Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Nora, taigi normalu, kad nori pailseti. mano sesers trys kai pas mama isvaziuoja tai vyriausias ketvirtas ilsisi nuo brolio ir seseru, o ka kalbeti, kai tu viena su trimis kiauras dienas. Mano sesuo sake, kai vaiais isvaziuoas as tingesiu, tai dukterecia maste ir ismaste, kad tingeti tai reiskia sedeti ilindus i orkaite blink.gif g.gif lotuliukas.gif
Man siandien irgi su darbais kazkaip letai einasi.
As siulyciau vaikiams i kokia euroopa, bet kai buna daug vaiku, tai paskui jie nebevaldomi pasidaro verysad.gif O gal einam ant ledo bigsmile.gif
Paziurejua kaip rasau ir pati sau hiperaktyvuma galeciau priklijuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 09 lapkričio 2006 - 15:36
ledas gerai, bet gi mums reiktų kur sutūpti ir paplepėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 09, 16:25)
Nora, taigi normalu, kad nori pailseti. mano sesers trys kai pas mama isvaziuoja tai vyriausias ketvirtas ilsisi nuo brolio ir seseru, o ka kalbeti, kai tu viena su trimis kiauras dienas. Mano sesuo sake, kai vaiais isvaziuoas as tingesiu, tai dukterecia maste ir ismaste, kad tingeti tai reiskia sedeti ilindus i orkaite blink.gif  g.gif  lotuliukas.gif
Man siandien irgi su darbais kazkaip letai einasi.
As siulyciau vaikiams i kokia euroopa, bet kai buna daug vaiku, tai paskui jie nebevaldomi pasidaro verysad.gif O gal einam ant ledo bigsmile.gif
Paziurejua kaip rasau ir pati sau hiperaktyvuma galeciau priklijuoti g.gif

Va va ir as taip pagalvojau, kai savo zinutes paziurejau!!!! tai zvengiu, tai verkiu, bet labai gerai veido raumenims biggrin.gif
o del psich-pedagog pagalbos, kokiu tel ar adreseli ax.gif
Atsakyti
jo..cia man nuo darbu galva reiktu atvesinti umn.gif wacko.gif
Siaip su vaikais ramiausia butu miske doh.gif , bet reiktu klausti kaip nora? jei ji bevaikio eis as irgi gal be, nes kazkaip paskui labai as "stygiskai" sedziu vis mesdama aki, kur ir ka daro. Siaip aisku be vaiku daugiau vietu imanoma sugalvoti, su vaikasi, reiktu eiti kazkur, kur jiegaletu laipioti, o tada arba kiddygym arba euroopa
Atsakyti
Nu mano internetas mane pribaigs blink.gif
Aciu, Jums uz rupesti, man visur visaip ir bet kada gerai 4u.gif , ledas irgi yra gerai tik va pagavojau apie save ir savo kikili ant ledo tai doh.gif , euroopoj tokiu oru manau zmoniu butu klaikiai daug, o man, matyt, tektu tose zarnose lindeti lotuliukas.gif , nes juk maniskis matyt cia jauniausiais. Tad jei dar kas butu isdidzioj vienatvej, as prisijungciau ir palikciau savo vyrus kaladeliu pjauti blush2.gif
O darom du susitikimus: viena mamytems, na taip norisi atitrukti nuo visko blush2.gif, kita musu vaikuciams bigsmile.gif , ir, zinoma, busiu egoiste, bet be vaiku daug daugiau vietu susitikimui. Galiu labai isitempti ir prisiminti kokiu kaviniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 11 09, 00:33)
Bus isduodami per PZK centra kvalifikaciniai pazymejimai.Kaina 28 lt, kam nereikia pazymejimu 20 lt. Juk mes ne turtingu zmonu klubas. Mes ne labdaros organizacija, nors daug kas pas mus vyksta nemokamai, bet seminaro mes nesame tokios turtingos, kad apmoketume.

Atsiprašau, jeigu sunervinau, bet aš tik norėjau žinoti. Juk turiu apie visas sąlygas informuoti vaiko mamą. Tokios info nebuvo Tavo nurodytam puslapy, tai ir paklausiau.
Atsakyti
Jei nesunervinai, tiesiog aukse nuo organizavimo ir dar svo siemos rupseciu yra isitempsui ir atsakineja greitai, o daznai tai iseina gal ne visai tokiu tonu, kokio tikiesi. Gerai, kad domites ir dalyvaujat. As irgi noreciau, bet atstumai neleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 10, 09:28)
Jei nesunervinai, tiesiog aukse nuo organizavimo ir dar svo siemos rupseciu yra isitempsui ir atsakineja greitai, o daznai tai iseina gal ne visai tokiu tonu, kokio tikiesi. Gerai, kad domites ir dalyvaujat. As irgi noreciau, bet atstumai neleidzia verysad.gif

Ištikrųjų, reikia tik pasidžiaugti, kad dar yra tokių pedagogų, kaip Jei, kurie patys tevelius kalbina važiuoti į tokio tipo seminarus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2006 11 10, 09:07)
O darom du susitikimus: viena mamytems, na taip norisi atitrukti nuo visko blush2.gif, kita musu vaikuciams  bigsmile.gif , ir, zinoma, busiu egoiste, bet be vaiku daug daugiau vietu susitikimui. Galiu labai isitempti ir prisiminti kokiu kaviniu g.gif

Du tai du thumbup.gif man gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jei @ 2006 11 10, 11:18)
Atsiprašau, jeigu sunervinau, bet aš tik norėjau žinoti. Juk turiu apie visas sąlygas informuoti vaiko mamą. Tokios info nebuvo Tavo nurodytam puslapy, tai ir paklausiau.

Atsiprasau, jei iskaudinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 11 10, 22:21)
Atsiprasau, jei iskaudinau  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va, apie seminara. PPT daugiau neberegistruoja, nes labai daug yra uzsiregistravusiu, bijo, kad nebetilps. Vis tiek esame kaip ant "bombos", bet manau, kad viskas bus gerai.Tarnyba taip geranoriskai mums padeda, kad esame jai labai dekingos.
Tylioji,hiperiuku svetaineje, tu kalbejai apie suoliuku nauda. As manau, kad butu visai neblogai sudaryti individualia sporto programa tokiems vaikams. g.gif Nes sporto saku yra netgi zalingos.Dar labiau isbalansuoja vaika ir su juo tampa visai neimanoma.Todel nebeleidziame ju i sporto burelius, nors jie yra fiziskai labai aktyvus. O pacios zinome, kokia svarba turi vaikui bet kokie bureliai. thumbup.gif
Atsakyti