Nu, mamos, jūs čia ir duodat.... Ot, aktyvumas neįtikėtinas! Aš net skaityti nespėju .... tik prisėdu prie kompo - o šitam skyrely jau vėl keli nauji puslapiai prirašyti
Aaach, į Klaipėdą tai tikrai nenulėksiu. Bet labai norėčiau pasimatyti, jei rinksitės Vilniuje, ir, aišku, jei "priimsite" į susitikimą
Merginos, kai ejome per direktores darzeliu, reklamuoti seminara, man uzstrigo toks dalykas. Vienos sake(puse is ju), kad pas ju tokiu vaiku yra daug, o kitos- kad buvo ar yra vienas. Kaip suprasti?Ar joms truksta ziniu apie hiperaktyvuma, ar cia nuo rajonu priklauso, ar kas dar?...
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 11 08, 15:30)
Viska rasi http://www.hiperakty....lietuvoje.info , (draugija, neiejus i foruma). Del nakvynes, tai mes ir taip mamos turime apgyventi ta gydomojo mokymo pedagoge,kitu apgyvendinimu neturim galimybiu pasirupinti.Gal tures galimybiu vaiko mama.
Aš neradau info apie kainą, tai gal nemokamas? Norėtųsi žinoti iš anksto
Bus isduodami per PZK centra kvalifikaciniai pazymejimai.Kaina 28 lt, kam nereikia pazymejimu 20 lt. Juk mes ne turtingu zmonu klubas. Mes ne labdaros organizacija, nors daug kas pas mus vyksta nemokamai, bet seminaro mes nesame tokios turtingos, kad apmoketume.
Gal tas mano postas ir buvo per grieztas. Bet mes tik mamos ir kartais pagalvoju, "o kam to viso man reikia".Bet jei visi taip galvos, tai ir siandien hiperiukui bus sunku.Va tas ir skatina.
aukse, arba nuo vaiku kiekio priklauso darzelyje, arba nuo maisto (juokauju), o siiap matyt dar ir nuo aukletoju skundo ir sugebejimo susitvarkyti. Vieneims tai aktyvus vaikas, kitiems ti pragaras..nors tiesa nezinau. Ju norisi padeti visiems
Ratna, tai ateik i susimatyma 25 diena, tik mastau dabar kur cia padarius
Ratna, tai ateik i susimatyma 25 diena, tik mastau dabar kur cia padarius
Oi mamytės tikros hiperiukų mamos Greitos,organizuotod,žingeidžios
Aš tai prapuolusi vairuotojų kursuose...labai smarkiai mokausi
Bet susitikimas,tai puiku Gaila.kad Klaipėda labai toli,ir mano dideliai šeimynai per sunku...tėtis neatlaikytų dviejų dienų krūvio...Bet sužinoti ką tik įmanoma,labai norėčiau.
O dėl myto...būt labai puiku,jeigu tik būsime sveiki ir kokių nenumatytų sunkumų neiškils. Vasarą pakviesiu į savo sodybą,o tokiu metų laiku...ne labai sutilpsim...nes mano šeima pačios labai nemaža
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 11 09, 07:43)
Gal tas mano postas ir buvo per grieztas. Bet mes tik mamos ir kartais pagalvoju, "o kam to viso man reikia".Bet jei visi taip galvos, tai ir siandien hiperiukui bus sunku.Va tas ir skatina.
Negriežtas tavo postas, visai negriežtas. Šaunu, kad veikiate, šaunu, kad stengiaties. Kitų miestų mamytės pavyzdį iš jūsų turėtų imti.
O, kad seminaras mokamas, tai taip ir turi būti. Juk jūs ne kokia vyriausybinė organizacija dotuojama iš biudžeto. Nors gerai būtų, kad valdžios žmonės į tai dėmesį atkreiptų....
Papildyta:
QUOTE(ramute53 @ 2006 11 09, 10:11)
Oi mamytės tikros hiperiukų mamos O dėl myto...būt labai puiku,jeigu tik būsime sveiki ir kokių nenumatytų sunkumų neiškils. Vasarą pakviesiu į savo sodybą,o tokiu metų laiku...ne labai sutilpsim...nes mano šeima pačios labai nemaža
Tikrai būt labai smagu susimatyti
Kaip mažam aktyvuoliui sekasi?
Cia viena drauge manim pasirupino , ir atsiunte nuoroda, kur hiperaktyvius vaikus padeti galima ir dar juos konsultuoja, gal kas ka girdejo?? Tiesa psich pavardes niekur neradau http://www.kidygym.lt/lt/?pid=54
QUOTE(norako @ 2006 11 09, 12:25)
Cia viena drauge manim pasirupino , ir atsiunte nuoroda, kur hiperaktyvius vaikus padeti galima ir dar juos konsultuoja, gal kas ka girdejo?? Tiesa psich pavardes niekur neradau http://www.kidygym.lt/lt/?pid=54
Paskaičiau. Manau, kad tai visai neblogai vilniečiams. Reiktų tik sužinoti atsileipimus.
As girdejau apie ta kiddy gym, jis Zirmunuose, bet atsiliepimai ivairus. Yra man atrodo prie Ankstyvojo ugdymo
Ale viskas man siandien negerai, kai sunaitelis po namus skraido negerai, ir kai internetas velkasi, irgi negerai
Aciu, mergaites, kad atraset, as pati tokiu, mano galva, truputi "popsiniu" dalyku privengiu, todel ir klausiu, gal visai be reikalo, paziuresiu ir prie ankstyvo ugdymo, bet su tokiu internetu
Alchemie, ar galeciau dar karteli paprasyti nurodyti, kaip rasti ta psichologini pedagogini sielovadininka, tarsi tu kazkada rasei, bet as neberandu , ar galetum dar karteli pakartoti kontaktus
is anksto dekoju.
as taip noreciau padeti organizuoti susitikima, bet pastarosiom dienom esu visiskai issunkta ir jauciu man paciai jau , todel labai moraliskai palaikau tuos, kas dar kazka gali mastyti...Beje, mieste nebuvau 100 metu, net nezinau, kokios dabar ten kavines... va tame kidygyme (kazko man net pavadinimas siandien nepatinka) maciau, kad daug kas organizuoja susitikimus su vaikais, o as siandien uzsisvajojau, kaip rytoj vyno ikalsiu, taip noretusi atsipalaiduoti , kad niekas uz rankoves netampytu
Pati jauciu, ka reiktu daryti, kazkiek ir as tam kely... bet is kur jegu paimti
Aciu, mergaites, kad atraset, as pati tokiu, mano galva, truputi "popsiniu" dalyku privengiu, todel ir klausiu, gal visai be reikalo, paziuresiu ir prie ankstyvo ugdymo, bet su tokiu internetu
Alchemie, ar galeciau dar karteli paprasyti nurodyti, kaip rasti ta psichologini pedagogini sielovadininka, tarsi tu kazkada rasei, bet as neberandu , ar galetum dar karteli pakartoti kontaktus
is anksto dekoju.
as taip noreciau padeti organizuoti susitikima, bet pastarosiom dienom esu visiskai issunkta ir jauciu man paciai jau , todel labai moraliskai palaikau tuos, kas dar kazka gali mastyti...Beje, mieste nebuvau 100 metu, net nezinau, kokios dabar ten kavines... va tame kidygyme (kazko man net pavadinimas siandien nepatinka) maciau, kad daug kas organizuoja susitikimus su vaikais, o as siandien uzsisvajojau, kaip rytoj vyno ikalsiu, taip noretusi atsipalaiduoti , kad niekas uz rankoves netampytu
Pati jauciu, ka reiktu daryti, kazkiek ir as tam kely... bet is kur jegu paimti