Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Mano mažasis vėl pradėjo eiti pas logopedą ir į mankštas. rolleyes.gif Šį kartą jau į dydžiukų grupę ir jau nebe po pusę valandos ,o po valandą užsiėmimai.Šiandien ėjo su močiute tai nemačiau kaip jam ten ir logopedė kita,tai sakė tik su galva linksėjo i logop.klausymus ,nekalbėjo. schmoll.gif Na gerai išsikraus sporto salėja,gal namie ramesnis bus. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 20 gruodžio 2006 - 22:14
mamule, jei logopede nauja, tai dar i kontakta jam reikia sueiti. tikiuosi, kad logopede mokes islukstenti ir vaikis prades kalbeti. Tu namie pabandyk panasias uzduoteles jam duoti, gal su tavim jis darys..as su saviskiu tik gaudydavau momenta, kada jis uzsikabindavo uz uzdoteles ir darydavo, bandydavo apsakoti, bent po zodi. tai piesdavom kartu ir klausdavau, ka dar reikia nupiesti, kas cia..o paskui jau bandydavom ir po keleta zodziu, pilna sakini, kas ir ka daro, kas ir kur padeta.
Sekmes jums thumbup.gif ir butinai parasyk dar, kaip ten sekasi
Atsakyti
RAMYBES SUSITAIKANT SU TUO, KO NEGALIMA PAKEISTI.
DRASOS KEICIANT TAI KA GALIMA PAKEISTI.
ISMINTIES TA SKIRTUMA SUPRASTI.
LAI NAUJUJU METU SNAIGES, JUMS NUPLAUNA NEGANDAS,
O KIAULE TAUPYKLE BUNA PILNA.
TIKEKIMES, KAD SUNS METAI JAU BAIGES.

http://atvirukai.zeb...a...t&card=1871
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseklaipeda: 21 gruodžio 2006 - 12:49
Traukuliai didziajai verysad.gif I reanimacija mano aktyvuole pagulde, tai nezinau kaip cia bus su tais uzsiemimais ir visu kitu verysad.gif
Atsakyti
Vivjana, tikiuosi, nieko rimto, ne epilepsija? Del uzsiemimu tai ziurek, kaip tau ir vaikui, ne beda, i kita ateisi
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 12 20, 11:47)
Nu va, pagaliau prisedau parasyti.Tiek darbai uzvije, kad net nebeatsidarau SM.
vat paskaiciau ir pagalvojau, kad aisku mazensiuosiuose miestuose is viso sunku, kai niekas nesupranta su kuo tas hiperaktyvumas valgomas, o ir kaip diagnoze labai patogi, tipo pasakiau, kad toks ir dabar jau jusu probelmos g.gif
Vivjana, tai atvaziuosiu ir paimsiu ir dar jei reiks pakeliui ir nora paimsiu mirksiukas.gif

Ačiū už rūpestį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vivjana @ 2006 12 21, 22:39)
Traukuliai didziajai  verysad.gif I reanimacija mano aktyvuole pagulde, tai nezinau kaip cia bus su tais uzsiemimais ir visu kitu  verysad.gif

Laikykis, Vivjana, ir užsuk čia , juk žinai, kai kam pasiguodi, ant širdelės lengviau, o tau dabar reikia stiprybės
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 12 22, 10:41)
Vivjana, tikiuosi, nieko rimto, ne epilepsija? Del uzsiemimu tai ziurek, kaip tau ir vaikui, ne beda, i kita ateisi

Nu ir as tikiuosi kad nieko rimto 4u.gif Parsivezem ant svenciu namo, paaiskino ka daryt, jei traukuliai pasikartotu, o jei nepasikartos tai treciadieni gryzt ir ziures toliauka daryt. Nes siaip visi tyrimai geri, o siti traukuliai neprognazuojami, kadangi ju priezastis neaiski verysad.gif

Aciu jum uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 12 21, 11:13)
mamule, jei logopede nauja, tai dar i kontakta jam reikia sueiti. tikiuosi, kad logopede mokes islukstenti ir vaikis prades kalbeti. Tu namie pabandyk panasias uzduoteles jam duoti, gal su tavim jis darys..as su saviskiu tik gaudydavau momenta, kada jis uzsikabindavo uz uzdoteles ir darydavo, bandydavo apsakoti, bent po zodi. tai piesdavom kartu ir klausdavau, ka dar reikia nupiesti, kas cia..o paskui jau bandydavom ir po keleta zodziu, pilna sakini, kas ir ka daro, kas ir kur padeta.
Sekmes jums  thumbup.gif ir butinai parasyk dar, kaip ten sekasi

Tavo tiesa.Vieną kartą jau buvo nuėjęs su močiute, tai mano mama sakė ,kad nieko nešnekėjo tik galvą linksėjo ir viskas.Na tikiuosi ,kad įpras mano razbainikas pas ją,man net keista kad tiek laiko pratylėjo.Būtinai parašysiu kaip mums ten toliau sekėsi ir ačiū už patarimus.Ir visoms mamytėms ir ne tik mamytėms LINKSMŲ ŠVENČIŲ! newyear.gif
Atsakyti
Nors seniai pas jus buvau uzsukusi, bet sveikinu jus su sventemis ir linkiu dar daugiau stiprybes ir optimizmo. Graziu svenciu.....
Atsakyti
Tai jei viskas bus gerai vaziuosiu i ta susiejima, nes po to priepuolio isvis nebesusisneku as su ja doh.gif Alchemie kaip su tavim sutarti del paemimo g.gif
Atsakyti
Merginos, truput keiciasi info. Susitikimas su psichologe bus 10 sausio 18 val. psuchologe pakeite laika. paprasiau pavelinti, kad speciau jus surinkti.
Vivjana, tai susirasysim sausio menesi kur ir kada susimatysim.
Tikiuosi pasveikot?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 12 28, 15:45)
Merginos, truput keiciasi info. Susitikimas su psichologe bus 10 sausio 18 val. psuchologe pakeite laika. paprasiau pavelinti, kad speciau jus surinkti.
Vivjana, tai susirasysim sausio menesi kur ir kada susimatysim.
Tikiuosi pasveikot?

Na ir as tikiuosi kad pasveikom ax.gif nes jei manyciau kitaip labai sunku gyvent butu unsure.gif Jo susirasysim butinai ir jei vyras spes atvaziuot iki 17:30, tai nereiks man mazosios veztis thumbup.gif
Atsakyti