Ar zinote, kodel si tema jau antra dali turi, ogi todel, kad niekur ir niekad dar nebuvo tokiu atsidavusiu, issilavinusiu (ir cia nebutinai issimokslinusiu) ir geru mamu
Buvau savaitele pas sese Olandijoj, sakau vaziuosiu jos vaiku paziureti, o is tiesu gal nuo savo pailseti, ir va ten pirma karta isipilusi balto sauso salto vyno taure visa diena (1 karta tiek asmeninio laiko)!!!! skaiciau visa tema. Todel mano izanginiai zodziai, ne pirmoji emocija, o gal ir ji, bet ir ilgesniu pamastymu isvada. Visu pirma Auksei noriu dedikuoti jos pacios zodzius "
Hiperaktyvus vaikas stebuklingas, nes visu pirma jis parodo, kas esi tu". Pirma, ka suvokiau, skaitydama visus Aukses pasisakymus, kad niekada niekad , man atrodo, nebutum radusi savo darbo ir tiek demesio ir meiles padovanojusi ir kitiems vaikams!!! Gal taip irgi dangaus suredyta, gal taves kazkam reikejo, ir tik tokiu keliu atejai, beje, ir zenklelis- einantis nuolat zmogus, jau, manau, tavo simbolis
Vario-tokia sauni ir stipri, net silpnybeje stipri, ir atvira ir paprasta, labai gerai, kad taip, taip tiesiog kaip yra
Alchemie labai daug geru patarimu, matosi daug dometasi, gal mokytasi, solidu, aisku, rimta, profesionalu ir labai draugiska
Na zodziu Jus visos labai
Yra ir kitu mamyciu, taip puikiai, profesionaliai, rimtai, retai kur, ne tik svetainej, bet ir Lietuvoj berasi
. na zodziu aukstas lygis
O nuo visu pamatytu eilini karta olandiskumu as esu truputi nugrimzdusi i apatija: kas pas mus valdorfas ir privatus demesys- ten kasdienybe!!! Mokyklose, darzeliuose, nuo mediniu zaislu ir pirstukiniu zaidimu iki pamokeliu lygio ir mokytoju demesingumo (ne viena nepatingi pritupti prie kokio liudnesnio mazylio) ir nebutinai liudnesnio. Nieko nezinau, kaip ten su "aktyvesniaisiais", bet sesuo sake, kad labai daug demesio, daug laidu, daug info, nes tai "visu musu vaikuciai", o ne "tos kazkokios mamos"...
O jau baseinai, va kur man Vilniuj, kad ir ne kasdien savo liesa keturmeti pamirkyti uz 5 lt?????O ten, 5 gyliu, su baseinu ir net bangomis, ir po atviru dangum ir kad jus matytumet kiek vaiku, kiek seimu, ir teveliu!!!Et, zodziu sedejau as kojas nuleidusi i silta vandenuka ir liudnai svajojau, kaip maniskis cia panardytu (o jis tai dievina). Ir kodel Lietuvoj visis nauji baseinai kazino lygio, kodel statoma ne seimai , o ... Mokyklose pas juos baseinas privalomas, plaukia visi (nes visiems aisku, kad tai gerai vaikams), juos net moko su rubais plaukti ir po vandeniu!!, kad jei nutiktu kokia nelaime, nebutu streso, ir vaikas nepasimestu, o zinotu ka daryti, va cia pramanymas ir apie vaiko sauguma galvojimas nuo saknu apie viska...
Ir kokia tolerancija, parduotuvej, vaikas rekia, na ir rekia, visiems buna,
...tegu pirmas meta akmeni tas, kas be nuodemes...
Zodziu...
Oi, kaip as cia issipleciau, atleiskit, bet tai tik todel, kad matau cia girdincius, na kaip cia pasakius....Tikrus zmones
,
zodziu susirgau priklausomybe nuo sio skyrelio