kokio nori riebumo,as neplaku,iki standziu putu.Tik viska supylus gerai pamaisau ir viskas.O grietineles riebuma ziurek pagal save.
Galiu pasiulyti gaivu deserta zele ziede
2 pakelius vysniu zele uzpili o,5 ltr vandens ir uzpili i zele zieda idetus arbuzus. Ir viskas Skanaus
2 pakelius vysniu zele uzpili o,5 ltr vandens ir uzpili i zele zieda idetus arbuzus. Ir viskas Skanaus
na va isigijau ir as ta zele zieda tai bandysiu kazka daryti savaitgali
va neiškenčiau ir vieną receptuką iš ten persirašiau:
VARŠKĖS DESERTAS
200 ml pieno
125 g. Kokoso drožlių (9 v.š.)
30 g. Želatinos (3 v.š.)
300 ml grietinėlės
250 g. Varškės kremo
4 v.š. cukraus pudros
Eiga:
Pakaitinti pieną iki virimo ir supilti į jį pusę drožlių pamirkyti apie 10 min;
Želatiną išmirkyti vandenyje;
Išplakti grietinėlę;
Nusunkti drožles;
Išplakti varškės kremą, likusias drožles, kokoso pieną, cukraus pudrą. Užpilti želatiną, sukrėsti plaktą grietinėlė ir išmaišyti šaukštu.
Patepti forma šlakeliu aliejaus, supilti turinį į formą ir dėti į šaldytuvą 2-4 val.
Valgant apipilto uogiene.
SKANAUS ir SĖKMĖS !
VARŠKĖS DESERTAS
200 ml pieno
125 g. Kokoso drožlių (9 v.š.)
30 g. Želatinos (3 v.š.)
300 ml grietinėlės
250 g. Varškės kremo
4 v.š. cukraus pudros
Eiga:
Pakaitinti pieną iki virimo ir supilti į jį pusę drožlių pamirkyti apie 10 min;
Želatiną išmirkyti vandenyje;
Išplakti grietinėlę;
Nusunkti drožles;
Išplakti varškės kremą, likusias drožles, kokoso pieną, cukraus pudrą. Užpilti želatiną, sukrėsti plaktą grietinėlė ir išmaišyti šaukštu.
Patepti forma šlakeliu aliejaus, supilti turinį į formą ir dėti į šaldytuvą 2-4 val.
Valgant apipilto uogiene.
SKANAUS ir SĖKMĖS !
QUOTE(spiglys @ 2008 01 07, 20:31)
graziai nufilmuota ir labai issamiai tvarkingai pateikta..
As dariau saldainiukus 19 perliuku formeleje,gavosi labai skanus.
http://video.mail.ru...erware/1/2.html
Ziedo formeleje darau zele,tingini,kepiau zuiki. Anksciau neiseidavo meline tesla,bet kai nusipirkau kildinimo puoda,tai viskas .
http://video.mail.ru...erware/1/2.html
Ziedo formeleje darau zele,tingini,kepiau zuiki. Anksciau neiseidavo meline tesla,bet kai nusipirkau kildinimo puoda,tai viskas .
Istikruju..Tie indai be proto geri..As juose laikau viska ir saldytuve neatsiranda jokie kvapai.
[attachmentid=147649]
Joniniu torciukas
Joniniu torciukas
QUOTE(laurindre @ 2008 06 24, 16:35)
wow
nu grazus...
nagi nagi, papasakok kas, kaip, su kuo...wiska wiska......
1 pakelis citrinų žele
1 pakelis braškių žele
15 gr želatinos
200 gr. varškes ( aš dėjau separuotą)
200 gr. natūralaus jogurto
100 gr. cukraus
1 puodelis rabarbarų
10 braškių
Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti.Atskiruose induose pasiruošiame citrinu ir braškiu žele. Pakelį tirpiname 300 ml karšto vandens, gerai išmaišome, kad ištirptų želatinos grūdeliai ir paliekame atvėsti.
Pasiruošiame rabarbarus, nulupame, supjaustome griežinėliais. Užviriname apie 100 ml vandens sudedame rabarbarus, supilame cukrų, paverdame, kol rabarbarai išverda. Truputį atvėsiname, dedame varškę ir jogurtą, gerai išmaišome (galima blenderyje).
Formuojame tortą pagal savo skonį ir fantaziją. Kadangi aš dariau Tupperware žele žiede, pradėjau nuo viršaus. Užpyliau sluoksnelį citrinų žele, į ją sudėjau braškių puseles, atšaldžiau, kol pradėjo stingti. Supyliau likusią citrinų žele. Jai sustingus, užpyliau sluoksnelį baltos masės. Jai sustingus, pyliau braškių žele, balta mase ir vel braškių žele.
Tarpuose viska reikia sustingdinti, žinoma.
Gavosi labai gaivus vasarinis tortas.
Skanaus.
Gal ir nelabai tikslus skaiciai, dejau mazdaug is akies
1 pakelis braškių žele
15 gr želatinos
200 gr. varškes ( aš dėjau separuotą)
200 gr. natūralaus jogurto
100 gr. cukraus
1 puodelis rabarbarų
10 braškių
Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti.Atskiruose induose pasiruošiame citrinu ir braškiu žele. Pakelį tirpiname 300 ml karšto vandens, gerai išmaišome, kad ištirptų želatinos grūdeliai ir paliekame atvėsti.
Pasiruošiame rabarbarus, nulupame, supjaustome griežinėliais. Užviriname apie 100 ml vandens sudedame rabarbarus, supilame cukrų, paverdame, kol rabarbarai išverda. Truputį atvėsiname, dedame varškę ir jogurtą, gerai išmaišome (galima blenderyje).
Formuojame tortą pagal savo skonį ir fantaziją. Kadangi aš dariau Tupperware žele žiede, pradėjau nuo viršaus. Užpyliau sluoksnelį citrinų žele, į ją sudėjau braškių puseles, atšaldžiau, kol pradėjo stingti. Supyliau likusią citrinų žele. Jai sustingus, užpyliau sluoksnelį baltos masės. Jai sustingus, pyliau braškių žele, balta mase ir vel braškių žele.
Tarpuose viska reikia sustingdinti, žinoma.
Gavosi labai gaivus vasarinis tortas.
Skanaus.
Gal ir nelabai tikslus skaiciai, dejau mazdaug is akies
sveikos merginos, kiek visokių saldumynų čia gali rasti, šaunu o aš į želės žiedą darau paprastą jogurtą su žele ir labai skanu. receptukas
1 ltr jogurto
2 pak. želė citrinų
2 pak. želės pagal jogurto skonį
želė sudedi visus 4 pakelius į indą ir užpili vandens, kad būtų bendrai 0,7 ltr ir ištirpini. atšaldžius supilti į jogurtą ir gerai išmaišyti. viskas , pilti į želės žiedą ir šaldyti. labai greitai sustingsta. skanaus!
1 ltr jogurto
2 pak. želė citrinų
2 pak. želės pagal jogurto skonį
želė sudedi visus 4 pakelius į indą ir užpili vandens, kad būtų bendrai 0,7 ltr ir ištirpini. atšaldžius supilti į jogurtą ir gerai išmaišyti. viskas , pilti į želės žiedą ir šaldyti. labai greitai sustingsta. skanaus!