Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2006 12 28, 16:45)
Merginos, truput keiciasi info. Susitikimas su psichologe bus 10 sausio 18 val. psuchologe pakeite laika. paprasiau pavelinti, kad speciau jus surinkti.
Vivjana, tai susirasysim sausio menesi kur ir kada susimatysim.
Tikiuosi pasveikot?

Ačiū, Alchemie, kad vis mus informuoji 4u.gif
Aš irgi labai tikėsiuos tavo pagalbos, jei tik galėsi, jei ne, bandysiu savo jėgom nusigauti ax.gif
O mes sergam, mano riteris pakirstas eilinės pulinės anginos (daktarė sakė, baisios verysad.gif ), bet likus dukrai namie netikėtai mano vaikai susikeitė vaidmenimis, ir dabar "blogiukas" jaunėlis blink.gif biggrin.gif , tad rytą net piešė su guašu sutupę ant žemės, o man leido pailsėti, na tiesiog kalėdiniai stebuklai ax.gif , gavo jis dovanų šarvus (per didelius, kaip ir prašė thumbup.gif ), tai dabar vaikšto su kardu ir "verčia iš koto" svečius biggrin.gif , o jau kaip rėkė gavęs dovaną "ačiū tau, senį", tai net ašarą braukėm ax.gif
Atsakyti
Sveikos mano mergaites wub.gif
Su praejusiomis sventemis Jus wub.gif Stiprybes Jums ir Jusu seimoms wub.gif
Siuo metu naujuose savo namuciuose esu be interneto, tai negaliu pabendrauti verysad.gif Svedai su savo tempais mane jau uzkniso.... nezinau, kiek dar laiko man interneto neives verysad.gif
Kaip besilaikot, kaip vaikai, issiilgau jusu wub.gif
Pas mus nieko naujo, kaip ir visada ir kariaujam ir taikomies. Vaikui ir man dabar atostogos nuo mokslu, tai biskiuka ilsimies. Tiesa, mano ziogui naujus vaistukus israse pabandymui - sako, tai naujos kartos vaistukai hiperiukams. Concerta vadinasi.
Tai tiek. Iki wub.gif
Atsakyti
Taigi, merginos, tik pasidziaugi sirdyje, kad viskas gerai, kad viskas i kalna ir kai jau atrodo gyvenimas i vezes sueina, staiga gauni taip tiesiai suapledejusia gniuzte i veida...turime kovoti, turime sviesti aplinkinius, turime aukletis ir is kazkokiu dievisku suliniu semti kantrybe...siuo metu, siuo momentu tiesiog nezinau ka daryciau, jei nebutu kam parasyti. Delto labai aciu, kad esate su savo dziaugsmais ir savo bedom, ir kad jusu deka skaudziomis akimirkomis galiu pasijusti stipri, o ne bejege.
Vario, kai zinau tavo gyvenimo tekmes ir kiek ir kaip tu gyveni, zinau, kad mnao gniuztes i veida tik smulkme, kai nusisluostai asaras ir eini toliau..ka as be taves daryciau.
Atsakyti
Alchemie, kas gi atsitiko, gali juk tiesiai nesakyti, bet .... mes juk čia, gal tylesnės, bet mintimis kartu 4u.gif
Mes vis dar sergam, ir vyras pavargęs ....... , bet iš tavo žinutės supratau, kad kažkas atsitiko, tad randi jėgu kelti galvą, nes gal ką reikia išklausyti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 03, 20:11)
Taigi, merginos, tik pasidziaugi sirdyje, kad viskas gerai, kad viskas i kalna ir kai jau atrodo gyvenimas i vezes sueina, staiga gauni taip tiesiai suapledejusia gniuzte i veida...turime kovoti, turime sviesti aplinkinius, turime aukletis ir is kazkokiu dievisku suliniu semti kantrybe...siuo metu, siuo momentu tiesiog nezinau ka daryciau, jei nebutu kam parasyti. Delto labai aciu, kad esate su savo dziaugsmais ir savo bedom, ir kad jusu deka skaudziomis akimirkomis galiu pasijusti stipri, o ne bejege.
Vario, kai zinau tavo gyvenimo tekmes ir kiek ir kaip tu gyveni, zinau, kad mnao gniuztes i veida tik smulkme, kai nusisluostai asaras ir eini toliau..ka as be taves daryciau.

nu nenusimink taip console.gif nrzinau kas tau nutiko, bet zinau kaip buna sunku kai nieko negali padaryti o tik laukti laukti laukti unsure.gif o viskas vyksta be tavo zinios ir visiskai priesingai tavo norams unsure.gif
Atsakyti
Aciu merginos..100 kartu patirta situacija, priezastis ivardinta vaiko elgesys - agresyvus (kas ivyko pries dvi savaites nezinau, bet ivykis 2 sva. senumo ir tada mums nieko nepasake, o pasake dabar, kad nepageidauja vaiko treniruoteje). Tuo metu nesugebejau matyti, tiesiog isejome, bet atrodo, kad treniruociu turbut nebebus, tik susitikimai su psichologe...nenoriu cia viesai rasyti, kol nezinau visu detaliu, tiesiog skaudu, kai parodo duris is tos vietos, kur vaikas jautesi taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 03, 22:05)
Aciu merginos..100 kartu patirta situacija, priezastis ivardinta vaiko elgesys - agresyvus (kas ivyko pries dvi savaites nezinau, bet ivykis 2 sva. senumo ir tada mums nieko nepasake, o pasake dabar, kad nepageidauja vaiko treniruoteje). Tuo metu nesugebejau matyti, tiesiog isejome, bet atrodo, kad treniruociu turbut nebebus, tik susitikimai su psichologe...nenoriu cia viesai rasyti, kol nezinau visu detaliu, tiesiog skaudu, kai parodo duris is tos vietos, kur vaikas jautesi taip gerai.

Nu kazkaip neprofesianaliai man cia skamba doh.gif Butinai issiaiskink, bac po dvieju savaiciu ir pasako, o tai tas dvi savaites vyko trenoruotes g.gif manyciau privalejo iskart pasakyti po incidento ir viska ramiai issiaiskinti, o ne po dvieju sav vyti lauk doh.gif ciagi vaikas, kuriam patiko sportuoti blink.gif nu zodziu...
Atsakyti
Ne treniruotes nevyko, nes buvo sventes..man irgi nepatinka va toks informavimo budas, juolab kai turejo ir telefona ir el. pasta, i kuri info apie sventes ten rengiamas atejo, bet info apie konflikta ar, kad del konflikto neateitume i treniruote jokios informacijos. Nu zodziu..
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 04, 09:47)
Ne treniruotes nevyko, nes buvo sventes..man irgi nepatinka va toks informavimo budas, juolab kai turejo ir telefona ir el. pasta, i kuri info apie sventes ten rengiamas atejo, bet info apie konflikta ar, kad del konflikto neateitume i treniruote jokios informacijos. Nu zodziu..

Nenusimink irnesakyk.gif viskas susitvarkys mirksiukas.gif
as tau i A.Z. atsiusiu savo tel nr kad galtume susisiekt pirmadieni, nes kartais savaitgali galiu ir neprisijungt, buna kad ir inetas dingsta doh.gif Oi taigi susitikimas berods treciadieni doh.gif ot ziopla unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės.Mano jau 2 kartus siuntė pas psichologę,Pirmą kartą nekalbėjo su ja.Antrą kartą taip pat pasakė kad nekalbės ,bet į pabaigą prašneko, ožiuku išvadino jau matyt kantrybė pasibaigė. Su tetuku ėjo,tai vėl negalėjau matyti situacijos.Pasakė kad atsilikęs nuo vienmečių vaikų kurie lanko darželį.Atseit sugeba sakinį sudaryti iš 4 žodžių,o darželinukai iš 6.O namie kai pašneka ir iš 5 ir 6.Vienu žodžiu o išvadas padarė didžioji psichologė,sunervijo.Pas logopedę irgi jau 2 kartus buvo,nors ir kita ,bet jam ten labai patinka ir kalba su ja,tai nors tiek džiaugiuosi.O į sporto salę pirmad.pirmą kartą eisim.Nežinau kaip aš jį dar prikelsiu nuo 10val.o jis man miega iki 10val.temsiu nervuotą ir nevalgiusį,vieną kartą į savaitę, tai gal kaip nors susitarsim su mažuoju.Jei nesikels tai ir nevesiu ir nedraskysiu.Prašiau laiką pakeisti,kitu laiku nevyksta ir atseit jis jau prie dydžiukų.O tau Alchemie neliūdėk viskas susitvarkys,kažin kaip mums bus.Kažkaip ten įdomiai pasako tik po 2 sav.nepedagogiškai visai ir aplamai ar taip galima daryti,tai kur jie tada buvo kad nematė kas tarp vaikų vyksta.Kažkaip nedaeina. unsure.gif
Atsakyti
Taigi..manau, akd primadieni ar treciadieni as su jais tursiu pokalbi. dabar ziuri is nuotokio ir galvoju, ko gi as verkiau g.gif verysad.gif dabar vel pasiruosusi ginti savo ir vaiko teises, bet tikiuosi, akd man iseis ramiu balsu jiems patarti, kaip yra elgiamasi su vaikais, tevais ir kas yra pedagogine etika.
mamule, su psichologais problema. Daznai akzkaip logopedai buna geresni psichologai, nei paprasti psichologai, nes logopedai mato kaip vaikas nuo kalbos lavejimo keiciasi. Siaip tai abejoju ar psichologas gali padaryti isvadas net ir po 2 kartu, juk vaikas neatsiveres, nesuejes i kontakta. Maniskisi is viso susijaudines imdavo burbuliuoti bet ka, ka jau ten sakiniai. Del psichologes reiktu dar paieskoti kokios..kiek zinau su vaiku psichologais sudetinga, vat as viena radau, kuri man patiko ir pajutau ta toki ramu analizavima, tai Vilniasu PPT..o daugiau nezinau.
Del sales tai jei vaikui patiktu, jis keltusi tau ir 8 laukdamas ivykio, tik vat reiktu gal is vakaro ji paruosti, kad eis sportuoti, akd bus linksma ir idomu, tai ir atsikels gal lengviau laukdamas ivykio.
Atsakyti
Teisingai Alchemie ,pasikalbėk ir nė ko čia tylėti.Su psichologais tai tikrai bėda,galėtų biški čia paskaityti ir išvadas padaryti.Kad ir siųs pas tą pačę neisim.Tavo burbuliuja,o maniškis pas akių gyd.miauksėjo į klausymus ,kas ten nupiešta,dar uždengus vieną akį.Nors kolidoriui kai davė pasdimokinti tai man viską pasakė ir ką žinau kas jam tada susišvietė.Gavo lašų į akis ir kitaip apžiūrėjo.O tarp kitko ne mano vienam tokia dalia ištiko.,reiškias gyd.nesugeba su vaikais bendrauti,žmonių daug,varo konvejeriu kuo greičiau koks jau ten bendravimas.
O dėl salės matysim rytoj,gal kelsis.Bandžiau priminti kaip eidavo,kaip jam patikdavo.Kas jį žino o kaip jam rytoj susišvies.O jūs nenuleiskit rankų,sėkmės! rolleyes.gif
Atsakyti