QUOTE(norako @ 2006 11 17, 18:26)
Oi kaip gerai, kad gerietis , jau paspjaudziau
Sakyk, o tu i Lietuva kaip namo, ar kaip i svecius, koks jausmas. Ar vaikis tavo nori vaziuoti? Ir kaip reaguoja i pasikeitimus? Na tikiuosi, kad viskas bus gerai, studente
Oi laukiam laukiam
Sakyk, o tu i Lietuva kaip namo, ar kaip i svecius, koks jausmas. Ar vaikis tavo nori vaziuoti? Ir kaip reaguoja i pasikeitimus? Na tikiuosi, kad viskas bus gerai, studente
Oi laukiam laukiam
į Lietuvą važiuoju kaip namo pas mamą, bet ne kaip į Lietuvą. Tos jausmas, kad aš gyvenčiau vienam LT gale, o mama kitam ir susitikti išeitų ne taip jau dažnai. Juk ir bunu Lietuvoj kartą į du mėnesius....
Žinai, dabar, valanda laiko lektuvu ir aš jau Lietuvoj :)Nostalgijos dar jokios nėra. Gyvenam mes vidurio Švedijoj, kur lygumos, o kalnai prasideda už kokio 100km nuo mūsų. Taigi čia ne kokis Majamis, kur palmės ir smėliukas Tie patys berželiai, kelmeliai....
Draugų jau ir čia turim lietuvių, tai izoliuoti nesijaučiam
O žiogas mano neskrenda, lieka su tėčiu čia trims savaitėms, ir mano tėtis dar atskrenda tą pačią dieną kai aš išskrendu. Vyras mano dažnai išvažiuoja į komandiruotes, dirba ilgai, tai kad su žiogu kažkas pabūtų ir priprašėm tėčio taigi, mes su mano tėčiu pasikeičiam vietom Karaliaus trys vyrai mano namuose