mamule, nepergyvenk, maniskis irgi eilerasciu nesako ir su visais neimoko, nors jei kazkur ten repeticijoje dlayvauja, man buna netycia ima ir pasako visus eilerascius, tik ju saleje nedeklamuoja, o deklamuoja tai, ka jis nori

gal jam tiesiog to nereikia. Manau, akd jei rasi buda kaip su juo tuos eilerascius mokytis jis ismoks. maniskis kartoja paskui, kai vaziuojame is darzelio, bet kai jam pabosta koks eilerastis, liepia man sukurti paciai

ir kuriu, tam, akd jis teisingai kartotu zodzius ir sakinius sudarinetu, o atmintis tai ju gal kitaip vystosi, duok sviete man tokia atminti.
Vivjana,m taigi auksas tavo vaikas, o sakai, kad neklauso. kaluso ji taves, tik zinai, nu neidomu visa laika klausyti mamos
Roga, nu zinai tokio amziaus vaikai kai jiems linksma sunkiai kontroliuoja save..zinai, man negalima budavo begioti, nes paskui dusdavau. Zijnojau, akd negalima ir susilaikydavau, bet taip kartais nordavosi zaisti su visais, o ne stebeti ir begdavau ir dusdavau, o aspkui slepdavausi kieme, kad mama nesuzinotu, kad vel dusau..laimei paskui draugai tai matydami stengdavosi sugalvoti zaidimus, kad nereiktu begioti ir as kartu galeciau zaisti. Tavo vaikui juk irgi svarbu, kad jis sociume ir tai daug svarbiau, nei sukaites ir kosintis..jis toks kaip visi priimats, isivaizduoji, kaip jam svarbu. Svarbu, kad jis pasako saziningai tau.
maniskis irgi va penktadieni prisipazino. tetis buvo namie ir isejo i rusi trumpam, o man vaikis skambina i darba telefonu:mama netycia nuverciau kompiuteri (monitoriu). Jis isjungtas, nesuduzo, bet nukrito

nuraminau, perspejau teti, kad nerektu ant vaiku, o paaiskintu kas ne taip, bet zmogus is karto paskambino ir pranese..tai manau svarbiausia