Tai gal reiktų susiekti su ponia Renata iš Vilniaus hiperiukų, gal jai reiktų pagalbos, gal ji neturi mamų kurios norėtų padėti, gal nespėja? Žinau, kad ir Vilniuje kažkas vyksta, nes prieš metus, kai dar LT gyvenau, mane p. Renata kvietėsi į susitikimus- susirinkimus, o vieną kartą net į kažkokią konferenciją, gerai jau nepamenu. Tik negalėjau nuvažiuot, nes tuo metu jau "ant čemodanų" gyvenau
O apie pastabumą, atmintį, tai jau net nenoriu kartotis Mano žiogas turi nuostabią atmintį ir nežmonišką pastabumą, tuo kartais mus su tėvu pribloškia
Ir dar: apie komplimentus mergaitėms. Ar pas jūsų berniukus nėra per didelis susidomėjimas mergaitėmis? Maniškis nuo mažumės, kaip smakas į jas žiūrėdavo ir juokelius kaip senas diedas laidė. Iš pradžių buvo gana juokinga, dabar jau nelabai....
Nora linkėjimai jubilijatui
Vario, as jai rasiau, bet taip sakant gavau atsakyma, kad jei darysi viena tai gerai..o paskui pas mus seimoj atsirado ligonis ir as jau nieko nebedariau, nes vienai jegu neuztenka
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 07, 11:24)
Vario, as jai rasiau, bet taip sakant gavau atsakyma, kad jei darysi viena tai gerai..o paskui pas mus seimoj atsirado ligonis ir as jau nieko nebedariau, nes vienai jegu neuztenka
matyt pavargo.... O vienas kare, tikrai ne karys.
Alchemie nuo lapkričio 19d. tris savaites būsiu LT, galėtume susitikti. Manau Ramute53 norėtų, gal dar Nora, tu, aš, o jei dar kelios mamytes prisijungtų tai visai šaunu būtų.. Kaip manai?
vario butinai!!! beje, jei tu kontaktus gautum kokiu danijos bendruomeniu ar hiperiuku pagalbos centru, as galeciau pakomunikuoti, nes ta kalba moku. Svedijoj man sunkiau, biski suprantu, bet komunikacija butu tik angliskai
Merginos, tai kas i pasimatyma atvarot?
Reiktu apsitarti kokia data mums visoms tiktu
QUOTE(vario @ 2006 11 07, 11:58)
Ar pas jūsų berniukus nėra per didelis susidomėjimas mergaitėmis? Maniškis nuo mažumės, kaip smakas į jas žiūrėdavo ir juokelius kaip senas diedas laidė. Iš pradžių buvo gana juokinga, dabar jau nelabai....
Oi tai aciu uz sveikinimus
O del to demesio mergaitems....., berods Alchemie net az klausiau, nes man atrode na staciai nevaikiskas susidomejimas buvo, kaip jiems, nes mums..... komplimentai tooookioms ilgakojems "mergaitems", kad net mano vyras nedristu paziureti , ir labai dzentelmeniskas buna, kai ant ko aki "padeda", zinokit drauges raudonuoja , ir Alchemie rase, kad josios mazeliui, tai mama nr 1, o va maniskis sake, kad jo mergaite tai bus baltais plaukais ir rudom akim (nu geras skonis ), ir zurnaluose kad atras kokia grazuole..... , bet buna ir romantiskas, sake, kad labai patinka basos mergaites (cia matyt vel bremeno muzikantu itaka, nes tik jis pastebejo!!!, kad princese ten basa ).
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2006 11 07, 12:56)
matyt pavargo.... O vienas kare, tikrai ne karys.
Alchemie nuo lapkričio 19d. tris savaites būsiu LT, galėtume susitikti. Manau Ramute53 norėtų, gal dar Nora, tu, aš, o jei dar kelios mamytes prisijungtų tai visai šaunu būtų.. Kaip manai?
Jei kada susitartumet, man butu labai malonu su Jumis susipazinti
As daug kalbanti, ilgokai namuose sedinti (nors ten ir dirbanti) daugiavaike mama, bet nesu dar visai , gal priimsit ir mane
Nora, labai lauksim
Beje, butent delto, kad su vaikais namie sedejimas (nors ir darbas is namu) mane tiesiog slopina ir privaro iki depresijos as nesiryztu antro vaiko (nors aisku antras neoficialiai tai vyras) tiesiog kai prisimenu tuos 4 metus sedetus namie, mane vis dar nukrato, prisiminus vidine busena..manau, kad mama su bloga vidine busena, nelabai gerai vaikui, nors aisku su antru butu kitaip ir t.t. na matysim, akip gritai mano maziaus santazai paveks.
O del maziaus demesio mergaitems, tai visos grazios mergaites ir moterys yra princeses. Siaip vis darzeliuose budavo drauges mergaites, ir joms labai atvirai prisipazindavo meilej (gal delto, kad mes seimoje labai daznai sakome, akd mylime vienas kita).
o vakar atsigule miegoti, laiko mano ranka, buciuoja ir staiga paziurejes man i akis sako, mamyte, tavo tokios grazios akys (vyras man tokiu komplimentu nesako )
O kai vasara issiaikino, kaip maitinami mamos pienu mazi kudikeliai, vienai vos ne silikoninei merginai kavineje pasake - kad jos vaikiukas gales sociai pavalgyti ji aisku nesuprato, o as vos nenumiriau is juoko
Beje, butent delto, kad su vaikais namie sedejimas (nors ir darbas is namu) mane tiesiog slopina ir privaro iki depresijos as nesiryztu antro vaiko (nors aisku antras neoficialiai tai vyras) tiesiog kai prisimenu tuos 4 metus sedetus namie, mane vis dar nukrato, prisiminus vidine busena..manau, kad mama su bloga vidine busena, nelabai gerai vaikui, nors aisku su antru butu kitaip ir t.t. na matysim, akip gritai mano maziaus santazai paveks.
O del maziaus demesio mergaitems, tai visos grazios mergaites ir moterys yra princeses. Siaip vis darzeliuose budavo drauges mergaites, ir joms labai atvirai prisipazindavo meilej (gal delto, kad mes seimoje labai daznai sakome, akd mylime vienas kita).
o vakar atsigule miegoti, laiko mano ranka, buciuoja ir staiga paziurejes man i akis sako, mamyte, tavo tokios grazios akys (vyras man tokiu komplimentu nesako )
O kai vasara issiaikino, kaip maitinami mamos pienu mazi kudikeliai, vienai vos ne silikoninei merginai kavineje pasake - kad jos vaikiukas gales sociai pavalgyti ji aisku nesuprato, o as vos nenumiriau is juoko
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 07, 21:34)
Nora, labai lauksim
O aciu uz priemima
As tai namuose visa desimtmeti gal prasedejau :3 metus su dukra, o po trumpos pertraukeles, jau beveik 5 metai su sunumis... gal todel manes sitam forume taip daug ir buvo, uz visus metus, kaip sakoma , bet dziaugiuosi, kad dar galiu pabuti su savuoju partizanu namie, nezinau, kaip cia reiks ji i platuji pasauli isleisti (va Olandijoj mokykla nuo 4 metu prasideda!!!ir jokiu pietu miegu , bet laaabai jau gerai ten su jais elgiamasi ), bet ir su nukvakusia mama ne pyragai , todel pavasari emiausi saves-uzsirasiau i dramos studija, siemet i siuolaikinio sokio studija, na zodziu-pabegu is namu (vyras aisku paziurejo kaip i staiga pajudejusia ir skirtingom spalvom uzgrojusia spinta kokia ), per vaiku pietu pertraukas puoliau knygas skaityti, na zodziu stoga taisyti , taigi dabar visai "pakaltinama" .
Man labai noretusi is gyvu lupu Jusu visu patirti isgirsti, nes kiek paziuriu, tai labai jau mes i Jus panasus .
O del maitinimo, tai as pati kone visus iki 2 metu maitinau, tai mano riteris po to pats leles savo maitino , pakelia marskinius, ir glaudzia prie "papo" ir net ilgokai taip pasededavo
Demesio,
nepykit merginos, bet pavarysiu reklama. Ja kurem keturios. Labai laukiu mamu is Vilniaus, o jau kaip noreciau jus pamatyti, tai ne tas zodis. Jus man kaip seimos nares. Nes pasikvietem i Klaipeda gydomojo mokymo pedagoge, kuri mums pateiks visa rimta seminara, is kuriu dvi dienos, kur bus neribotas skaicius zmoniu. Seminaras vyks Klaipedos PPT, Debreceno 41.
Ko labiausia nelaukia mamos?
Pirmadienio. Bet ne todel, jog reikes eiti i darba, o todel, jog vaika reikes isleisti mokyklon... Mokymosi motyvacija - turbut vienas didziausiu mamu galvosukiu. Kaip ismokyti vaika "noreti mokytis"? O kur dar savarankiskas namu darbu ruosimas, be nuolatinio vaiko baksnojimo...O jei vaikas hiperaktyvus, ar turintis sutrikusio demesio problema?...Kas pades? I si klausima bandys atsakyti Tatjana Rozukova s.m. lapkricio 15-16 d. mokymosi motyvacijos 2 dienu seminare. Tai pirmasis laiptelis sekmingo mokymosi kely, padedantis vaikui mokymosi medziaga isisavinti zaidimu deka. Labai kvieciame visas mamas, mokytojas, aukletojas registruotis i seminara iki s.m. lapkricio 14 d. 17 val. Kontaktine info: 34 22 53, 8 699 10201
nepykit merginos, bet pavarysiu reklama. Ja kurem keturios. Labai laukiu mamu is Vilniaus, o jau kaip noreciau jus pamatyti, tai ne tas zodis. Jus man kaip seimos nares. Nes pasikvietem i Klaipeda gydomojo mokymo pedagoge, kuri mums pateiks visa rimta seminara, is kuriu dvi dienos, kur bus neribotas skaicius zmoniu. Seminaras vyks Klaipedos PPT, Debreceno 41.
Pirmadienio. Bet ne todel, jog reikes eiti i darba, o todel, jog vaika reikes isleisti mokyklon... Mokymosi motyvacija - turbut vienas didziausiu mamu galvosukiu. Kaip ismokyti vaika "noreti mokytis"? O kur dar savarankiskas namu darbu ruosimas, be nuolatinio vaiko baksnojimo...O jei vaikas hiperaktyvus, ar turintis sutrikusio demesio problema?...Kas pades? I si klausima bandys atsakyti Tatjana Rozukova s.m. lapkricio 15-16 d. mokymosi motyvacijos 2 dienu seminare. Tai pirmasis laiptelis sekmingo mokymosi kely, padedantis vaikui mokymosi medziaga isisavinti zaidimu deka. Labai kvieciame visas mamas, mokytojas, aukletojas registruotis i seminara iki s.m. lapkricio 14 d. 17 val. Kontaktine info: 34 22 53, 8 699 10201
Aukse, o Tatjanos pavarde ne Rozukiene?
As tai labai noreciau, bet vidury savaites ir dar i Klaipeda..be sansu
As tai labai noreciau, bet vidury savaites ir dar i Klaipeda..be sansu
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 07, 17:26)
vario butinai!!! beje, jei tu kontaktus gautum kokiu danijos bendruomeniu ar hiperiuku pagalbos centru, as galeciau pakomunikuoti, nes ta kalba moku. Svedijoj man sunkiau, biski suprantu, bet komunikacija butu tik angliskai
Apie Daniją tai tau nieko tikrai nepažadu (tu ką, aš dar švediškai kalbu baisiai, o tu nori, kad dar ir daniškai? ),bet Švedijos pabandysiu gauti.
O dienas susitikimui, merginos rinkities pačios, kada jums patogiau. Aš pabandysiu prisitaikyti prie jūsų, nes kol kas jokių planų neturiu (na neskaitant diplomo gynimosi ). Galiu dieną, galiu vakare, tik nelabai tempiant i naktį, kad dar į autobusą, į Vievį, pas mamą spėčiau
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 11 08, 00:44)
Demesio,
Tikrai yra vilnieciu, kurioms vidury savaites Klaipeda nepasiekiama ,
o gal yra bent menkiausia galimybe pakonspektuoti esmines mintis, kiek maciau kai kuriose temose, aukseklaipeda, laaabai neblogai gaudavosi glaustai ir aiskiai pagrindinius punktus isdestyti, zinoma - darbelis, bet yra laukianciu
Vario, as tik daniskai (nu dar ispaniskai), o svediskai biski ponimiau, bet sakau, gal karais kur nors kai tu ten vis tiek biski rysiu turi, galetum ka ir apie DK nugirsti dzin, bandysiu DK pasiekti savais keliais, o svedus mes kaip nors irgi panaudosime
Del susitikimo, gal bandome koki sestadieni (nebent autikai ten i vievi sunkiai vaziuoja?) nu jei ka nuvesiu. Mes sestadieniais pas logopede rytais, tai po pietu galeciau istrukti, tik reiktu nusprsti kuri.
Nora tu kaip? Ramute auuuuuuuuu atsiliepk
Del susitikimo, gal bandome koki sestadieni (nebent autikai ten i vievi sunkiai vaziuoja?) nu jei ka nuvesiu. Mes sestadieniais pas logopede rytais, tai po pietu galeciau istrukti, tik reiktu nusprsti kuri.
Nora tu kaip? Ramute auuuuuuuuu atsiliepk