjau ir aš naudoti KŽ. Kažkoks keistas poveikis - ar niekas nesusidūrėt?-kai įsidėjau pirmą mmm dieną (man jos metu dar tik teplioja), taip tos mmm, kaip ir nebeprasidėjo, antrą dieną tik vos patepliojo....o toliau jau nieko... g.gif g.gif g.gif
ar gali taip žiedas paveikti??? šiaip man mmm būdavo apie penkas-šešias dienas....

ir dar: kažkaip jis man "nelenda" giliai blush2.gif "stovi" apatinis kraštelis prie pat "įėjimo" tongue.gif ir nesistumia gilyn..... schmoll.gif kaip čia taip? ar čia teisingai aš įsidėjau??? šiaip jo nejaučiu....

ačiū už patarimus iš anksto..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 04 02, 13:49)
laba,
Pradėjau ir aš naudoti KŽ. Kažkoks keistas poveikis - ar niekas nesusidūrėt?-kai įsidėjau pirmą mmm dieną (man jos metu dar tik teplioja), taip tos mmm, kaip ir nebeprasidėjo, antrą dieną tik vos patepliojo....o toliau jau nieko... g.gif  g.gif  g.gif
ar gali taip žiedas paveikti??? šiaip man mmm būdavo apie penkas-šešias dienas....

ir dar: kažkaip jis man "nelenda" giliai blush2.gif  "stovi" apatinis kraštelis prie pat "įėjimo" tongue.gif  ir nesistumia gilyn..... schmoll.gif  kaip čia taip? ar čia teisingai aš įsidėjau??? šiaip jo nejaučiu....

ačiū už patarimus iš anksto..... 4u.gif

ir man jis "netilpdavo", galvojau, gal del to, kad esu gana smulki ir neauksta g.gif man jis buvo nepatogus ir as ji ismeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2006 03 31, 20:00)
gal kas zinoar galima naudot zvakutes nuo uzdegimo, esant su ziedu? ar nesumazina poveikio ziedo? aciu g.gif

"Spermicidai ir vaistai makšties grybelinei infekcijai gydyti nekeičia NuvaRing veiksmingumo"
http://www.vaistai.lt ivedus "nuvaring", galima paskaityti visa anotacija

Merginos, pasakykit, o Lietuvoj Nuvaringa be recepto galima nusipirkt? Gal jau tvarka pasikeite, kontraceptikai kaip ir visur tik su receptais...?
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2006 03 31, 21:00)
sveikutes, as jau tris menesius naudoju zieda. siaip labai patogu. tik noriu paklausti tu, kurios jau ilgiau naudoja zieda, ar nepagausejo skystu isskyru? man si menesi kazkaip pagausejo, per diena reikia net keliu iklotu:(jauciu diskomforta:( turbut grybelis uzpuole. o gal kas zinoar galima naudot zvakutes nuo uzdegimo, esant su ziedu? ar nesumazina poveikio ziedo? aciu g.gif

Jei neskauda (nedegina, neniešti), o tik padidėjo sekrecija- tai greičiausiai tau pasireiškė vienas iš šalutinių to žiedo poveikių. Man yra analogiškai... Šiaip žiedas tinka idealiai, tik labai kamuoja tas sekrecijos padidėjimas doh.gif
Atsakyti
As zieda naudoju jau 8men. Siaip ziedas tinka idealiai, ir jo net nepalyginsi (del patogumo) su kitom kontracepcijos priemonem, kurias teko naudoti. Bet man taip pat pagausejo isskyru. Tikriausiai tai bus vienas is jo vartojimo salutiniu reiskiniu. Deja... schmoll.gif
Atsakyti
Pradėjau vartoti kontraceptinį žiedą ir galvoju parašysiu įspūdžius po mėnesio. Kol maitinau mažą, saugojomės prezervatyvais, ko pasekmė (ir hormonų poveikis, aišku) - visiškai sausa gleivinė. Didelio išskyrų pagausėjimo dar nėra, bet laukiu. Teigiami kontraceptinio žiedo poveikiai: labai skausmingas ir ilgas mėnesines pavertė vos jaučiamomis perpus trumpesnėmis, mano manymu net PMS sušvelnino, mėnesinės taps reguliarios (ko dar šiame gyvenime neteko patirti). Neigiamų poveikių kol kas jokių, jokio apetito padidėjimo ar svorio augimo, noras mylėtis net padidėjo (aišku, tai susiję su saugumo pojūčiu ir tuo, kad nebereikia gumyčių).
Galiu konstatuoti: kiek teko bandyti kontraceptinių priemonių, ši tinka (bent kol kas) idealiai tongue.gif
Atsakyti