Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai su Tupperware

QUOTE(ausriuks @ 2011 12 02, 00:31)
O aš žėlė žiede darau obuolių sulčių želė. Ir skanu ir sveika, mažieji po visą litrą (žiedą) suvalgo per pusdienį. O receptukas paprastas, išspaudžiu panašiai litrą obuolių sulčių, įdedu 5-6 šaukštus želatinos, ją palaikau, kol išbrinksta, tada pašildau ir supilu į žiedą. Spalva gal ir ne pati gražiausia, bet skonis  wub.gif Ir dabar viena balkone stingsta smile.gif

O kaip iš šios formos žėlė gražiai ant lėkštės ištraukti?Aš vakar vaikučiams padariau,bet gražiai neišėjo ištraukti,viska sugadinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiunina @ 2012 01 06, 00:25)
O kaip iš šios formos žėlė gražiai ant lėkštės ištraukti?Aš vakar vaikučiams padariau,bet gražiai neišėjo ištraukti,viska sugadinau verysad.gif

O zele ziedo viduriuka pirmiausia isemet?Jei taip, gal i zele per daug vandens pilate, arba nekokybiska perkate g.gif
Atsakyti

žele žiedą ištepkit trupučiu aliejumi...ir bus viskas ok...
Atsakyti

Man kol kas visus kartus pavyko graziai nuimti forma ir padeti ant lekstes.

QUOTE(Viltis* @ 2012 01 07, 15:46)
žele žiedą ištepkit trupučiu aliejumi...ir bus viskas ok...

drinks_cheers.gif As irgi patepu aliejum.
Atsakyti
Visos temos neskaiciau ax.gif Pasidalinkite receptu kaip jus gaminate guminukus?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2012 01 08, 18:22)
Visos temos neskaiciau  ax.gif  Pasidalinkite receptu kaip jus gaminate guminukus?

As gaminu pagal si recepta.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 01 08, 18:44)

O ar bandet deti ne i silikonines formeles?Plastikines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2012 01 08, 19:10)
O ar bandet deti ne i silikonines formeles?Plastikines?  g.gif

Bandziau deti i leduku plastikines formeles, ne TW, bet prastai issiima. Is silikoniniu lengvai iskrenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 08 sausio 2012 - 19:37
QUOTE(davija @ 2011 04 29, 20:55)
As labai rekomenduoju sita deserta, puikiai tinka ir pusryčiams, ir kaip desertas ir kaip tortukas tongue.gif

http://www.youtube.c...h?v=QShAUQzHUYM

As tik ji pakoreguoju pagal save, kondensuoto arba nededu arba labai mazai ipilu blush2.gif Ir siaip vadovaujuosi savo skoniu, tai ko noriu to ir pridedu blush2.gif

drinks_cheers.gif labai skanu,greitai ir lengva pagaminti.Mano mazoji labai miegsta.
Atsakyti
Gal kas nors turite ideju kaip pasigaminti 2 aukstu zele torta su abiem zele ziedo formomis? Kaip pritvirtinti 2ra auksta, kad jis nenuslinktu zemyn? Visai neturiu fantazijos blush2.gif gal kuri nors esat bandziusios daryti zele su biskvito sluoksniuku?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 01 23, 19:01)
Gal kas nors turite ideju kaip pasigaminti 2 aukstu zele torta su abiem zele ziedo formomis? Kaip pritvirtinti 2ra auksta, kad jis nenuslinktu zemyn? Visai neturiu fantazijos  blush2.gif gal kuri nors esat bandziusios daryti zele su biskvito sluoksniuku?

I balta sluoksni labai skanu Kursenu vyniotini deti. Anksciau mano firminis tortas tiks buvo biggrin.gif
O sujungti, manau, galima sudrekinus ar kazkiek pasildzius apacia virsutinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 23, 20:29)
I balta sluoksni labai skanu Kursenu vyniotini deti. Anksciau mano firminis tortas tiks buvo biggrin.gif
O sujungti, manau, galima sudrekinus ar kazkiek pasildzius apacia virsutinio 4u.gif

Gal turite foto kaip atrodo su vyniotiniu? O Kursenu vyniotini irgi pati darote? O kaip reiketu i ta sluoksni ideti vyniotini? blush2.gif nelabai isivaizduoju blush2.gif
Atsakyti