laikomes, kazkaip..tik vat ar nuo oro ar nuo nervu darbe mano sirdis eme kalatotis, tai vakar pragulejau visa diena skaiciuodama duzius, o vaikis mane slauge visaip ir su Nora mes dar susitike buvm ir susipazinau su jos riteriu. Labai saunus vaikas ir manau, kad ne hiperiukas
Kur jūs ten balsuojat? O šiaip tai jūs visos visų metų mamų vardų vertos.Jeigu va taip pasakyt su kuo jūs asocijuojatės, tai kaip ten sako- moteris tris kampus namuose laiko.Tai va man atrodo, kad jūsų namai daugiau nei keturkampiai, ir jūs labai stipriai savo meile ir kantrybe tuos kampus laikot.Didžiuojuosi jumis visomis, labai džiaugiuosi jūsų nuveiktais darbais, tikrai dideliu šuoliu į priekį. Šaunuolės
QUOTE(Alchemie @ 2006 12 12, 16:09)
laikomes, kazkaip..tik vat ar nuo oro ar nuo nervu darbe mano sirdis eme kalatotis, tai vakar pragulejau visa diena skaiciuodama duzius, o vaikis mane slauge visaip ir su Nora mes dar susitike buvm ir susipazinau su jos riteriu. Labai saunus vaikas ir manau, kad ne hiperiukas
Mano sveikata irgi paskutiniu metu kažkaip kabaluojasi Pavargau matyt.
O, kad Noros riteris ne hypeiukas tai džiugu reiškia viskas dar bus gerai
Sveikos
O, Vario, puiku, kad tu namie, tikiu, kad tuoj viską į vietas sustatysi
Aš tai blūdiju savo mintyse ir emocijose ... , esu be galo dėkinga Alchemie už palaikymo žodžius (labai tikrai norėjau, kaip kažkada ir rašiau, parodyti savo riterį Jums ) ir dabar laaabai džiaugiuosi, nes Alchemie pasakė porą, mano galva, nuostabiai taiklių žodžių, pamačiusi mano vaikį, kad "jis veikia tikslingai", aš ilgai galvojau, man tie žodžiai kažkaip labai strigo (o ir Alchemie buvo labai man geranoriška ), nes ir pati kažkaip suvokiau, kad jis turi vidinį kažkokį savo -nepažinų, bet planą , tikrai didelis ačiū, Alchemie. Be to tikrai susiruošiu į pedagoginę-psichologinę t. kokių patarimų - jų per daug nebūna.
Vario, neužsisklęsk, pasidalink - mes čia - su tavim
O, Vario, puiku, kad tu namie, tikiu, kad tuoj viską į vietas sustatysi
Aš tai blūdiju savo mintyse ir emocijose ... , esu be galo dėkinga Alchemie už palaikymo žodžius (labai tikrai norėjau, kaip kažkada ir rašiau, parodyti savo riterį Jums ) ir dabar laaabai džiaugiuosi, nes Alchemie pasakė porą, mano galva, nuostabiai taiklių žodžių, pamačiusi mano vaikį, kad "jis veikia tikslingai", aš ilgai galvojau, man tie žodžiai kažkaip labai strigo (o ir Alchemie buvo labai man geranoriška ), nes ir pati kažkaip suvokiau, kad jis turi vidinį kažkokį savo -nepažinų, bet planą , tikrai didelis ačiū, Alchemie. Be to tikrai susiruošiu į pedagoginę-psichologinę t. kokių patarimų - jų per daug nebūna.
Vario, neužsisklęsk, pasidalink - mes čia - su tavim
Labukas mamaites hyperaites Kaip gyvenimelis As tai laksciau ssiand didziajai dobanu ieskojau, nupirkau puzli is 500 detaliu tikiuosi sudelios ir mikrobange dar prigriebiau ir fejos lazdele kazi neperdaug cia gavosi
o jus ka savo aukseliam dovanosit
Smagu Kad Alchemie su Nora buvot susitike ir paplepejot Labai gerai, kai yra su kuom pasneka, pabendrauaj ne tik virtualiai. As kai atsikrausciau i Vilniu pries 5 metus tai isvis nieko nepazinojau, dabar pora mamu kieme pazistu, tai vis pasnekam na o likuisios mamos-drauges virtualios Siaip tai sunku kai nera geru draugu salia, visi issibarste kas kur, uzsieme, o atstumas daro savo
o jus ka savo aukseliam dovanosit
Smagu Kad Alchemie su Nora buvot susitike ir paplepejot Labai gerai, kai yra su kuom pasneka, pabendrauaj ne tik virtualiai. As kai atsikrausciau i Vilniu pries 5 metus tai isvis nieko nepazinojau, dabar pora mamu kieme pazistu, tai vis pasnekam na o likuisios mamos-drauges virtualios Siaip tai sunku kai nera geru draugu salia, visi issibarste kas kur, uzsieme, o atstumas daro savo
vivjana, bet as tikiuosi, kad i savitarpio pagalbos grupe ateisi, kai tik laika pskelbsiu?
QUOTE(Alchemie @ 2006 12 12, 18:42)
vivjana, bet as tikiuosi, kad i savitarpio pagalbos grupe ateisi, kai tik laika pskelbsiu?
nu jei aplinkybes leis tai ateisiu, negaliu prizadeti kol iki galo visko nezinau
Merginos, as vis su savo reklama, labai prasau atleiskit, bet musu hiperiuku svetaineje yra labai svarbus Arturo postas. Ji labai svarbu visoms perskaityti. Cia galime mes visos prisideti. Kas dar nezinote svetaines adreso, as ji kartoju
www.hiperaktyvumas.lietuvoje.info, "sveiki sveiki". As jo negaliu viso jums perrasyti, per daug info.
www.hiperaktyvumas.lietuvoje.info, "sveiki sveiki". As jo negaliu viso jums perrasyti, per daug info.
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 12 13, 13:57)
Merginos, as vis su savo reklama, labai prasau atleiskit, bet musu hiperiuku svetaineje yra labai svarbus Arturo postas. Ji labai svarbu visoms perskaityti. Cia galime mes visos prisideti. Kas dar nezinote svetaines adreso, as ji kartoju
Skaičiau jau. Ir pasirašiau.
as irgi
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 12 13, 13:57)
nerandu to straispnio
Papildyta:
QUOTE(vivjana @ 2006 12 14, 13:36)
nerandu to straispnio
radau
Saudio 8 d. 17.30 vyks pirmasis mau savitarpio pagalbos grupes susitikimas Kidy Gym *adresa ir vieta rasite www.kidygym.lt). mamos turincios klausimu, nezinancios kaip elgtis su vaiku del jo judrumo, socialumo ar kitu elgesio problemu labai laukiamos. Kartu rasime tvirtybe, atsakymus i klausimus ir padesime tiek savo, tiek kitu vaikams. Ypac laukiamos mamytes, kuriu vaikiukai iki 5 metu, bet aisku ir vyresniu vaiku mamytes bus mielai priimtos i rata.
Registruotis adresu: unicorn@one.lt
Registruotis adresu: unicorn@one.lt