Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

siūlau paskaityti čia: http://www.kpsc.lt/pat7.html

O į seminarą jau, atrodo, ketvirtadienį neberegistravo, baisiai gaila verysad.gif
O gal įmanoma dar patekti? Gal galit kas "užtarti" aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jei: 12 lapkričio 2006 - 21:44
Merginos, padekite atlaikyti komentarus.
http://www.ve.lt?dat...p;id=1163364961
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 11 13, 12:04)
Merginos, padekite atlaikyti komentarus.
http://www.ve.lt?dat...p;id=1163364961

Aukse, na Tavo ryzto ir entuziazmo tai pasimokius neismoksi 4u.gif (nors.... juk sakoma, kad vaikai, musu mokytojai...)
Komentarai (normaliu zmoniu) labai grazus!!! Jei vienas fanatikas wacko.gif (kuris, beje, manau, pasisako visur ir visada...) kazka parase, tai, niekas i ji rimtai neziuri. Laikykis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 13 lapkričio 2006 - 14:47
Aciu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Aukse, as padariau labai rimta isvada umn.gif tave reikia klonuoti mirksiukas.gif , kad ir Vilniuje turetume tokia kaip tu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 14, 12:00)
Aukse, as padariau labai rimta isvada umn.gif tave reikia klonuoti mirksiukas.gif , kad ir Vilniuje turetume tokia kaip tu

Reikia daryti dvimiesti ne Vilnius-Kaunas, o Vilnius - Klaipeda lithuania.gif , o man atrodo, kad Aukse jos vaikai tokia buti ismoke, tad reikia daugiau tokiu vaiku, ir mamos tokios bus first.gif
Alchemie, o Tu ka nors del susitikimo vietos ar galvoji? Ir kaip taviskiui darzely, sakei, berods, kad po savaites pertrauklos nelabai gerai buvo unsure.gif ??
Atsakyti
Sveikutes.
Apleidau jusu skyreli, nes vaduojames is ligu. Kaip tycia siandien ir man paciai su sveikatele ne kas, o mergyte jau sveiksta. Siandien pirmoji diena kai jau jauciasi gerai ir nera temperaturos.

Laikykites ir toliau bukit tokios stiprios ir ryztingos.
Atsakyti
Del vietos tai galiu pasiulyti jaukia "Kinu roze" Jasinskio gatveje, ar kokia Pilies kepyklele, tik reikia zinoti kiek zmoniu ir ar visos be vaiku.
O manskis verkia eidamas i darza, nors siaip nieko..tik neisijungia i bendra veikla..viska jis daro individualiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 14, 14:31)
Del vietos tai galiu pasiulyti jaukia "Kinu roze" Jasinskio gatveje, ar kokia Pilies kepyklele, tik reikia zinoti kiek zmoniu ir ar visos be vaiku.
O manskis verkia eidamas i darza, nors siaip nieko..tik neisijungia i bendra veikla..viska jis daro individualiai verysad.gif

Aš be vaikų, tik nežinau kur ta kinų rožė yra unsure.gif gausit man, merginos, kai jau vietą nutarsit aiškint kaip nuvažiuot tongue.gif
Atsakyti
Vario, gal tave paimti is kur nors? Tik pasakyk
Larina, sveikit, mes irgi isikapanojom is ligu, bet aplinkui isi krenta, kaip lapai. Laikykites
Atsakyti
Tai va merginos, uzrasiau i konsultacija savo vaiki pas psichologa Kidy Gym ir tikiuosi, kad ten teikiamos naujos paslaugos vaikams linkusiems i agresyvuma ar hiperaktyvuma pades jam ismokti suvaldyti emocijas.
Apie konsultacija, isvadas ir rezultatus informuosiu, kai tik turesiu ax.gif
Ech, na tikekimes, kad viskas tik i gera...vakar logopede isreiske man is vyrui savo pagarba, uz tai, kaip mes auklejam vaika..tai paskui zliumbiau...nes tai kaip ir buvo ivertinimas, kad viska ka dariau dariau teisingai ir kad yra zmoniu, kurie tai ivertina
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 14, 21:08)
Vario, gal tave paimti is kur nors? Tik pasakyk
Larina, sveikit, mes irgi isikapanojom is ligu, bet aplinkui isi krenta, kaip lapai. Laikykites

Ačiū wub.gif Na kai jau nutarsimkur renkamies, tada pagalvosim. Gal gi kaip nors ir pati rasiu... bigsmile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2006 11 15, 10:22)
Ech, na tikekimes, kad viskas tik i gera...vakar logopede isreiske man is vyrui savo pagarba, uz tai, kaip mes auklejam vaika..tai paskui zliumbiau...nes tai kaip ir buvo ivertinimas, kad viska ka dariau dariau teisingai ir kad yra zmoniu, kurie tai ivertina

Šaunu, kad yra žmonių kurie pastebi rezultatus thumbup.gif Vadonasi "dirbat" teisingai thumbup.gif
Atsakyti