Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

labas rytas, kaip laikotės, ar neužpustė g.gif
bet koks oras fantastiška bigsmile.gif nei paeisi, nei pačiuoši blink.gif
Atsakyti
Nu va atrodo jau grziu ir as dziaugtis galiu. I darba ponrmaliai imanoma atvaziuoti, uz lango apsnigtas miskas..zodziu geis ir baisi savaite pasibaigs tuoj.
O maniskis vakar isejo i lauka vienas. As namie jo laukiau. Atleke prie lango ir saukia:mama, mane vaikai meto sniegu 9itariu, akd jis pirmas pradejo) ir vadina vampyru, o as nezinau ka sakyti. Sakau jam pasakyk: nu ir kas. Jis: aha gerai, begu pasakyti blink.gif Paskui grizo namo pasieme masinos sepeti ir isejo kaimynu masinu valyti po langais biggrin.gif kazkaip dziugu, kai jis toks savarankiskas, bet vis man knieti kaip uzdaroje patalpoje su tikslinga veikla jam seksis
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 02, 09:48)
Nu va atrodo jau grziu ir as dziaugtis galiu. I darba ponrmaliai imanoma atvaziuoti, uz lango apsnigtas miskas..zodziu geis ir baisi savaite pasibaigs tuoj.
O maniskis vakar isejo i lauka vienas. As namie jo laukiau. Atleke prie lango ir saukia:mama, mane vaikai meto sniegu 9itariu, akd jis pirmas pradejo) ir vadina vampyru, o as nezinau ka sakyti. Sakau jam pasakyk: nu ir kas. Jis: aha gerai, begu pasakyti blink.gif Paskui grizo namo pasieme masinos sepeti ir isejo kaimynu masinu valyti po langais biggrin.gif kazkaip dziugu, kai jis toks savarankiskas, bet vis man knieti kaip uzdaroje patalpoje su tikslinga veikla jam seksis

labutis, na visi po truputuka savarankiškieja, kokie jie bebūtų aktyvūs. ir gera stebėti savo vaikiukus, kaip jie auga, keičiasi, stiprėja ir savarankiškėja, tampa mažais įdomiais žmogučiais.
o kai maniškiui taip nutinka, kad sako mane muša, sakau pasitraukau ir eik kitur žaisti, sako tai kad neatstoja blink.gif žodžiu koks jam bebūtų dėmesys maniškiui svarbu kad jis ir yra ax.gif
tai maniškis šiandiena ryte sumastė tokias derybas, jau įkirto sistema, jai gera padaro tai kažka gauna. sako jai gerai elgsiuos nupirksi Kinder siurpriza. blush2.gif
žodžiu jau reikia kažka galvoti mažius manop gudrauti pradeda g.gif
tiesa vakar parneša pažymų knygelę ir giriasi, kad kontrolinį darba parašė labai gerai, sakau parodyk, akurat 100% gauta. na tai kas man belieka, toks susitarimas, kad gerai mokosi gauna skanėsta, tai ir gavo šokoladuka 4u.gif

Atsakyti
O taviskiam nuo sokolado nieko? tik nuo tu gumu, limonadu ir ciupa ciupsu?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 02, 11:49)
O taviskiam nuo sokolado nieko? tik nuo tu gumu, limonadu ir ciupa ciupsu?

tai neduodu tiek daug schmoll.gif , ir tai tik po valgio jam tada tos reakcijos tokios nebuna. g.gif kai nuo kitų dažiklių. bet sakau gal šokolade nėra tiek daug dažiklių g.gif
Atsakyti
siaip sokolade is viso nera dazikliu, ten kakavos svietas ir paskui kiek cukraus dedama, nuo to jo kartumas priklauso. O tie limonadai ir sladainiai..tai ka as zinau, paskui rubai net neisiplauna blink.gif jei jie istepa
Atsakyti
tai va užtai ir neduodu, o jis vaikis pyksta ir nesupranta schmoll.gif jam kiek kartų rodai, aiškini, kad negerai, ir kad jam kenkia su tais dažikliais, kaip jam buna blogai. bet kur tau jai kiti vaikai valgo tongue.gif ir dar pavaišina ar duoda, tai kaip vilkas puola. nebesumastau ką ir bedaryti, nes jam tikrai tada būna blogai doh.gif
Atsakyti
Roga, as vaikysteje del fermentu trukumo negalejau valgyti jokiu riebalu..o sviestas man atrode kaip skaniausias pasaulyje dalykas. Prasydavau bent reikele kepimui skirto margarino. nors po to vemdavau ir viduriuodavau iki alpimo. Supranti organizmui labai reikia angliavandeniu, o tu riboji tuos dalykus is kuriu greiciausiai jis gauna tai naturalu, akd puola kaip vilkas ir tavo draudimus jis tiesiog viduje ignoruoja. Pabandyk jam duoti dziovintu vaisiu, kurie naturaliai saldus ir be dazikliu.Gal apdes
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 02, 15:31)
Roga, as vaikysteje del fermentu trukumo negalejau valgyti jokiu riebalu..o sviestas man atrode kaip skaniausias pasaulyje dalykas. Prasydavau bent reikele kepimui skirto margarino. nors po to vemdavau ir viduriuodavau iki alpimo. Supranti organizmui labai reikia angliavandeniu, o tu riboji tuos dalykus is kuriu greiciausiai jis gauna tai naturalu, akd puola kaip vilkas ir tavo draudimus jis tiesiog viduje ignoruoja. Pabandyk jam duoti dziovintu vaisiu, kurie naturaliai saldus ir be dazikliu.Gal apdes

gera mintis g.gif tikrai pabandysiu, kad tik padėtų ax.gif
tiesa kaip jums sekasi, kaip laikotės, ar nesergate?
Atsakyti
as tokia nei lupta, nei skusta bet daugiau nuo darbu, nei ligu..o vaikis sveikas mano, dziaugiasi sniegu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 02, 15:49)
as tokia nei lupta, nei skusta bet daugiau nuo darbu, nei ligu..o vaikis sveikas mano, dziaugiasi sniegu

taip ir aš sergu ir sunkokai sekasi sveikti g.gif atrodo ir bronhitas ir dar sinusitas prisikabino g.gif tai antradienį trauksiu pas gydytoja ką man pasakys ar patars g.gif
vaikiukai tai mūsų stirpūs.
ką tik saviškiui skambinau į mobilų jis sako mama aš šlapias blink.gif klausiu kas nutiko, ogi ėjome į lauka tai davėsi su sniegu iki samonės netekimo lotuliukas.gif sakau juk vakar tik nustojai kosėti . tai jis man sako tai aš blogas ax.gif sakau neblogas, o negalvoji ką darai. schmoll.gif bet sako kaip smagu buvo bigsmile.gif o ką man sakyti, na ne jau barsies, kad jam linksma buvo g.gif kažkaip negerai būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 02 02, 12:29)
tai va užtai ir neduodu, o jis vaikis pyksta ir nesupranta schmoll.gif jam kiek kartų rodai, aiškini, kad negerai, ir kad jam kenkia su tais dažikliais, kaip jam buna blogai. bet kur tau jai kiti vaikai valgo tongue.gif  ir dar pavaišina ar duoda, tai kaip vilkas puola. nebesumastau ką ir bedaryti, nes jam tikrai tada būna blogai  doh.gif

as tai paaiskinau saviskei, kad jai negalima gerimu gazuotu, sakiau, kad gydytokja neleido, tai saziningai negeria rolleyes.gif
Atsakyti