Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

As ziedu esu patenkinta net Labai thumbup.gif Jokiu tableciu iki tol negalejau naudot, nes tai strijos ismesdavo, tai pykindavo, o nuo Diane 35 padidejo plaukuotumas. Tik su ziedu turejau maza bedele, kai laiku neisidejau (buvau menesi be jo, nes nebuvo vyro verysad.gif ir nusprendziau pataupyt pinigelius), po to menesiniu nesulaukiau kokius 2 menesius, zodziu viskas issimuse, bet dabar vel viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Minga @ 2005 11 24, 10:24)
o kas naudojot ta zieda, ar jums nereikedavo ji pastoviai pastumti giliau? man pastoviai jis bande pabegti, tai nusibodo man ji vis taisyti ir vel perejau prie KT. Gal kartais as jo normaliai nemokejau isideti.....

Man irgi tas pats. Pirmas dvi savaites nieko, bet sia- pradejo smukt. Jausmas kaip kad Tampax lystu lauk. Turbut tikrai blogai isidedam, bet kad man giliau neiseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Violeta* @ 2005 12 06, 15:53)
o man nepatinka schmoll.gif labai daug isskyru..

iškyrų ir man padaugėjo, bet gydytoja sakė, kad tai normalu. Šiap tai irgi pirmą mėnesį vis tikrindavau, ar jis ten yra, ir tepliojo po pusės ciklo, ir kai mylėjomės buvo iškritęs, bet dabar lyg ir nieko, neiškrenta, bet tų iškirų nesumažėjo. O patogumas tai tikrai didelis, nereikia kiekvieną vakarą gerti tų KT. smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir ash patirtimi, nors ji dar nedidele.
man su kontraceptine buvo daugybe bedu, kol radau tinkamas tabletes ishbandzhiau galybe kontraceptiku, kas labai nesveika, o nevartot ju negaliu, nes pas mane cista verysad.gif tai atradusi tinkamas buvo dzhiaugsmo galybe, bet neilgam, nes po kiek laiko beveik buvo dinges noras smileysex.gif blink.gif
teko ieshkot kitu priemoniu... g.gif
tai pirma mintis buvo kontraceptinis zhiedas. ka tik baigiau naudot pirma zhieda, tai kol kas viskas gerai, nei kraujavimu viduri ciklo, nei skausmu ar kokiu kitu negerybiu ir noras smileysex.gif atsirado blush2.gif
tik kas liechia pagausejusias ishskyras tai tiesa...
tik va mano berniukui jis nelabai patinka, liepia ishsiimt mylintis ax.gif
kol bus gerai tol naudosiu zhieda...
rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškis irgi sako,kad jaučia žiedą.. bet nieko nemalonaus matyt nėra, nes išsiimti neprašo smile.gif
O dėl išskyru tikra tiesa... bent man jų tikrai žymiai padaugėjo... verysad.gif
Atsakyti
Ir aš esu žieduota smile.gif Įsidėjau tą žiedą, tai jau visą mėnesiuką truputį kraujuoja. Ginekologė paaiškino, kad daugumai taip moterų būna, kai pirmą kartą įsideda. Viliuosi, kad kai antrą žieduką įsidėsiu kraujavimas nustos, nes jau tikrai užkniso. Šiaip aš jo visai nejaučiu, mylimės su draugai dažnai ir pašėlusiai, nė vieno karto neiškrito (tfiu tfiu tfiu), aš net kartais patikrinu, ar jis dar vietoj tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi vieną mėnesį naudoju tą žiedą.man viskas patinka, nors iš pradžių vis norėjopsi jį pastumti giliau, o dabar pripratau, ir nebijau, kad jis gali iškristi. visos naudojančios jį turbūt galite patvirtinti, kad jis neturi būti kažkur giliai ,taip giliai, kad pirštu jo nesurasi ir neapčiuopsi. mane domina vienas dalykas, mane kankina skausmai pilvo apačioje ar tai praeis? o gal aš kažką negerai darau?
vyras mano irgi jo nejaučia....turbūt aš ir sekančam mėnesiui jį pirksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikulija: 15 gruodžio 2005 - 07:50
Man vis tiek kažkaip neramu. Žiedą naudoju pagal instrukciją, 3 savaites buvau įsidėjusi, po to padariau 1 sav. pertrauką, dabar kitą įsidėjau, bet kažkaip vis dar mylimės su nutrauktu aktu g.gif Viskas man ten išsibalansavo, 3 savaites kraujavo, po taip kaip ir menesines 2 dienas pabuvo. Dabar nekraujuoja, jau gal reiktų pradėti normaliai mylėtis?, bet vis dar bijau, kad nepakibtų blink.gif
Atsakyti
As jau turbut 5 ar 6 menesi kai zieda naudoju. Patenkinta labai thumbup.gif . Nuo pirmos dienos jokiu tepliojimu ar kitokiu nemalonumu nebuvo. Tik maniskis kartais ji jaucia (priklausi nuo pozos blush2.gif ), tai kartais ir issiimu kokiam pusvalandziui. Siaip labai patenkinta.
Atsakyti
O man cia mintis kilo..
o kokios tos ishskyros?
taj jei geros, tai gal gerai smile.gif
kai reikia gaunasi didesnis sutepimas ir tikrai turetu nebekilt problemu
del to kad ishsausejo "ten" kaip buna su tabletem.

O ar teko girdet kad suaktyvejo pienlige del to zhiedo?
Arba kad dingo noras? Su tabletem juk buna ir taip ir anaip..
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2005 12 21, 20:01)
O man cia mintis kilo..
o kokios tos ishskyros?
taj jei geros, tai gal gerai smile.gif
kai reikia gaunasi didesnis sutepimas ir tikrai turetu nebekilt problemu
del to kad ishsausejo "ten" kaip buna su tabletem.

O ar teko girdet kad suaktyvejo pienlige del to zhiedo?
Arba kad dingo noras? Su tabletem juk buna ir taip ir anaip..

Na išskyros tai geros turbūt smile.gif Bet jos vargina (bent jau mane), nes kartais jaučiu,kad drėgnos kelnaitės... o tai nervina... Kadangi esu labai daug prisikamavus su pienlige, tai prigąsdinta gydytojų jokių įklotų nenaudoju. Pienligė, ačiū Dievui, neaplanko.... anksčiau nevartojau kontr., ir ji pas mane būdavo vos ne kas antra mėnesį blink.gif
Kai kalbėjausi su gydytoja dėl žiedo ir pienligės, ji sakė, kad yra visokių situacijų, vienom ji prasideda, kitom- žiedas pienligei neturi jokios įtakos, kitom- kaip tik pradingsta ta pienligė (taip atsitiko ir man)... tik nežinau ar čia organizmas susitvarkė, ar žiedas įtakos turėjo g.gif
Mano norams žiedas taip pat nepakenkė smile.gif Galbūt tai įtakos turi ir tai, kad tokio ypatingo noro (pvz. kiekvieną dieną smileysex.gif ) niekada gyvenime ir neturėjau.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja: 23 gruodžio 2005 - 11:00
na ash jau antra zieduka isidejau si menesi. viskas kaip ir tvarkoj ir menesines tokios pat kaip priesh tai kontraceptikus vartojau, netgi gal dar truputi maziau skausmingos ir nekrito jis man ir manishkis jo nejaute. tik vat su tokiu poveikiu nekokiu susiduriau. labai jau galva skaudejo, kai tik isidejau tai pradzioj 3 dienas be perstojo, o po to kai jau atejo laikas ishsiimt ir pora dienu tie galvos skausmai kamavo:( ar dar kam taip pasitaike?
Atsakyti