Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Labutis o mes vargstam kur einam sportuoti į salę poliklinikoj visi vaikai eilėraštukus pasako o maniškis ne ir visai nenori sakyti ir mokintis verysad.gif ,nė pričiom pasakė [musė nuskendo] ir tiek ,na sako vaikučiai paplokim visi ,aš čiut neiškritau.
Ir knygą naują nupirkau galvojau gal sudominsiu bent taip,nežinau dar bandysiu per savaitgali pamokinti,nenorės tai ką su juo darysi. verysad.gif
Atsakyti
mamule, nepergyvenk, maniskis irgi eilerasciu nesako ir su visais neimoko, nors jei kazkur ten repeticijoje dlayvauja, man buna netycia ima ir pasako visus eilerascius, tik ju saleje nedeklamuoja, o deklamuoja tai, ka jis nori doh.gif gal jam tiesiog to nereikia. Manau, akd jei rasi buda kaip su juo tuos eilerascius mokytis jis ismoks. maniskis kartoja paskui, kai vaziuojame is darzelio, bet kai jam pabosta koks eilerastis, liepia man sukurti paciai blink.gif ir kuriu, tam, akd jis teisingai kartotu zodzius ir sakinius sudarinetu, o atmintis tai ju gal kitaip vystosi, duok sviete man tokia atminti.
Vivjana,m taigi auksas tavo vaikas, o sakai, kad neklauso. kaluso ji taves, tik zinai, nu neidomu visa laika klausyti mamos cool.gif
Roga, nu zinai tokio amziaus vaikai kai jiems linksma sunkiai kontroliuoja save..zinai, man negalima budavo begioti, nes paskui dusdavau. Zijnojau, akd negalima ir susilaikydavau, bet taip kartais nordavosi zaisti su visais, o ne stebeti ir begdavau ir dusdavau, o aspkui slepdavausi kieme, kad mama nesuzinotu, kad vel dusau..laimei paskui draugai tai matydami stengdavosi sugalvoti zaidimus, kad nereiktu begioti ir as kartu galeciau zaisti. Tavo vaikui juk irgi svarbu, kad jis sociume ir tai daug svarbiau, nei sukaites ir kosintis..jis toks kaip visi priimats, isivaizduoji, kaip jam svarbu. Svarbu, kad jis pasako saziningai tau.
maniskis irgi va penktadieni prisipazino. tetis buvo namie ir isejo i rusi trumpam, o man vaikis skambina i darba telefonu:mama netycia nuverciau kompiuteri (monitoriu). Jis isjungtas, nesuduzo, bet nukrito doh.gif nuraminau, perspejau teti, kad nerektu ant vaiku, o paaiskintu kas ne taip, bet zmogus is karto paskambino ir pranese..tai manau svarbiausia
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 04, 15:22)
mamule, nepergyvenk, maniskis irgi eilerasciu nesako ir su visais neimoko, nors jei kazkur ten repeticijoje dlayvauja, man buna netycia ima ir pasako visus eilerascius, tik ju saleje nedeklamuoja, o deklamuoja tai, ka jis nori doh.gif gal jam tiesiog to nereikia. Manau, akd jei rasi buda kaip su juo tuos eilerascius mokytis jis ismoks. maniskis kartoja paskui, kai vaziuojame is darzelio, bet kai jam pabosta koks eilerastis, liepia man sukurti paciai blink.gif ir kuriu, tam, akd jis teisingai kartotu zodzius ir sakinius sudarinetu, o atmintis tai ju gal kitaip vystosi, duok sviete man tokia atminti.
Vivjana,m taigi auksas tavo vaikas, o sakai, kad neklauso. kaluso ji taves, tik zinai, nu neidomu visa laika klausyti mamos cool.gif
Roga, nu zinai tokio amziaus vaikai kai jiems linksma sunkiai kontroliuoja save..zinai, man negalima budavo begioti, nes paskui dusdavau. Zijnojau, akd negalima ir susilaikydavau, bet taip kartais nordavosi zaisti su visais, o ne stebeti ir begdavau ir dusdavau, o aspkui slepdavausi kieme, kad mama nesuzinotu, kad vel dusau..laimei paskui draugai tai matydami stengdavosi sugalvoti zaidimus, kad nereiktu begioti ir as kartu galeciau zaisti. Tavo vaikui juk irgi svarbu, kad jis sociume ir tai daug svarbiau, nei sukaites ir kosintis..jis toks kaip visi priimats, isivaizduoji, kaip jam svarbu. Svarbu, kad jis pasako saziningai tau.
maniskis irgi va penktadieni prisipazino. tetis buvo namie ir isejo i rusi trumpam, o man vaikis skambina i darba telefonu:mama netycia nuverciau kompiuteri (monitoriu). Jis isjungtas, nesuduzo, bet nukrito doh.gif nuraminau, perspejau teti, kad nerektu ant vaiku, o paaiskintu kas ne taip, bet zmogus is karto paskambino ir pranese..tai manau svarbiausia

As atsimenu taip darydavau, jei kas negero nutikdav, tai iskart begdavau sakyt, noredavau viska issiaiskint, kad po to man blogai nebutu doh.gif protingi tie vaikai mirksiukas.gif kartais tai geriau suveikia, nei slept ir nesakyt ax.gif
Maniske tai auksas kaip sakai, bet auksas tik pagal situacija, siaip tai sunku man su ja, nors kas liecia vaistus ir gydyma tai jinai saunule, viska daro ir geria ka reikia, bet sitoj vietoj viskas ir baigias. As su ja graziai graziai koki 10 kartu pakartoju ir nieko, kai suktelnu isejusis kantrybes tai isgirsta doh.gif bet man nuo to sukavimo tik negera pasidaro ir vsio, jokios naudos daugiau schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes,
dėkui už patarimus, dar su tuom galima kovoti, kad ir nučiumpa, ką tai vis susilaiko ir nepriryja tiek, kad išbertų, po truputuka sakau tvardosi ir laikosi. g.gif
bet ko pasiklausti apie lunatikavima g.gif tai neįsivaizduoja. mat mano vaikis, naktimis, vaikšto su atmerktomis akimis po namus ir neina jo pažadinti schmoll.gif ir vis kas nors jam atsitinka, šianakt su kakta į stakta, aišku tada atsibudo, bet neverkė. ir taip dažnai.
manyčiau, kad jam emojicos ar kokie įspūdžiai g.gif išsiveržia kai miega g.gif nors nevisada.na tiesiog nežinau nuo ko tai būna g.gif dirba tos jo smegenėlės diena ir naktį schmoll.gif
pavyszdžiui penktadienį sužinojo, kad vyksime į kauna pro biržtona. tai vakare apie dešimta, atsikėlė pasiėmė blynus sakau gal valgys, na ne paėdėjo stiklinėmis akimis, vos nevergdamas, tada į toleta, aišku viska pro šalį padarė, sakau persirenk, bet ne verkt pradėjo, pandau pažadinti, nieko neina g.gif blink.gif tai ir likau nieko nesupratusi.
šianakti irgi kažkur ėjo, tik kur g.gif doh.gif pavaikščiojo po kalidorių, ir tada į toleta bumt į stakta doh.gif ir tada atsibudo ir nuėjo miegoti.
o rytais tai nieko ir nepamena, blink.gif nors miega gerai, na bet taip g.gif
Atsakyti
As kai maza buvau lunatikuodavau doh.gif mano vyresnioji irgi lunatikuoja, tik kad nevaiksto, bet atsiseda lovoj, sneka kazka ir taip daznai doh.gif
Atsakyti
Taigi merginos, pilnatis tik baigesi. O siaip tai reiktu gal, kad langai sviesos nepraleistu, na uzdengti, paskui kiek izinau vardu pavadinus lyg ir atsigauna, bety reiktu i koki miego sutrikimo centra kreiptis. Beje, paklausiu as musu logopedes ar sutokiom problemom i PPPT ateina, gal gales ka patarti?
Atsakyti
dėja būtų gerai, akd mes priklausytumėme nuo pilnaties, žinočiau, kada laukti. šiaip nieko blogo nedaro, beveik visada būna pailsėjas. ir vaikšto per savaite nuo dvejų iki penkių kartų. tik įdomu, nuo kaip taip buna vaikiukams. g.gif man dažnai sako, kad išauga, bet ar tai tiesa g.gif
ir kad tas mano mažius atsibustu, na niekaip, na nebent su galva į stakta atsitrenke blink.gif tada atsibudo. o ten šauk vardu, ar purtyk nulis reakcijos... schmoll.gif bet girdi ką sakau, keista g.gif sakau eik į lova ar į toleta, nueina ir vėl į lova knarkia toliau... aišku nevisda taip būna g.gif
Atsakyti
Roga, kazkur skaiciau, kad reikia pakloti prie lovos slapia skudura, tad basom kojom kai atsistoja, pabunda. pabandyk, gal pades? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 05, 14:13)
Roga, kazkur skaiciau, kad reikia pakloti prie lovos slapia skudura, tad basom kojom kai atsistoja, pabunda. pabandyk, gal pades? g.gif

tikrai to neesu bandžiusi reiks butinai pabandyti g.gif
kažink kokia reakcija bus įdomu bigsmile.gif g.gif

na kaip jums sekasi? kaip savaitgalis?

ryt bus tėvų susirinkimas, kažin ką man pasakys įdomaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 02 05, 11:45)
g.gif man dažnai sako, kad išauga, bet ar tai tiesa  g.gif

as isaugau mirksiukas.gif
buvau pas neurologe ir pamirsau paklaust apie tuos lunatikavimus doh.gif
Atsakyti
jep ir aš dar pabandysiu pasiteirauti, nes ir man jau smalsu darosi g.gif nes kaip manau taip dažnai, kaip maniškis tai neturėtų vaikščioti per miegus. ax.gif bet vėl galvoju, jai pailsi, reiškia jam gana miego g.gif na tiesiog nežinau g.gif
Atsakyti
Sveikos,
na nors manau,kad mano vaikas nera hiperaktyvus, bet auginu labai judria mergaite. Kartais jau prarndau savitvarda, kai negaliu susisneket su vaiku. Rezultate vaikas rekia visa gerklia, o as dar bandau perekti ji blush2.gif Niekad nemaniau,kad vaika augint gali buti taip sunku. Bet aciu jusu skyreliau, cia radau naudingu patarimu, kuriuos galiu pritaikyti savo vaiko auklejime. Ir dar jauciu palengvejima, nes matau, kad ne viena susiduriu su tom paciom problemom. Tik liudna buna, kai bandai kazkam pasiguosti, papasaktoti kokie rupesciai, o i tave ziuri, ir mazdaug "nu kaip tu negali susitvarkyti..." Arba bando dalit patarimus, kuriuos gal but pritaikytu savo vaikui, bet ne mano. O blogiausia kai pasako, rykstes jau reikia oziukams varyt...
Atsakyti