Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

as pabandžiau jau dabar naudoju antras menuo labai esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nekrenta man ten niekas nepasakokit pasaku tamponai neiskrenta o cia toks platus ziedas iskrenta kazkam. juokaujat. jau jei ir kristu tai patikekit pajausit. nei as nei draugas nejauciam jo. o ji naudodama pamirsau savo nuolatini rupesti nepamirsti isgerti tabletes biggrin.gif kas dar abejojat tai as tik sakau pirmyn bandykit nes liuks dalykas. jei jau kartais nepatiks nenaudosit toliau
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 03 01, 19:35)
as pabandžiau jau dabar naudoju antras menuo labai esu patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nekrenta man ten niekas nepasakokit pasaku tamponai neiskrenta o cia toks platus ziedas iskrenta kazkam. juokaujat. jau jei ir kristu tai patikekit pajausit. nei as nei draugas nejauciam jo. o ji naudodama pamirsau savo nuolatini rupesti nepamirsti isgerti tabletes  biggrin.gif  kas dar abejojat tai as tik sakau pirmyn bandykit nes liuks dalykas. jei jau kartais nepatiks nenaudosit toliau

o as naudoju jau puse metu ir nematau reikalo keisti ar peikti thumbup.gif
tik vat gal vienas trukumas pagausejusios isskyros verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi jau pusmetį naudoju ir tikrai labai patenkinta thumbup.gif Nes su kontraceptinėm tabletėm buvo didelis vargas prisiminti kad laikas gerti, o kartais tai išvis gražiausiai būdavo nu atrodo tikrai išgėriau, bet kitą dieną pasižiūriu kad tebiera neišgerta vakarykštė tabletė tongue.gif Žodžiu už marštukė esu tai žiedas mano išsigelbėjimas.
O tom kas bijo kad iškris galiu pasakyti, kad aš sportuoju (daug šokinėju, žargstausi) ir tikrai nekrenta lauk tas žiedas. Žinoma jeigu normaliai įsidedi
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi tas ziedas itin idomus blink.gif
tik pora klausimu:
1. kaip jums svori jis veikia?
2. Kaip veikia apskritai maksties gleivine?
As kadangi probelmu su grybais turiu 4u.gif tai labai idomu, ar nenualina gleivines dar labiau.
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2006 03 02, 13:39)
1. kaip jums svori jis veikia?

Man svoris padidejo, tik nezinau ar tai sutapimas kad pradejau zieda naudot, ar kad gyvenimo budas pasikete. Siaip sako kad nuo kontraceptiku svoris neauga, bet as manau kad auga. Reikia gi kazkam kalte suverst...
Atsakyti
verysad.gif Aisku, kad svoris auga, tik klausimas kiek?
Mano mama gydytoja, tai sake, kad nuo visu hormoniniu preparatu auga, tik klausimas kiek, farmacininkai neigia, nes jiems pardavimai rupi tongue.gif
Bet kaip sako mano ginekologe, o kas geriau? unsure.gif
Atsakyti
Man svoris tai tikrai nepadidejo. Kaip gyvenau pries jo naudojima, taip ir toliau.
Kitaip tariant, kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja.
Atsakyti
MAn irgi nepadidėjo schmoll.gif . Manau, kad nuo kiekvieno žmogaus priklauso - yra tokių, kurie valgo ir lieknėja, o yra tokių - kuriems svoris auga vien užuodus šokolado kvapą biggrin.gif. Manau, tas pats ir su vaistais bei kontraceptikais 4u.gif
Atsakyti
O jus nepajutote kokiu nors keistu pasaliniu poveikiu?
Nzn, ar man vaidenasi ar tik sutapimas, bet atrodo lyg kojos tirptu truputi, ta prasme blauzdos, kartais ir sedyne 4u.gif As jau prisigalvojau, kad cia man visokios trombozes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2006 03 07, 09:14)
Nzn, ar man vaidenasi ar tik sutapimas, bet atrodo lyg kojos tirptu truputi, ta prasme blauzdos, kartais ir sedyne 4u.gif As jau prisigalvojau, kad cia man visokios trombozes blink.gif

niu ash nieko nejutau schmoll.gif
bet kiekvienai skirtingai, taip kad neaishku kaip chia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2006 03 07, 07:14)

Nuo tokios trombozės jau neatsikeltum biggrin.gif
Greičiausiai, kad sutapimas..ir daugiau ne nuo peršalimo, o psichologinis..nuo laukimo, kad žiedas gali ir netikti rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va kiek zieduotuju yra daug. As irgi daug kam paantrinsiu thumbup.gif , ir jokio svorio priaugimo, jokiu skausmu per menesines, nekrenta nieks ir t.t. smile.gif
Atsakyti