[quote=Roga,2007 02 07, 13:10]
pamatysi po truputi ir taviškis pripras ir išmoks, kai man sakydavo jog visiems reikia kartu auklėti vienodai vaika, va dabar jau metai taip ir darau, nes buvo bėdos. ir nieko lyg ir geriau. o su verkimu mano septynmetis, kai pradeda verkti, taip gailiai tokios nuskriaustomis akytėmis, atrodo širdis plyš. bet išmokau nekreipti dėmesio ir jam nebėro ko rėk, bet vis dar pabando...
[/quote]
Na man tai ne tiek jo gaila,kiek juokinga kai jis verkia
jis labai jau nuskriaustas atrodo,o kai zinai kad vaidina tai juokas ima
[quote=Alchemie,2007 02 07, 13:36]
Zydrute..zinai, man atrodo viskas gerai su tavo vaiku, tik sugeba jis daug ir moka emociskai paveikti ir prieiti. dar gali buti, akd zmogus savo emociju nemoka issakyti, nes per mazai jo kalba issivysciusi. maniskis del kalbos sutrikimu auzydavosi baldais iki 4 metu, kai kalba pagerejo, baigesi ir dauzymaisi. Manau, akd tavo vaikas supranta daugiau, nei gali isreiksti ir delto tai eina dauzymaisis, rekimu, nes turi gi emocingas zmogus isireiksti. Bandyk su vaikiuku dainuoti, per muzika galima daug ka isreiksti
Roga, as 18 jau itariu buciau nebe karoliniskese...gal tau iseitu be vaiko kaip nors atsirasti Kidy Gyme?
[/quote]
na is ir galvojau pradzioj kad del to jog nemoka issireiksti,bet dabar jis ir kalba ir gestais parodo ko nori.kalbeti jis nelabai bet moka,ir valgyt moka paprasyt ir gert,ir net kad pampersa pakeist... na bet tikiuosi,kad cia tik laikina ir kad paaugus praeis...
[quote=Roga,2007 02 07, 13:41]
Roga, as 18 jau itariu buciau nebe karoliniskese...gal tau iseitu be vaiko kaip nors atsirasti Kidy Gyme?
[/quote]
jep jau beveik pavyko suplanuoti, dar pasižiūrėsiu, kaip greičiau su autikais atlėkti iki jūsų.
Žydrute laikykis ir neliūdėk, mano vaikiui, kai jis nemokėjo kalbėti, tai mes dainuodavome ir pirštuku masažus darydame, labai padėjo, po puses metų kalbėti pradėjome neblogai.
[/quote]
as jam ir dainuoju,ir sokam kartu...ir snekam... o labiausiai tai jam patinka rodyti kad jis "ca ca"