Rodau ir as kas gavosi TW induose, jei kas sudomins, receptuka parasysiu
http://public.fotki....us/gaminu-pati/
QUOTE(Asio @ 2007 03 04, 15:33)
Rodau ir as kas gavosi TW induose, jei kas sudomins, receptuka parasysiu
http://public.fotki....us/gaminu-pati/
http://public.fotki....us/gaminu-pati/
Žinoma, kad ir receptukas labai įdomu.
Tik man foto kažkodėl neatidarė
sveikos.Pas mane per pristayma kepe obuoliu pyraga su migdolais.Bet niekaip nerandu recepto.... Gal kas galit parasyti?
Kažkokį radau, bet jis mielinis, gal ne tas
Pyragas su migdolų plutele
tešlai:
400g miltų;
30g mielių;
70g cukraus;
apie 1/4l šilto pieno;
žiupsnelis druskos;
70g sviesto arba margarino;
1 kiaušinis;
riebalų skardai ištepti.
Įdarui:
1kg saldžiarūgščių obuolių;
1 citrinos sultys;
50g cukraus;
100g razinų( mirkytų vandenyje arba rome);
Plutelei:
100g sviesto;
150g cukraus;
2-3v.š. pieno;
100g kapotų migdolų.
Paruoškite mielinę tešlą iš jai skirtų produktų.Kol tešla kyla, nulupkite obuolius,išimkite sėklas ir supjaustykite apskritais griežinėliais.Citrinų sultis sumaišykite su cukrumi bei stikline vandens ir virkite 10 min(aš virdavau maždaug 8min).Sirupą ataušinę suberkite razinas.
sviestą plutelei išlydykite puode ir suberkite cukrų bei migdolus.supilkite pieną.
Skardą ištepkite riebalais ir įklokite pusė tešlos, prieš tai dar kartą ją gerai išminkę ir iškočioję ploną lakštą.Ant jos dėkite obuolius,užpilkite cukraus sirupą.Iš likusios tešlos iškočiokite tokį pat skardos dydžio lakštą ir juo uždenkite obuolius.
Tešlos sluoksnius sulipdykite vieną su kitu, o viršų subadykite šakute(kad nesideformuotų pyragas). Migdolų masę tolygiai užtepkite ant viršaus ir dar 15 min pyragą palaikykit šiltai,kad truputį pakiltų.
Kepti 25 min, 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.
Pyragas su migdolų plutele
tešlai:
400g miltų;
30g mielių;
70g cukraus;
apie 1/4l šilto pieno;
žiupsnelis druskos;
70g sviesto arba margarino;
1 kiaušinis;
riebalų skardai ištepti.
Įdarui:
1kg saldžiarūgščių obuolių;
1 citrinos sultys;
50g cukraus;
100g razinų( mirkytų vandenyje arba rome);
Plutelei:
100g sviesto;
150g cukraus;
2-3v.š. pieno;
100g kapotų migdolų.
Paruoškite mielinę tešlą iš jai skirtų produktų.Kol tešla kyla, nulupkite obuolius,išimkite sėklas ir supjaustykite apskritais griežinėliais.Citrinų sultis sumaišykite su cukrumi bei stikline vandens ir virkite 10 min(aš virdavau maždaug 8min).Sirupą ataušinę suberkite razinas.
sviestą plutelei išlydykite puode ir suberkite cukrų bei migdolus.supilkite pieną.
Skardą ištepkite riebalais ir įklokite pusė tešlos, prieš tai dar kartą ją gerai išminkę ir iškočioję ploną lakštą.Ant jos dėkite obuolius,užpilkite cukraus sirupą.Iš likusios tešlos iškočiokite tokį pat skardos dydžio lakštą ir juo uždenkite obuolius.
Tešlos sluoksnius sulipdykite vieną su kitu, o viršų subadykite šakute(kad nesideformuotų pyragas). Migdolų masę tolygiai užtepkite ant viršaus ir dar 15 min pyragą palaikykit šiltai,kad truputį pakiltų.
Kepti 25 min, 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.
QUOTE(laurindre @ 2007 03 16, 12:36)
Kažkokį radau, bet jis mielinis, gal ne tas
Pyragas su migdolų plutele
tešlai:
400g miltų;
30g mielių;
70g cukraus;
apie 1/4l šilto pieno;
žiupsnelis druskos;
70g sviesto arba margarino;
1 kiaušinis;
riebalų skardai ištepti.
Įdarui:
1kg saldžiarūgščių obuolių;
1 citrinos sultys;
50g cukraus;
100g razinų( mirkytų vandenyje arba rome);
Plutelei:
100g sviesto;
150g cukraus;
2-3v.š. pieno;
100g kapotų migdolų.
Paruoškite mielinę tešlą iš jai skirtų produktų.Kol tešla kyla, nulupkite obuolius,išimkite sėklas ir supjaustykite apskritais griežinėliais.Citrinų sultis sumaišykite su cukrumi bei stikline vandens ir virkite 10 min(aš virdavau maždaug 8min).Sirupą ataušinę suberkite razinas.
sviestą plutelei išlydykite puode ir suberkite cukrų bei migdolus.supilkite pieną.
Skardą ištepkite riebalais ir įklokite pusė tešlos, prieš tai dar kartą ją gerai išminkę ir iškočioję ploną lakštą.Ant jos dėkite obuolius,užpilkite cukraus sirupą.Iš likusios tešlos iškočiokite tokį pat skardos dydžio lakštą ir juo uždenkite obuolius.
Tešlos sluoksnius sulipdykite vieną su kitu, o viršų subadykite šakute(kad nesideformuotų pyragas). Migdolų masę tolygiai užtepkite ant viršaus ir dar 15 min pyragą palaikykit šiltai,kad truputį pakiltų.
Kepti 25 min, 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.
Pyragas su migdolų plutele
tešlai:
400g miltų;
30g mielių;
70g cukraus;
apie 1/4l šilto pieno;
žiupsnelis druskos;
70g sviesto arba margarino;
1 kiaušinis;
riebalų skardai ištepti.
Įdarui:
1kg saldžiarūgščių obuolių;
1 citrinos sultys;
50g cukraus;
100g razinų( mirkytų vandenyje arba rome);
Plutelei:
100g sviesto;
150g cukraus;
2-3v.š. pieno;
100g kapotų migdolų.
Paruoškite mielinę tešlą iš jai skirtų produktų.Kol tešla kyla, nulupkite obuolius,išimkite sėklas ir supjaustykite apskritais griežinėliais.Citrinų sultis sumaišykite su cukrumi bei stikline vandens ir virkite 10 min(aš virdavau maždaug 8min).Sirupą ataušinę suberkite razinas.
sviestą plutelei išlydykite puode ir suberkite cukrų bei migdolus.supilkite pieną.
Skardą ištepkite riebalais ir įklokite pusė tešlos, prieš tai dar kartą ją gerai išminkę ir iškočioję ploną lakštą.Ant jos dėkite obuolius,užpilkite cukraus sirupą.Iš likusios tešlos iškočiokite tokį pat skardos dydžio lakštą ir juo uždenkite obuolius.
Tešlos sluoksnius sulipdykite vieną su kitu, o viršų subadykite šakute(kad nesideformuotų pyragas). Migdolų masę tolygiai užtepkite ant viršaus ir dar 15 min pyragą palaikykit šiltai,kad truputį pakiltų.
Kepti 25 min, 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.
Aciu,bet ne toks..... Ten buvo su dziuveseliais,be miltu
Radau
Obuolių pyragas
3 obuoliai - stambiai supjaustyti, 75 g sviesto - ištirpinti 1,5 l talpos Microplius inde; 1 kiaušinis; 100 ml cukraus, 100 ml džiovintų šviesios duonos trupinių, 1 arbatinis šaukštelis cinamono; 50 g smulkiai pjaustytų migdolų.
Sumaišykite sudėtines dalis ir, supylę ištirpintą sviestą, vėl pamaišykite. Į microplius indą, kuriame tirpinote sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius. Ant viršaus supilkite tešlą ir kepkite pyragą mikrobangų krosnelėje 6 minutes 850w galingumu. Obuolių pyragą patiekite šiltą su atšaldyta grietinėle.
Tikiuosi, kad šitas.
Obuolių pyragas
3 obuoliai - stambiai supjaustyti, 75 g sviesto - ištirpinti 1,5 l talpos Microplius inde; 1 kiaušinis; 100 ml cukraus, 100 ml džiovintų šviesios duonos trupinių, 1 arbatinis šaukštelis cinamono; 50 g smulkiai pjaustytų migdolų.
Sumaišykite sudėtines dalis ir, supylę ištirpintą sviestą, vėl pamaišykite. Į microplius indą, kuriame tirpinote sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius. Ant viršaus supilkite tešlą ir kepkite pyragą mikrobangų krosnelėje 6 minutes 850w galingumu. Obuolių pyragą patiekite šiltą su atšaldyta grietinėle.
Tikiuosi, kad šitas.
QUOTE(laurindre @ 2007 03 16, 15:26)
Radau
Obuolių pyragas
3 obuoliai - stambiai supjaustyti, 75 g sviesto - ištirpinti 1,5 l talpos Microplius inde; 1 kiaušinis; 100 ml cukraus, 100 ml džiovintų šviesios duonos trupinių, 1 arbatinis šaukštelis cinamono; 50 g smulkiai pjaustytų migdolų.
Sumaišykite sudėtines dalis ir, supylę ištirpintą sviestą, vėl pamaišykite. Į microplius indą, kuriame tirpinote sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius. Ant viršaus supilkite tešlą ir kepkite pyragą mikrobangų krosnelėje 6 minutes 850w galingumu. Obuolių pyragą patiekite šiltą su atšaldyta grietinėle.
Tikiuosi, kad šitas.
Obuolių pyragas
3 obuoliai - stambiai supjaustyti, 75 g sviesto - ištirpinti 1,5 l talpos Microplius inde; 1 kiaušinis; 100 ml cukraus, 100 ml džiovintų šviesios duonos trupinių, 1 arbatinis šaukštelis cinamono; 50 g smulkiai pjaustytų migdolų.
Sumaišykite sudėtines dalis ir, supylę ištirpintą sviestą, vėl pamaišykite. Į microplius indą, kuriame tirpinote sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius. Ant viršaus supilkite tešlą ir kepkite pyragą mikrobangų krosnelėje 6 minutes 850w galingumu. Obuolių pyragą patiekite šiltą su atšaldyta grietinėle.
Tikiuosi, kad šitas.
sitas Sirdingai dekoju
Nėra už ką
Jeigu zele zieda darysiu tingini, ar deti plevele ar ir taip graziai issiims
Už visas atsakyti negaliu, bet man neišsiėmė, teko į karštą vandenį kišti
Aš želės žiedą patepu aliejum, o kai išiminėju tinginį jis žinoma kad neiškrenta taip kaip kokia želė, nes būna sušalęs į akmenį. Aš tiesiog išstumiu jį pirštais