Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2007 01 22, 16:11)
mamos, jei planuojat ateiti, sakykit, jei ka reikia, su masinas ativesiu. Si syki stabdziai veiks lotuliukas.gif

Tik jei imsi ka nors is tos vietos kur mane emei i Kidy Gym vaziuok pro kitur, nes vaziuodama per centra kelia kokius 3 kartus prailginai, reikejo vaziuot ozo gatve tiesiai tiesiai i siaures miesteli, netoli gaunasi tada 4u.gif
Atsakyti
aš adresa užsirašiau, vieta žinau kur yra. iš darbo laiku spėsiu grįšti, vaikiukas grįšta iš mokyklos penkta valanda. žodžiu viskas turėtų būti čiki ir laukiu susitikimo ax.gif
Atsakyti
Vivjana, taigi as vaziavau, kaip mokejau, bo bijojau pasiklysti. ax.gif aciu, kita syki zinosiu
Mamos neklijuokit savo vaikams hiperiuko etiketes. Tai nustatoma po tyrimu, geriau juos atlikit. Taip, gal ir galima nustatyti mazesniam nei 3 metu vaikui, manau, kad ir nustato, bet kiek dalyku vaikams tokio amziaus paskui praeina (klykimai ir nemiegojimai vaikas nuo metu staiga nuima, kaip ranka, po 2 metu judrumas aprimsta, kai biagiasi motorinis amzius ir pan.) Tikrai nelinkiu, kad jusu vaikams tai butu nusttyta ir pripazinta...
As pati savo vaikui buvau beveik pripazinusi, nes aplinkiniai vis lipde jam , gerai, kad nepatikejau ir aiskinausi, kas tai yra ir laimei tai tiesiog kalbos sutrikimo pasekmes plius charakteris...na socialumo problemu yra, bet tai ne hiperaktyvumas
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 22, 16:25)
Vivjana, taigi as vaziavau, kaip mokejau, bo bijojau pasiklysti. ax.gif aciu, kita syki zinosiu
Mamos neklijuokit savo vaikams hiperiuko etiketes. Tai nustatoma po tyrimu, geriau juos atlikit. Taip, gal ir galima nustatyti mazesniam nei 3 metu vaikui, manau, kad ir nustato, bet kiek dalyku vaikams tokio amziaus paskui praeina (klykimai ir nemiegojimai vaikas nuo metu staiga nuima, kaip ranka, po 2 metu judrumas aprimsta, kai biagiasi motorinis amzius ir pan.) Tikrai nelinkiu, kad jusu vaikams tai butu nusttyta ir pripazinta...
As pati savo vaikui buvau beveik pripazinusi, nes aplinkiniai vis lipde jam , gerai, kad nepatikejau ir aiskinausi, kas tai yra ir laimei tai tiesiog kalbos sutrikimo pasekmes plius charakteris...na socialumo problemu yra, bet tai ne hiperaktyvumas

as tai nelipdau jai etiketes, juk pvz autistais ar kitokiais "epitetais" savo vaiku nei viena nevadina, o situ zodziu kazkaip labai svaistosi. mes kai buvo pas neurologe, tai parasyta kortelej maciau, atvyko del hyperaktyvumo smile.gif
tai as vyrui pasakiau pro kur vaziavom, tai jis man paaiskino tada smile.gif nes as pati kai nevairuoju tai irgi nelabai zinau smile.gif tik zemelapi reik paziuret ir tada jau viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivjana: 22 sausio 2007 - 16:30
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 22, 16:25)

Kuo toliau tuo labiau manau kad mano vaikas nehiperiukas lotuliukas.gif ,tiesiog su kalbos strikimais,judrus ir tiek ir ką ta gydytoja nustatė doh.gif tai vien tik vėjai,gerai kad esate jūs su savo patarimais su savo išgyvnimais ir pastabomis. 4u.gif
Atsakyti
Vivjana, jei kalba apie tavo vyresnele, tai manau kiekviena turedama tokia "hiperiuke" butu tiesiog laiminga. Kaip skaudu, kai gydytojai noredami pasirodyti visaziniai, priraso vaikui diagnoze, nors visai nesuvokia, kas tai yra ir kokias pasekmes tai tures vaikui.
Mamule, o kaip darbas su logopede? duoda bent kiek rezultatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 22 sausio 2007 - 17:56
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 22, 17:54)
Vivjana, jei kalba apie tavo vyresnele, tai manau kiekviena turedama tokia "hiperiuke" butu tiesiog laiminga. Kaip skaudu, kai gydytojai noredami pasirodyti visaziniai, priraso vaikui diagnoze, nors visai nesuvokia, kas tai yra ir kokias pasekmes tai tures vaikui.
Mamule, o kaip darbas su logopede? duoda bent kiek rezultatu?

Na mažulis dar tik 3 kartus buvo,bet manau kad rezultatai tikrai bus,jam patinka labai.Jau sportuoti 2kartus buvo irgi patenkintas,ne tik sportuoja bet ir eilėraštukus sako ir man parėjęs parodo kaip ten ant žemės visaip ropoja,vartosi.Na jeigu patinka tai ir eisim bigsmile.gif ,kur nepatinka ten ir neisim (psicholog) schmoll.gif
Atsakyti
mamule, tai vaikas issikraus per treniruotes, kalbes ir manau, kad savirealizacijas labai daug tokiam vaikui padaro. Jei jis eilerascius tau sako, tai manau kalba pajudes greitai. labai dziugu uz jus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 22, 19:23)
mamule, tai vaikas issikraus per treniruotes, kalbes ir manau, kad savirealizacijas labai daug tokiam vaikui padaro. Jei jis eilerascius tau sako, tai manau kalba pajudes greitai. labai dziugu uz jus. 4u.gif

Na eilėraščius dar sunkiai sakyti sekasi ax.gif ,bet manau po truputį judėsim į priekį tik kantrybės reikia. smile.gif
Atsakyti
mamule, svarbu noras butu. Juk kai vaikas uzsideges tai padaro daugfiau ir greiciau, o tai svarbiausia, kad jis butu laimingas
Atsakyti
sveikutes, na kaip ar nesušalėte...
bet kiek sniego net keista..
tiesa mano vaikiukas taip pat vėlai pradėjo kalbėti, mes vaikščiojome pas logopede, vėliau į darželį ir tik po metų jau kalbėjo tikrai gerai 4u.gif
Atsakyti
O mes dar vis vaikstom pas logopede ir dar toli iki gero kalbejimo unsure.gif ax.gif , bet svarbu, kad vaikas jau bent emocijas issakyti gali. o tai budavo anksciau kokiu 3 metu..prie jo prieina koks zmogus, tokii saldziu balsu sako:labas, mazuli. O jis pfu i veida blush2.gif doh.gif verysad.gif nu nemokejo zmogus pasakyti, akd jam nepatinka, kai ji mazuliu vadina ar laiko..saviverte auksta, o apsakyti nemoka..uz tai dabar tai ant viso namo gali issakyti nuomone, bet i veida tai nespjauna, nes gedos apturedavau doh.gif verysad.gif Tiesa ir dabar buna kaip tiesiai sviesiai ka pasakys, tai nors prasmek skradziai.
Roga, o tu ratuota? Ar tave irgi reiktu paimti. Labai mes cia su Norako noretume susipazinti su tavim blush2.gif 4u.gif
Atsakyti