siūlau paskaityti čia: http://www.kpsc.lt/pat7.html
O į seminarą jau, atrodo, ketvirtadienį neberegistravo, baisiai gaila
O gal įmanoma dar patekti? Gal galit kas "užtarti"
Merginos, padekite atlaikyti komentarus.
http://www.ve.lt?dat...p;id=1163364961
http://www.ve.lt?dat...p;id=1163364961
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 11 13, 12:04)
Aukse, na Tavo ryzto ir entuziazmo tai pasimokius neismoksi (nors.... juk sakoma, kad vaikai, musu mokytojai...)
Komentarai (normaliu zmoniu) labai grazus!!! Jei vienas fanatikas (kuris, beje, manau, pasisako visur ir visada...) kazka parase, tai, niekas i ji rimtai neziuri. Laikykis
Aciu jums
Aukse, as padariau labai rimta isvada tave reikia klonuoti , kad ir Vilniuje turetume tokia kaip tu
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 14, 12:00)
Aukse, as padariau labai rimta isvada tave reikia klonuoti , kad ir Vilniuje turetume tokia kaip tu
Reikia daryti dvimiesti ne Vilnius-Kaunas, o Vilnius - Klaipeda , o man atrodo, kad Aukse jos vaikai tokia buti ismoke, tad reikia daugiau tokiu vaiku, ir mamos tokios bus
Alchemie, o Tu ka nors del susitikimo vietos ar galvoji? Ir kaip taviskiui darzely, sakei, berods, kad po savaites pertrauklos nelabai gerai buvo ??
Del vietos tai galiu pasiulyti jaukia "Kinu roze" Jasinskio gatveje, ar kokia Pilies kepyklele, tik reikia zinoti kiek zmoniu ir ar visos be vaiku.
O manskis verkia eidamas i darza, nors siaip nieko..tik neisijungia i bendra veikla..viska jis daro individualiai
O manskis verkia eidamas i darza, nors siaip nieko..tik neisijungia i bendra veikla..viska jis daro individualiai
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 14, 14:31)
Del vietos tai galiu pasiulyti jaukia "Kinu roze" Jasinskio gatveje, ar kokia Pilies kepyklele, tik reikia zinoti kiek zmoniu ir ar visos be vaiku.
Aš be vaikų, tik nežinau kur ta kinų rožė yra gausit man, merginos, kai jau vietą nutarsit aiškint kaip nuvažiuot
Vario, gal tave paimti is kur nors? Tik pasakyk
Larina, sveikit, mes irgi isikapanojom is ligu, bet aplinkui isi krenta, kaip lapai. Laikykites
Larina, sveikit, mes irgi isikapanojom is ligu, bet aplinkui isi krenta, kaip lapai. Laikykites
Tai va merginos, uzrasiau i konsultacija savo vaiki pas psichologa Kidy Gym ir tikiuosi, kad ten teikiamos naujos paslaugos vaikams linkusiems i agresyvuma ar hiperaktyvuma pades jam ismokti suvaldyti emocijas.
Apie konsultacija, isvadas ir rezultatus informuosiu, kai tik turesiu
Ech, na tikekimes, kad viskas tik i gera...vakar logopede isreiske man is vyrui savo pagarba, uz tai, kaip mes auklejam vaika..tai paskui zliumbiau...nes tai kaip ir buvo ivertinimas, kad viska ka dariau dariau teisingai ir kad yra zmoniu, kurie tai ivertina
Apie konsultacija, isvadas ir rezultatus informuosiu, kai tik turesiu
Ech, na tikekimes, kad viskas tik i gera...vakar logopede isreiske man is vyrui savo pagarba, uz tai, kaip mes auklejam vaika..tai paskui zliumbiau...nes tai kaip ir buvo ivertinimas, kad viska ka dariau dariau teisingai ir kad yra zmoniu, kurie tai ivertina
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 14, 21:08)
Vario, gal tave paimti is kur nors? Tik pasakyk
Ačiū Na kai jau nutarsimkur renkamies, tada pagalvosim. Gal gi kaip nors ir pati rasiu...
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 15, 10:22)
Šaunu, kad yra žmonių kurie pastebi rezultatus Vadonasi "dirbat" teisingai