QUOTE(nora ir ko @ 2006 11 02, 15:54)
ratna,
Aukseklaipeda rase, kad daug patari del maitinimo, gal galeciau paprasyti keliais zodziais apie tai ka pasakyti, ar tai pagal ajurveda, kur tokiems (berods oriniams ) butinai silta maisteli reikia valgyti?? aciu
Aukseklaipeda rase, kad daug patari del maitinimo, gal galeciau paprasyti keliais zodziais apie tai ka pasakyti, ar tai pagal ajurveda, kur tokiems (berods oriniams ) butinai silta maisteli reikia valgyti?? aciu
Na, jeigu remtumės Ajurveda, tai išties galima būtų įtarti, kad daugumoje hiperiukų dominuoja "vėjo" savybės, kurias šiltas maistas šiek tiek slopina ... Betgi mityba pagal Ajurvedą - tai ištisas mokslas, ir, norint ja vadovautis, reikėtų labai rimtų ilgamečių studijų... Mano žinios šioje srityje - viso labo mėgėjiškos, ir apskritai, nesu aš jokia mitybos "ekspertė" . Tiesiog - teko šiek tiek studijuoti mediciną, pati 18 metų maitinuosi vegetariškai ir dėl sūnaus alergijos buvau priversta kiek daugiau domėtis mitybos klausimais ... Bet mielai dalinuosi savo patirtim ir žiniomis
P.S. Nora, noriu tau padėkoti už gražius žodžius, kuriuos čia parašei hiperiukų mamoms - jos tikrai jų vertos . Mane iki šiol stebina Aukseklaipeda: pastebėjus jos žinutę bet kurioje temoje (net jei man ji visai neaktuali), neatsispiriu norui ją perskaityti - tie pasisakymai visada sklidini išminties, supratingumo ir nuoširdaus noro padėti... Ir iš kitų šiame skyrelyje rašančių tikrai yra ko pasimokyti