Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Aukse, as galvoju i ta maza tik pradine mokyklele prie namu, kur is darzelio patalpu ir su savo zaidimu kambariais. Tik 1-4 klases. Direktore zinau labai 'talkova", ir rekomendavo mokytoja, kuri labai zmogiska, ta prasme yra siltas kontaktas, kas mums labai svarbu..taigi bandysiu ten..be to kai salia namu, tai galesiu parvesti namo per pietu pertrauka, nereiks laikyti vaiko prailgintoje grupeje, o veliau ir pats pareis.Nu zodziu as tikiuosi, kad viskas bus gerai su tom musu emocijom.
Vakar vat isgere aktimel ir apsinuodijo..fontanais vare...bet taip teisingai ir vandens gere ir dantis issivale...klausymo atveju, tai jis klauso ir kartais net man keista, akd pasakai ir padaro, nereik kartoti, tikiuosi, akd iki rugsejo vaikas subres ir mokyklai ir tos emocijos bus lengviau valdomos.
Aukse, o kas su ta mokykla? papasakok
Atsakyti
Kol kas labai skaudu, dabar dar negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 30, 09:35)
Aukse, as galvoju i ta maza tik pradine mokyklele prie namu, kur is darzelio patalpu ir su savo zaidimu kambariais. Tik 1-4 klases. Direktore zinau labai 'talkova", ir rekomendavo mokytoja, kuri labai zmogiska, ta prasme yra siltas kontaktas, kas mums labai svarbu..taigi bandysiu ten..be to kai salia namu, tai galesiu parvesti namo per pietu pertrauka, nereiks laikyti vaiko prailgintoje grupeje, o veliau ir pats pareis.Nu zodziu as tikiuosi, kad viskas bus gerai su tom musu emocijom.
Vakar vat isgere aktimel ir apsinuodijo..fontanais vare...bet taip teisingai ir vandens gere ir dantis issivale...klausymo atveju, tai jis klauso ir kartais net man keista, akd pasakai ir padaro, nereik kartoti, tikiuosi, akd iki rugsejo vaikas subres ir mokyklai ir tos emocijos bus lengviau valdomos.
Aukse, o kas su ta mokykla? papasakok

As irgi leisiu i salia darzelio ir netoli namu esancia pradine mokykla, mes ir pagal adresus tai mokyklai priklausom ir beto dauguma dukters darzelio draugu eis i ta mokykla, tai gal bus gerai thumbup.gif Buvom pas neurologe, prirase mikstureliu homeopatiniu su valerijankem, gal geriau uzmigt pavyks, nes jau su miegu tai beda, o rekomendacijose issimiegoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivjana @ 2007 01 30, 14:22)
As irgi leisiu i salia darzelio ir netoli namu esancia pradine mokykla, mes ir pagal adresus tai mokyklai priklausom ir beto dauguma dukters darzelio draugu eis i ta mokykla, tai gal bus gerai  thumbup.gif Buvom pas neurologe, prirase mikstureliu homeopatiniu su valerijankem, gal geriau uzmigt pavyks, nes jau su miegu tai beda, o rekomendacijose issimiegoti  doh.gif

Sie vaistai net ne hiperiukus (lyg iki 7 m) veikia atvirksciai, o jei vaikas hiperaktyvus, tai is vis slopina vidines kontroles mechanizma, todel buna atvirkstine reakcija, ir net be gydytojo galima buitiskai diagnozuoti vaika, jei jauciamas elgesio neigiamas pakitimas. Pastebek savaja,ar negausi daugiau pylos is aukletoju, kai pradesi duoti tuos vaistukus.
Atsakyti
su tais vaistais raminamaisiais pas mus tai buvo bėda g.gif mat aš jam niekada nedaviau, o kai naktį nemiegodavo tiesiog subdavau, pasakodavau ar dar ką sugalvodavau. o kai reikėjo daryti operacija ir maniškiui davė raminamųjų, tai pamačiau tai ko nemačiusi blink.gif mano vaikiukas sienom lipo, ne kiek nurimo o dar labiau įsiaudrino, tai, kad nurimtų suvyniojau į kaldra ir tai vos išlaikiau ax.gif tik dabar visai neseniai sužinojau, kad hiperaktyviems vaikams raminamieji daro priešingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2007 01 30, 12:44)
Sie vaistai net ne hiperiukus (lyg iki 7 m) veikia atvirksciai, o jei vaikas hiperaktyvus, tai is vis slopina vidines kontroles mechanizma, todel buna atvirkstine reakcija, ir net be gydytojo galima buitiskai diagnozuoti vaika, jei jauciamas elgesio neigiamas pakitimas. Pastebek savaja,ar negausi daugiau pylos is aukletoju, kai pradesi duoti tuos vaistukus.

reiks pastebet, cia po pietu ir vakarais reiks duot, kazkoks zoleliu misinys, dar reiks i vaistine nest kada pagamintu, o silpnesni tai vadinas sedalija g.gif
Aciu kad pasaket aciuks.gif pastebesiu. Na ji pas mane gal ir ne hiperiukas, labiau neklausiukas ir isdykiukas, o ypac vakarais, miegot niekaip doh.gif o jei pasius ir nebeis miegot isvis tai bent jau zinosiu kame beda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2007 01 30, 13:17)
su tais vaistais raminamaisiais pas mus tai buvo bėda  g.gif mat aš jam niekada nedaviau, o kai naktį nemiegodavo tiesiog subdavau, pasakodavau ar dar ką sugalvodavau. o kai reikėjo daryti operacija ir maniškiui davė raminamųjų, tai pamačiau tai ko nemačiusi  blink.gif mano vaikiukas sienom lipo, ne kiek nurimo o dar labiau įsiaudrino, tai, kad nurimtų suvyniojau į kaldra ir tai vos išlaikiau  ax.gif tik dabar visai neseniai sužinojau, kad hiperaktyviems vaikams raminamieji daro priešingai  blush2.gif

na maniskei kai priepuolis buvo ir dave diazepama tai suveike, veliau kai atsipeikejo tai pasiuto biski, bet vel suleido vaistu, vel lyg ir nusiramino, bet bangom siuto, o ryte tai buvo tokia prisiblausus ir suleteje viskas buvo ir judesiai ir kalba, bet po pietu parejo ir vel atsigavo, atlakste uz visa diena, kai prabuvoj su raminamaisiais doh.gif
na cia arbatales ne koki sintetiniai vaistai, pries tokius as nieko neturiu, jei butu kokiu sintetiku kisa buciau priestaravus unsure.gif o dabar paziuresiu, jei ir arbateles atvirksciai veiks tai viskas aisku su maniske bus 4u.gif
Atsakyti
na taip jei nepabandysi ir nesužinosi, kaip vaikiuka veikia. ir tik tada kažką gali daryti.
aš tikrai dabar žinau, kad maniškiui raminamųjų negalima ir pastoviai sakau.
Atsakyti
Vivjana, manau, kad tavo mergelei tai normaliai tie vaistai veiks. jei po priepuolio ja taip veike. be to, i ja paziurejus, tai nieku gyvu nepaskaytum, kad hiperiuke, manau cia tik amziaus krize kokia ir tiek..o vaikai visi duksta...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 30, 16:29)
Vivjana, manau, kad tavo mergelei tai normaliai tie vaistai veiks. jei po priepuolio ja taip veike. be to, i ja paziurejus, tai nieku gyvu nepaskaytum, kad hiperiuke, manau cia tik amziaus krize kokia ir tiek..o vaikai visi duksta...

na jinai nuo pat gimimo pasiutus doh.gif nu kad ne hiperiuke tai tikiu, o tu kriziu pas mus tai kas savaite doh.gif
Atsakyti
g.gif sveikos, kaip jūsų vaikiukai laikosi, ar neserga g.gif maniškis jau sirguliuoja, bet laikosi
Atsakyti
Maniskis sveikas, tik kai tetis paklause vakar ar eis i darzeli, atsakymas buvo vienareiskmiskai "ne"...jaucia smikis, kad tetis bus namie ir gali neiti i darza.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 31, 14:48)
Maniskis sveikas, tik kai tetis paklause vakar ar eis i darzeli, atsakymas buvo vienareiskmiskai "ne"...jaucia smikis, kad tetis bus namie ir gali neiti i darza.

na va koks gudruolis, ax.gif o maniškis tai visada eidavo į darželį, tik retkarčiais kaprizas ateidavo ax.gif
o dabar tai su mokslais ir sportas, tai kartais pervargsta, ir nelabai nori keltis, bet į mokslus eina. g.gif
tik vis nepamiršta, ką nors padaryti ir mane nustebinti bigsmile.gif
Atsakyti