QUOTE(Alchemie @ 2007 01 23, 11:14)
O mes dar vis vaikstom pas logopede ir dar toli iki gero kalbejimo , bet svarbu, kad vaikas jau bent emocijas issakyti gali. o tai budavo anksciau kokiu 3 metu..prie jo prieina koks zmogus, tokii saldziu balsu sako:labas, mazuli. O jis pfu i veida nu nemokejo zmogus pasakyti, akd jam nepatinka, kai ji mazuliu vadina ar laiko..saviverte auksta, o apsakyti nemoka..uz tai dabar tai ant viso namo gali issakyti nuomone, bet i veida tai nespjauna, nes gedos apturedavau Tiesa ir dabar buna kaip tiesiai sviesiai ka pasakys, tai nors prasmek skradziai.
Roga, o tu ratuota? Ar tave irgi reiktu paimti. Labai mes cia su Norako noretume susipazinti su tavim
Roga, o tu ratuota? Ar tave irgi reiktu paimti. Labai mes cia su Norako noretume susipazinti su tavim
pas mus tas pats būdavo, kai jau norėdavo ką pasakyti ir nieko nesuprasdau tai jau labai pykdavo, tai netas žodis, kaip kačiukas kniaugdavo; arba baisiausiu atveju, kai norėdavo pasakyti o negalėdavo, tai net galva į siena ar grindis trankydavo, tai aš jį į glėbį ir laikau kol nurimsta tai po mėnesio ir mums praėjo
va taip viska po truputukair einame į priekį... neskubėdami... kartais keli žingsniai atgal ir tik vienas į priekį bet viskas po truputuka sunku, bet einame.
butinai jau atvyksiu, mane atveš mano vyriukas ir su vaikiuku pasyrodysiu butinai. nes ir man smalsu. iš pilaitės iki šiaurės miestelio nėra taip toli, kur mes gyvename
ir man smalsu begalo