Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(norako @ 2006 11 17, 18:26)
Oi kaip gerai, kad gerietis  thumbup.gif , jau paspjaudziau  biggrin.gif
Sakyk, o tu i Lietuva kaip namo, ar kaip i svecius, koks jausmas. Ar vaikis tavo nori vaziuoti? Ir kaip reaguoja i pasikeitimus? Na tikiuosi, kad viskas bus gerai, studente  lotuliukas.gif
Oi laukiam laukiam  lithuania.gif

į Lietuvą važiuoju kaip namo pas mamą, bet ne kaip į Lietuvą. Tos jausmas, kad aš gyvenčiau vienam LT gale, o mama kitam ir susitikti išeitų ne taip jau dažnai. Juk ir bunu Lietuvoj kartą į du mėnesius....
Žinai, dabar, valanda laiko lektuvu ir aš jau Lietuvoj :)Nostalgijos dar jokios nėra. Gyvenam mes vidurio Švedijoj, kur lygumos, o kalnai prasideda už kokio 100km nuo mūsų. Taigi čia ne kokis Majamis, kur palmės ir smėliukas bigsmile.gif Tie patys berželiai, kelmeliai....
Draugų jau ir čia turim lietuvių, tai izoliuoti nesijaučiam thumbup.gif
O žiogas mano neskrenda, lieka su tėčiu čia trims savaitėms, ir mano tėtis dar atskrenda tą pačią dieną kai aš išskrendu. Vyras mano dažnai išvažiuoja į komandiruotes, dirba ilgai, tai kad su žiogu kažkas pabūtų ir priprašėm tėčio thumbup.gif taigi, mes su mano tėčiu pasikeičiam vietom smile.gif Karaliaus trys vyrai mano namuose bigsmile.gif wub.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 18, 11:59)
Ratna, tai gal iseis kitam susitikimui su vaikais?...

Na, labai tikiuosi... O palikti savo žirnio, deja, neturiu su kuo unsure.gif . Bet ne-a, nepikta aš visai, tik pavargus būnu (betgi taip būna visoms, ne tik hiperiukų mamoms) mirksiukas.gif ...

P.S. Alchemie, parašiau tau AŽ.
Atsakyti
QUOTE(ratna @ 2006 11 18, 03:54)
Dieve, nugi visai neturiu kada prisėst parašyti blush2.gif . Vaikis paskutinėm savaitėm mane visai išsunkia.... Kad taip man dalį jo neišsenkančios energijos "nusiurbus" mastau.gif  lotuliukas.gif ...

Mano vyras "parsidavė" šeštadieniais padirbėti, tai ir visos mano viltys prisijungti prie Jūsų susitikimo - žlugo verysad.gif  (nu, temptis su savim mazgių - ne išeitis, tikrai nepavyktų normaliai pabendrauti).
Ir išvis, kažkaip nebeįdomiai jau gyvenu, viskas pradėjo nervint,- matyt, pačiai laikas grįžt į darbą ax.gif .....

Betgi džiaugiuosi, kad vilnietės "organizuojasi" - šaunuolės!!! thumbup.gif

Na bet tik dabar pamaciau zinutes laika doh.gif , ko tik moterys nepadarys, kad gautu, ko nori, ziurek, radai laiko zinutei, tai gal rasi kokia galimybe ir susitikimui 4u.gif . Ir kad issunkia, ir kad viska suderinti ir kad t.t. viska reikia padaryti labai visos suprantam, bet ,kaip raso Alchemie, butinai reikia rasti laiko sau 4u.gif , geru emociju mama turi butinai "prisigerti", kitaip is kokio gi "indo" savo vaikams duotu. As labai tave suprantu, toks vienas visuresantis draugelis 10 atstoja, bet juk tokia galimybe susitikti ne kasdien buna 4u.gif .
Zinoma, esu naujoke, bet man labai gera del sio sutapimo: siuo metu rasti si foruma ir artejanti mamu susitikima. Be to, Ratna, tikrai turi pasidalinti patirtim su daug ko dar nezinanciom, o pareiga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2006 11 18, 12:14)

Karaliaus trys vyrai mano namuose bigsmile.gif  wub.gif  blink.gif

Ale gi atostogos tau psirodo nusimato biggrin.gif , mano mama issivede mano riteri pas save nakvoti, ir ka, du vakai, vyras, suo, kaimynu vaikas "ant galvos, bet man vacation1.gif
Atsakyti
Nora, bet taigi tu didmotere, atiduodi viena vaika, tai vietoj jo kaimynu pasiimi thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Aš jau Lietuvoj thumbup.gif jau valgiau cepelinų ir alučio lietuviško gėriau thumbup.gif kaip faina thumbup.gif
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 18, 21:30)
Nora, bet taigi tu didmotere, atiduodi viena vaika, tai vietoj jo kaimynu pasiimi thumbup.gif  biggrin.gif

bet tikrai bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Žinokit, dar tik pusdienis, kai aš be savo džigito, o jau išsiilgau. Šyrdį taip spaudžia verysad.gif nežinau, kaip čia tris savaites reiks pratempti.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2006 11 19, 21:12)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Aš jau Lietuvoj  thumbup.gif  jau valgiau cepelinų ir alučio lietuviško gėriau  thumbup.gif  kaip faina  thumbup.gif

bet tikrai  bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
Žinokit, dar tik pusdienis, kai aš be savo džigito, o jau išsiilgau. Šyrdį taip spaudžia  verysad.gif  nežinau, kaip čia tris savaites reiks pratempti.

Vario, sveika parvykus 4u.gif
Kai salia, tai ziogas, o kai is tolo, tai dzigitas thumbup.gif , (aiskiai moteriska -mamiska logika biggrin.gif ) mano tai riteris, atveziau lempa dovanu, sviecia kaip deglas, tai dabar sedi antrame lovos aukste su atseit kardu "kerta galvas" blogieciam ir uzkariauja princesiu sirdis. Prase parasyti kaledu seniui laiska, kad atnestu dovanu sarvus thumbup.gif (mudu su vyru kasom pakausius blink.gif ). Siandien po ilgos pertraukos (o dar ir "issiskyrimas" gal prisidejo) migdziau salia atsigulus, tai sako: "mama, tu pati graziausia", nu jau issilydziau, kaip Amelija is Monmartro, kur i stikliukus subyrejo wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 18, 22:30)
Nora, bet taigi tu didmotere, atiduodi viena vaika, tai vietoj jo kaimynu pasiimi thumbup.gif  biggrin.gif

Sedziu ir labai sypsausi biggrin.gif
Tai kad visi kaimynu vaikai mano vienam ne is tolo neprilygsta, as dar ir drauges mergaite nakvoti priemiau biggrin.gif . Mano dukra kartais "nukencia", nes svecius "derinu" prie savo partizano, kad anie stogo nenurautu, tai kai jo nera, tenka kitur "palopyti". Ale bet kaimyne sake, kad ir koks jis ten ..., bet fainesni vaika retai rasi (na moteru sirdis jis uzkovoti moka biggrin.gif )
Atsakyti
Vario, tai welcome i Lietuva 4u.gif
Nora, nu tu saunuole. Vis tiek su trimis suktis tai jau daug..zinau, nes sesuo turi 4..bet visi jos keturi mano vienam prilygsta biggrin.gif
Maniskis irgi moka sirdis uzkovoti. Man tai pasako: mama as tave isimylejau. wub.gif .o teciui salia prideda: ir tave, teti, myliu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 20, 00:24)
Vario, tai welcome i Lietuva 4u.gif
Nora, nu tu saunuole. Vis tiek su trimis suktis tai jau daug..zinau, nes sesuo turi 4..bet visi jos keturi mano vienam prilygsta biggrin.gif
Maniskis irgi moka sirdis uzkovoti. Man tai pasako: mama as tave isimylejau. wub.gif .o teciui salia prideda: ir tave, teti, myliu.

Saunuole tavo sesuo thumbup.gif , kartais, kai gerai vaikai sumiega blush2.gif as irgi sakau, o ka, jei 4 vaikeli ax.gif ... , cia jau gyvenimo prasmes klausimai... Ir tu saunuole, Alchemie, saunuole, nes ne kiekybe, o kokybe svarbu, kaip ir visur. Man kartais irgi atrodo, kai as savo riterio mokykla "baigsiu", tai kalnus nuversti galesiu biggrin.gif
P.S. ir zinai, kazkaip jis taip svajingai tai sako, ne vaikiskai, o gal tai tiesiog po ilgu dienos darbu taip i sirdi eina...
Atsakyti
Nora, tai, kad tie vaikai kazkaip moka tiesiai sirdimis kalbeti, delto pasiilgstame, nors ir pavargstame geiciau.
mane tai sestute santazuoja jau kelintas menuo..as susimastau bet logika neleidzia ir vidinis kazkoks jausmas dar neleidzia antro..bus per daug pokycio irtaip jautirame jo emociniame pasaulyje..mokykla, naujas namas ir dar jei naujas siemos narys..tai gal kiek per daug, reiktu palaipsniui..o ir pati dar nenoriu namie sesti..dar dirbti noriu blush2.gif
Atsakyti
Tai kada merginos susitiksite? As vis stebiu, prisideti man lyg ir nerealu. Vario, ar gavai mano AZ, del Tatjanos Rozukienes?As jai perdaviau visus tavo duomenis.
Atsakyti
Nu susitikimas numatomas lapkricio 25 diena, laikas hm..gal kada apie 14 val? Ir manau, kad "Kinu rozeje"
Atsakyti