Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Roga @ 2007 02 07, 09:00)
Labutis,
sveikute Žydrute, tikrai neliūdėk, mes visos tos praėjome.
maniškis tai dar ne to padaręs mažas būdamas, rėkdavo nuo visko ir visada. ir nieko augame. tikreikia nekreipti dėmesio, ką kiti žmonės galvoja. juk kam

tie zmones pastebejau per daug galvoja ir ypac apie svetimas bedas. Visad jie protingi o kiti ne. Laikykis Zyudrute, oi sunku man su poliklnikom. griove didzioji, dabar jau siektiek ramesne, nors jei pradeda mazoji lakstyt prisideda ir didzioji, tai gaunas dvigubai doh.gif o klausyt neklauso 4u.gif gydytojos pakraupsta pamaciusios maniskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivjana @ 2007 02 07, 12:16)
tie zmones pastebejau per daug galvoja ir ypac apie svetimas bedas. Visad jie protingi o kiti ne. Laikykis Zyudrute, oi sunku man su poliklnikom. griove didzioji, dabar jau siektiek ramesne, nors jei pradeda mazoji lakstyt prisideda ir didzioji, tai gaunas dvigubai  doh.gif o klausyt neklauso  4u.gif gydytojos pakraupsta pamaciusios maniskes  biggrin.gif

tai va tai ir yra visa bėda, kad nesuprasdami kišasi, ar qatrodo, kad aš blogai vaika auklėju, kad vaikas negeras, ožius reikia varyti su rykšte. tas pats buvo ir su daktare, kol nepakeitėme. senoji, net žiūrėti į mus negalėjo. o pas nauja, mano vaikas net piešinius daktarei piešdavo ir nešdavo. žodžiu ratas uždaras. ir kol žmonės kišis bus nekas g.gif
Atsakyti
Roga, o kur dirbi, gal ir tave pakeliui paimti? juk vis tiek vaziuosiu i Karoliniskes
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 07, 13:37)
Roga, o kur dirbi, gal ir tave pakeliui paimti? juk vis tiek vaziuosiu i Karoliniskes

uoj drauguže aš dirbu minsko plente toli. bet iki karoliniškių gal pavyktų apie šešta nusigauta. g.gif mat kada tas mano darbas labai toli, ir vyriukas dirba šiandiena iki septynių. tai viskas ir susidėjo, bet dar pabandysiu ką sugalvoti, nes ir man reikia su jumis pasibūti ir pasikalbėti, atsigauti.
Atsakyti
oi ACIU merginos uz palaikyma 4u.gif
Va jau rezima tai mes turim.nuo pat gimimo...nes norejau kad jis visada zinou ka ir kada daro.tai ir valgom ir miegam pagal grafika.net i lauka kai einam tai visda po to pacio maitinimo,na nebent extra atvejais...tik va dabar pasidare tikia problema,kad jau valgo daugiau uz visus.pavalgo r tada kai jam priklauso ir kai kiti valgo,nes jei neduodi tai iskart verkia.ir tos isterikos pas ji tokios idomios...jis ne taip kaip kiti vaikai klykia,griuna ant zemes,o verkia "kruvinom" asarom..jau atrodo toks nelaimingas... nors buvo ir toks laikas kai isterikuodavo,bet tada palikdavau lovytej viena ir nekreipdavau demesio kol nenurimdavo.tai dabar beveik niekad isteriku nekelia... o kai reik valgyt pietus ar vakariene tai zaidzia,spjaudosi ir visaip kitaip muistosi...ramiai niekad nepabuna...o del silto maisto kaip alchemie siule,tai mes tik toki ir valgom,na tik pavakariaim ne...
Na siaip tai kaip ir sakiau smagu kad jis toks bendraujantis ir judrus, lotuliukas.gif bet kartais ir pavargstu,...ir ne vien as o visi kas buna kartu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2007 02 07, 13:56)
oi ACIU merginos uz palaikyma 4u.gif
Va jau rezima tai mes turim.nuo pat gimimo...nes norejau kad jis visada zinou ka ir kada daro.tai ir valgom ir miegam pagal grafika.net i lauka kai einam tai visda po to pacio maitinimo,na nebent extra atvejais...tik va dabar pasidare tikia problema,kad jau valgo daugiau uz visus.pavalgo r tada kai jam priklauso ir kai kiti valgo,nes jei neduodi tai iskart verkia.ir tos isterikos pas ji tokios idomios...jis ne taip kaip kiti vaikai klykia,griuna ant zemes,o verkia "kruvinom" asarom..jau atrodo toks nelaimingas... nors buvo ir toks laikas kai isterikuodavo,bet tada palikdavau lovytej viena ir nekreipdavau demesio kol nenurimdavo.tai dabar beveik niekad isteriku nekelia... o kai reik valgyt pietus ar vakariene tai zaidzia,spjaudosi ir visaip kitaip muistosi...ramiai niekad nepabuna...o del silto maisto kaip alchemie siule,tai mes tik toki ir valgom,na tik pavakariaim ne...
Na siaip tai kaip ir sakiau smagu kad jis toks bendraujantis ir judrus, lotuliukas.gif bet kartais ir pavargstu,...ir ne vien as o visi kas buna kartu.... ax.gif

pamatysi po truputi ir taviškis pripras ir išmoks, kai man sakydavo jog visiems reikia kartu auklėti vienodai vaika, va dabar jau metai taip ir darau, nes buvo bėdos. ir nieko lyg ir geriau. o su verkimu mano septynmetis, kai pradeda verkti, taip gailiai tokios nuskriaustomis akytėmis, atrodo širdis plyš. bet išmokau nekreipti dėmesio ir jam nebėro ko rėk, bet vis dar pabando...
Atsakyti
Zydrute..zinai, man atrodo viskas gerai su tavo vaiku, tik sugeba jis daug ir moka emociskai paveikti ir prieiti. dar gali buti, akd zmogus savo emociju nemoka issakyti, nes per mazai jo kalba issivysciusi. maniskis del kalbos sutrikimu auzydavosi baldais iki 4 metu, kai kalba pagerejo, baigesi ir dauzymaisi. Manau, akd tavo vaikas supranta daugiau, nei gali isreiksti ir delto tai eina dauzymaisis, rekimu, nes turi gi emocingas zmogus isireiksti. Bandyk su vaikiuku dainuoti, per muzika galima daug ka isreiksti
Roga, as 18 jau itariu buciau nebe karoliniskese...gal tau iseitu be vaiko kaip nors atsirasti Kidy Gyme?
Atsakyti
Roga, as 18 jau itariu buciau nebe karoliniskese...gal tau iseitu be vaiko kaip nors atsirasti Kidy Gyme?
[/quote]

jep jau beveik pavyko suplanuoti, dar pasižiūrėsiu, kaip greičiau su autikais atlėkti iki jūsų.

Žydrute laikykis ir neliūdėk, mano vaikiui, kai jis nemokėjo kalbėti, tai mes dainuodavome ir pirštuku masažus darydame, labai padėjo, po puses metų kalbėti pradėjome neblogai.
Atsakyti
Roga, lauksime taves
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 07, 15:40)
Roga, lauksime taves

butinai pasistenksiu atvykti g.gif
Atsakyti
[quote=Roga,2007 02 07, 13:10]
pamatysi po truputi ir taviškis pripras ir išmoks, kai man sakydavo jog visiems reikia kartu auklėti vienodai vaika, va dabar jau metai taip ir darau, nes buvo bėdos. ir nieko lyg ir geriau. o su verkimu mano septynmetis, kai pradeda verkti, taip gailiai tokios nuskriaustomis akytėmis, atrodo širdis plyš. bet išmokau nekreipti dėmesio ir jam nebėro ko rėk, bet vis dar pabando...
[/quote]

Na man tai ne tiek jo gaila,kiek juokinga kai jis verkia ax.gif blush2.gif jis labai jau nuskriaustas atrodo,o kai zinai kad vaidina tai juokas ima lotuliukas.gif
[quote=Alchemie,2007 02 07, 13:36]
Zydrute..zinai, man atrodo viskas gerai su tavo vaiku, tik sugeba jis daug ir moka emociskai paveikti ir prieiti. dar gali buti, akd zmogus savo emociju nemoka issakyti, nes per mazai jo kalba issivysciusi. maniskis del kalbos sutrikimu auzydavosi baldais iki 4 metu, kai kalba pagerejo, baigesi ir dauzymaisi. Manau, akd tavo vaikas supranta daugiau, nei gali isreiksti ir delto tai eina dauzymaisis, rekimu, nes turi gi emocingas zmogus isireiksti. Bandyk su vaikiuku dainuoti, per muzika galima daug ka isreiksti
[/quote]

na is ir galvojau pradzioj kad del to jog nemoka issireiksti,bet dabar jis ir kalba ir gestais parodo ko nori.kalbeti jis nelabai bet moka,ir valgyt moka paprasyt ir gert,ir net kad pampersa pakeist... na bet tikiuosi,kad cia tik laikina ir kad paaugus praeis... drinks_cheers.gif
[quote=Roga,2007 02 07, 13:41]
[/quote]
jep jau beveik pavyko suplanuoti, dar pasižiūrėsiu, kaip greičiau su autikais atlėkti iki jūsų.

Žydrute laikykis ir neliūdėk, mano vaikiui, kai jis nemokėjo kalbėti, tai mes dainuodavome ir pirštuku masažus darydame, labai padėjo, po puses metų kalbėti pradėjome neblogai.
[/quote]
as jam ir dainuoju,ir sokam kartu...ir snekam... o labiausiai tai jam patinka rodyti kad jis "ca ca" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Liuks Žydrute, ir pamatysi viskas bus gerai thumbup.gif

draugužes na niekaip neišeina man atvykti, dar darbe užtrukti reiks, nes paprašė verysad.gif ir su mano Benuku nėra kam pabūti, kitaip jis namus nuneš vienas ax.gif mat mano viriukas iki dešimtos valandos vakaro šiandiena dirba ax.gif
taip norėjau su jumis pabuti ir pasikalbėti, teks viska man ryt papsakoti, prašau smile.gif
Atsakyti