QUOTE(larina @ 2006 11 06, 17:12)
Siandien pirma diena darzelyje ir sekminga. Galvojau su dukryte pabuti, bet manes nei nereikejo
Man ziurint i kitus vaikus, tai jie tokie leti ir ramus. Aukletoja sake, kad judri mergaite, bet labai linksma, viskuo domisi. Kiek buvau, tai maciau, kad viskas idomu, visur skuba, atsargumo jausmo nematyti.
Nezinau ar cia laikina ar mano elgesys ar kiti dalykai tai daro, bet mes kokios penkios dienos visai kitokios. Judrios, nelabai atsargios, bet jau eina susitarti ir pradeda suprasti, kad kazko negalima ir isteriju mazai iskyla. Net nezinau kas cia per pokyciai. istikruju, tai net nemoku apibudinti tu pokyciu, bet jie tik geryn.
Man ziurint i kitus vaikus, tai jie tokie leti ir ramus. Aukletoja sake, kad judri mergaite, bet labai linksma, viskuo domisi. Kiek buvau, tai maciau, kad viskas idomu, visur skuba, atsargumo jausmo nematyti.
Nezinau ar cia laikina ar mano elgesys ar kiti dalykai tai daro, bet mes kokios penkios dienos visai kitokios. Judrios, nelabai atsargios, bet jau eina susitarti ir pradeda suprasti, kad kazko negalima ir isteriju mazai iskyla. Net nezinau kas cia per pokyciai. istikruju, tai net nemoku apibudinti tu pokyciu, bet jie tik geryn.
Tegu tas "uzdaras ratas" toks ir lieka - dukrytei gerai - Tau gerai ir t.t.
Sekmes, visada matykit gerus pokycius (net jeigu jie ir ne visad tokie bus!), juk sakoma, jei negali pakeist dalyku, pakeis poziuri, o gal ir tai Jus kazkiek padaret, va ir geryn viskas ir geros Jums kloties darzely
Papildyta:
QUOTE(DinaR @ 2006 11 06, 22:38)
. Jis protingas vaikas, pastebiu gabuma matematikai, kartais nustebina, bet tas nesugebejimas pabaigti darbo, susikaupti . Manau atiduoti i koki sporto bureli
Visi pazistami i mano vaika ziuri kaip i kazka tokio, galvoja, kad jo neaukleju. Suprantu, kai tokiu vaiku mamos guodziasi del elgesio problemu. Atrodo, kad tokie vaikai paprasciausiai NEGALVOJA kas bus, viska daro spontaniskai, plius, na nemoku pasakyti, juose yra kazkas tokio...
Visi pazistami i mano vaika ziuri kaip i kazka tokio, galvoja, kad jo neaukleju. Suprantu, kai tokiu vaiku mamos guodziasi del elgesio problemu. Atrodo, kad tokie vaikai paprasciausiai NEGALVOJA kas bus, viska daro spontaniskai, plius, na nemoku pasakyti, juose yra kazkas tokio...
Va va, musu kompanionas , visiskai spontaniskai daro viska, bet kaip Jus teisingai pasaket "juose yra kazkas tokio", o juk tai skamba taip graziai, gal liudejot siuos zodzius rasydama, bet man nuskambejo taip svajingai
Papildyta:
QUOTE(ratna @ 2006 11 06, 23:28)
taip pat - vieną kartą išgirdęs, gali identiškai atkartoti visą sakinį su visais intonacijos ir balso moduliavimo niuansais (nors tebešvepluoja): kažkada prajuokino visą autobusą, vos įlipęs garsiai, su diktoriaus intonacijom išpyškinęs: "gerbiami keleiviai, įlipę į autobusą, nepamirškite pasižymėti bilietų!" Apie eilėraščių ir eiliuotų pasakų (kurias girdi dažnai) ištisų gabalų "deklamavimą" net nekalbu .....
O hiperiukų svetainė dar neatgijus...
O hiperiukų svetainė dar neatgijus...
O maniskis dar megsta neapsakomai kitom kalbos kalbeti 9ir manes praso pokalbi palaikyti, labai tada solidus jauciasi), jei taip galima pasakyti , ateina i parduotuve ir ziuredamas naiviai pardavejai i akis pyskina: davai, horoso, nu poka, nam liubyje dorogi dorogi (cia is bremeno muzikantu pats ismoko ), ir sese kai angliskai mokosi, zaisdamas, nu rodos ant ausu stovedamas, bet viska girdi ir geriau uz treciokele mano kartoja