[quote=violla,2007 02 05, 15:42]
Sveikos,
na nors manau,kad mano vaikas nera hiperaktyvus, bet auginu labai judria mergaite. Kartais jau prarndau savitvarda, kai negaliu susisneket su vaiku. Rezultate vaikas rekia visa gerklia, o as dar bandau perekti ji

Niekad nemaniau,kad vaika augint gali buti taip sunku. Bet aciu jusu skyreliau, cia radau naudingu patarimu, kuriuos galiu pritaikyti savo vaiko auklejime. Ir dar jauciu palengvejima, nes matau, kad ne viena susiduriu su tom paciom problemom. Tik liudna buna, kai bandai kazkam pasiguosti, papasaktoti kokie rupesciai, o i tave ziuri, ir mazdaug "nu kaip tu negali susitvarkyti..." Arba bando dalit patarimus, kuriuos gal but pritaikytu savo vaikui, bet ne mano. O blogiausia kai pasako, rykstes jau reikia oziukams varyt...
na tikrai neliūdėk, man bent jau tas pats buvo. ir visada sakydavo, kad nemoku auklėti, kad išlepinau, kad ožys didelis ir reikia išmušti ožį

bet dėja mano praktika parodė tai, kad mušimas padaro dar blogiau, mat mano vaiksi sako kodėl manes nemuši, atsiimčiau bausme ir tiek. o kada reikia jam pačiam viska ištaisyti, ką pridirbo, tai nėra taip lengva.
už tai ir jūs po truputuka užaugsite ir viskas bus gerai