As tai 3 menesius bandziau zieda. Pirma menesi, kai isidejau, kazkiek tepliojo visa menesi ir lyg pilvo apacia maude.
Paskui viskas susitvarke, bet 3cia menesi, tai man veida taip ismuse spuogais, kad viena drauge pamaciusi baisiai nustebo ir pasake, kad atrodau kaip paaugle , nors paauglysteje manes spuogai nekamavo. Va.
O be to, nezinau kaip kitoms, bet per tuos 3 menesius tik op ir apturejau 5 papildomus kilgramus, kuriu dabar nu niekaip negaliu numesti ... nu ne kas.
Uztat kai issiemiau zieda, tai veidas is karto susitvarke.
Tik isvada padariau, kad man ir tie vietiniai veikiantys hormonai ne i nauda.
Naudoju zieda savaite laiko,atrodo,viskas geraj,labai patogu,bet pirmas dvi dienas tai tikrai vos ne dvejinos akyse,males liezuvis,svaigo galva,jau norejau isimt,bet susitvarke viskas lyg ir... tik va tepa biski su krauju.tik va kaip kokiai paranojikei tai kyla tokie klausimai kaip pvz : o ar gali ziedas neveikti? nu va del kokiu nors priezasciu neisskirti tu hormonu?
Ir dar vienas klausimukas: vaikinas pirma karta baige many,anksciau arba naudodavomes prez arba istraukdavo,bet labai pradejo viduj persteti ar grauzti,lb nemalonus jausmas...nzn del ko tai galejo nutikt.... vaikinas sako,kad lyg ir sudrekus buvau,dideles trinties nebuvo,bet tikrai nemaloniai.... ar cia nuo spermos taip ar nuo ko?tiesa,turejau ir maksties uzdegima,kurio iki galo gydytoja sake taip ir neissigydysiu. aciu uz atsakymus....
Ir dar vienas klausimukas: vaikinas pirma karta baige many,anksciau arba naudodavomes prez arba istraukdavo,bet labai pradejo viduj persteti ar grauzti,lb nemalonus jausmas...nzn del ko tai galejo nutikt.... vaikinas sako,kad lyg ir sudrekus buvau,dideles trinties nebuvo,bet tikrai nemaloniai.... ar cia nuo spermos taip ar nuo ko?tiesa,turejau ir maksties uzdegima,kurio iki galo gydytoja sake taip ir neissigydysiu. aciu uz atsakymus....
As ir isidejau zieda, pirma diena ir man taip lyg nesava, liezuvis malesi, jauciuas trenkta maisu, bet viskas susitvarke, dabar tepa truputi ir persti, ar cia gali buti nuo ziedo ?
QUOTE(astreja @ 2006 01 18, 23:55)
As ir isidejau zieda, pirma diena ir man taip lyg nesava, liezuvis malesi, jauciuas trenkta maisu, bet viskas susitvarke, dabar tepa truputi ir persti, ar cia gali buti nuo ziedo ?
Tai ir man malesi bet nieko,veliau susitvarke, ir manau,kad persti taip pat del ziedo. Ziurek, kaip bus veliau, siaip perstet neturetu, jei ka,pasikonsultuok su gydytoja
As naudoju zieda jau puse metu.Esu laaaaabai patenkinta.Viskas labai paprasta,o ir atsiminti reikia tik dvi dienas menesyje.Kada isideti ir kada issiimti.Nieko ten sudetingo:)
Nu zinokit man tai viskas susitvarke, viskas ok, ir tikrai nesigailiu nereikia galvot kad ta tablete praryt nieko tik kai einu maudytis as jy isimu nes ten parasyta kad negalima po karstu vandeniu bo hormonai gali nebetaip veikt
o siaip tikrai liuxs pabandykit pamatysit, ir nesakykit kad kaisiot, juk kartais dedates tamponus, juk labai panasiai
o siaip tikrai liuxs pabandykit pamatysit, ir nesakykit kad kaisiot, juk kartais dedates tamponus, juk labai panasiai
as ir pradzioj buvau labai patenkinta, tik va neseniai pradejo vystytis uzdegimas, baisu ir nemalonu.is vis nebezinau, kodel visiems nepatinka jau tas prezervatyvas, o vyrai tai isvis ispindejo, jei pasakai, kad nenaudoji tableciu ( as negaliu del kepenu), tai greitai tave meta. matai jie su prezervatyvu nesimyles. sikniai, o kas ju ir praso, matai paslaugele daro. as truputi issiliejau, nepykit gal ir veltui
bet dabar nusprendziau, kad savo organizmo as marinti nenoriu. o dar pagalvojus apie vaikuti, kuris tures gimti is hormonu pripumpuoto organizmo. man gaila jo ir visu kitu.
nors dar saviskiu neplanuoju
bet dabar nusprendziau, kad savo organizmo as marinti nenoriu. o dar pagalvojus apie vaikuti, kuris tures gimti is hormonu pripumpuoto organizmo. man gaila jo ir visu kitu.
nors dar saviskiu neplanuoju
QUOTE(astreja @ 2006 02 03, 00:49)
Nu zinokit man tai viskas susitvarke, viskas ok, ir tikrai nesigailiu nereikia galvot kad ta tablete praryt nieko tik kai einu maudytis as jy isimu nes ten parasyta kad negalima po karstu vandeniu bo hormonai gali nebetaip veikt
Na manau, kad jo nereikia issimti maudantis, juk i maksti vanduo neibega !
As pati ji vartojau puse metu, ir tikrai neisiminejau, kai rytais ir vakarais eidavau i dusa
Beje, nustojau ji vartoti todel, kad jausdavau diskomforta metu, kartais ziedas taip keista viduje sujudedavo... brr...
Bet tenka pripazinti, kad tai kur kas patikimiau nei KT (prisiminti apie ji reikia, kaip kazkas jau rase, tik 2 kartus per menesi ).
Tiesa, nuo jo irgi sugebejau priaugti svorio. Turbut mano organizmas isvis netoleruoja jokiu hormonu
QUOTE(Druskyte @ 2006 02 05, 17:57)
Na manau, kad jo nereikia issimti maudantis, juk i maksti vanduo neibega !
As pati ji vartojau puse metu, ir tikrai neisiminejau, kai rytais ir vakarais eidavau i dusa
Beje, nustojau ji vartoti todel, kad jausdavau diskomforta metu, kartais ziedas taip keista viduje sujudedavo... brr...
Bet tenka pripazinti, kad tai kur kas patikimiau nei KT (prisiminti apie ji reikia, kaip kazkas jau rase, tik 2 kartus per menesi ).
Tiesa, nuo jo irgi sugebejau priaugti svorio. Turbut mano organizmas isvis netoleruoja jokiu hormonu
Maudantis tikrai nereikia issiimti,klausiau gydytojos Skaitau ir stebiuos kaip gali mylintis trukdyt jis,nors matyt kiekvienai savaip beje,del svorio priaugimo. Patys hormonai svorio nepriaugina, nuo ju tiesiog padideja apetitas. Man apetitas kazkodel kaip tik sumazejo, numeciau kelis kg... matyt ne standartas esu
QUOTE(solo @ 2006 02 06, 14:16)
Skaitau ir stebiuos kaip gali mylintis trukdyt jis,nors matyt kiekvienai savaip
Aha, man jis irgi niekad netrugde, kartais maniskis pasakydavo kad jaucia ji, bet siaip jokiu problemu.. iki sio savaitgalio. Jau koki shoka apturejom.. merginos, zinokit ziedas vyriskiams gali buti pavojingas. Manishkis gavo trauma, aciu dievui kad lengva... As aisku ziedo i nieka keist nesiruosiu, tik reiks ,ramybes delei, isiiminet pries . Taip kad atsargiai