Ar turite namie pasisodinusios į vieną vazonėlį kelių rušių gelyčių?Juk tokios kompozicijos suteikia namams dar didesnio jaukumo.
Žinau,kad labai gražiai gaunasi su kaktusiukais,jei dar kokių akmenėlių pamėtyti tai išvis grožis Tai va turiu nemažai kaktusiukų pasodintų po vieną,gal kas turite minčių ar savo nuotraukyčių Laaabai norėčiau pažiūrėti [attachmentid=75432]O čia mano kūryba
Papildyta:
[attachmentid=75434]
labutis, pas mane tai kaktusėliai keli auga vienam vazone. pavasari dariau kompozicijas,bet nužydėjo gėlės ir grožio tokio neliko.
čia kaktusėliai,tik reik gražei susodinti,neturėjau laisvu vazonėliu tai ir gavosi taip,o ir akmenukai vieta atrado,nes jie turi savo istorijas
čia kaktusėliai,tik reik gražei susodinti,neturėjau laisvu vazonėliu tai ir gavosi taip,o ir akmenukai vieta atrado,nes jie turi savo istorijas
As irgi apie tokia tema galvojau.
Taip kaktusu kompozicijos labai grazu, bet ne taip ispudinga kaip kad sukulentu kompozicijos.
Labai stengiuosiu jas padaryti, bet ne visada gaunasi.
Dar labai tam reikia graziu puodu. Taip rasau ne del to kad lipdau, o del to, kad tikrai reikia.
Cia yra kelios mano nuotraukos- http://www.supermama...howtopic=120797
Taip kaktusu kompozicijos labai grazu, bet ne taip ispudinga kaip kad sukulentu kompozicijos.
Labai stengiuosiu jas padaryti, bet ne visada gaunasi.
Dar labai tam reikia graziu puodu. Taip rasau ne del to kad lipdau, o del to, kad tikrai reikia.
Cia yra kelios mano nuotraukos- http://www.supermama...howtopic=120797
Vaje kaip gražu,o jau kai kaktusiukai pradeda žydėti
Kažką panašaus badysiu daryti kaip ir tu snail,tik pirma reik gažų vazoną Gaila,kad ne Kaune gyvenu,nes vazonai tikrai įspudingi
Kažką panašaus badysiu daryti kaip ir tu snail,tik pirma reik gažų vazoną Gaila,kad ne Kaune gyvenu,nes vazonai tikrai įspudingi
tiek daug gėlininkiu, kodėl niekas nerašo i šita tema?
buvau dingus, bet gryžus nieko naujo neradau
QUOTE(snail @ 2006 11 01, 15:15)
tiek daug gėlininkiu, kodėl niekas nerašo i šita tema?
Taip,taip,tavo teisybė.Tikrai tikėjausi kažko daugiau
QUOTE(yyla @ 2006 11 01, 17:14)
Taip,taip,tavo teisybė.Tikrai tikėjausi kažko daugiau
Matyt cia tik as grudu augalus i viena puoda. Tuoj nuotraukyciu idesiu.
Papildyta:
Na pasidalinsiu ir as...
Neizvelgiu siuose kompozicijose dideles menines prasmes ar idejos. Cia labiau siaip i viena vazona sukisti kaktusai
Neizvelgiu siuose kompozicijose dideles menines prasmes ar idejos. Cia labiau siaip i viena vazona sukisti kaktusai
man tai grau ir kaktusėliai, ir vietos mažiau užima vienam vazone ir atrodo gražiau
mergaitės, jūsu visų labai gražūs gėlynai
mergaitės, jūsu visų labai gražūs gėlynai
Crassula na tavosios dekoracijos kaip visada fainos, gal butu galima pas tave uzsisakyti vazoneli? Tokie man jie grazus