Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

o jūs naudojat pilingą? g.gif
jeigu kūną gerai nušveiti tai nėra jokių įaugusių plaukelių ir depiliavimo paslaugų temoj moteriškė rekomendavo kas kažkelintą kartą nuskusti plaukelius jei įauginėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2008 06 11, 19:44)
O as girdejau, kad depiliuoti reikia plauko augimo kriptim, ta prasme ne pries plauka, tai paskutini karta taip dariau, ir tikrai tik keli plaukeliai iaugo.

na man tada jauciu puses plaukeliu nenurautu...
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 06 12, 15:04)
o jūs naudojat pilingą? g.gif
jeigu kūną gerai nušveiti tai nėra jokių įaugusių plaukelių ir depiliavimo paslaugų temoj moteriškė rekomendavo kas kažkelintą kartą nuskusti plaukelius jei įauginėja g.gif

nepadeda man pilingas... tai as taip ir darau kaip ta moteriske rekomendavo, nes neturiu kitos iseities doh.gif
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2006 11 13, 01:38)
as nusipirkau pati pigiausia ir paprasciausia philips epiliatoriu
dvieju greiciu, be jokiu priedu
bet man jis labai patinka!
patogus ir sauniai rauna visus plaukelius nuo koju ir bikini blush2.gif
kitur nebandziau smile.gif

as irgi noreciau isigyti, bet vis bijau, kad lb skaudes... ypac, bikini. unsure.gif
Atsakyti
as turiu Braun silk epil,ta ,kur lempute sviecia,labai patogu thumbup.gif smile.gif na,labai geras,bet vistiek tik retkarciais man jis,nes vaskas uz viska geriau.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 13, 18:51)
as turiu Braun silk epil,ta ,kur lempute sviecia,labai patogu thumbup.gif smile.gif na,labai geras,bet vistiek tik retkarciais man jis,nes vaskas uz viska geriau.

o kam ta lemputė? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 06 13, 19:56)
o kam ta lemputė? mastau.gif

apsviecia oda,ir matosi ar yra plaukeliu ar ne(pas mane jie sviesus,todel siaip tikrai svariai nenudepiliuociau),man sitas epiliatoriaus privalumas laaaabai patinka.
Atsakyti
o kaip merginos vis del to rowenta ar kaip pavadinimas, kaip tik nueinu i topo centra, taip man ji lb nori ikisti.. smile.gif kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
patarkit kuris epiliatorius geresnis BRAUN 7681 ar PHILIPS 6517 ( su ledu sitas)
labai man reikia.Aciu
Atsakyti
kaip tik pries pora dienu nusipirkau philips6517 ta su ledu smile.gif , na ir galiu pasakyti, kad man laaaabai skauda, bandziau be ledo ir su ledu, nelabai jauciu skirtuma, tiksliau sakant visai nejauciu schmoll.gif
Depiliavau viena koja 3 dienas, ka tik baigiau, ryt pradesiu antraja.Sako kad reikia pries plauka depiliuot, na as neiskenciu, depiliuoju palei plauka, kai biski prasiretina plauku, tada pries plauka bandau.Siaip plaukelius israuna labai gerai, man jis patinka, bet tas skausmas... 4u.gif .Bet manau kad firma ir kaina neturi reiksmes, nes skausmas vienodas, brangus ar pigus depilaitorius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflower189 @ 2008 07 04, 23:29)
.Bet manau kad firma ir kaina neturi reiksmes, nes skausmas vienodas, brangus ar pigus depilaitorius blush2.gif

drinks_cheers.gif kojas ir pažastis tai zuikio dainos,bet bikinį tai vis dar dantis sukandus doh.gif ,nors prisiminus pirmą kartą tai jau irgi normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Aš naudoju Brown kokią aštuonis metus. Ant kojų plaukai neperlabiausiai susikystėjo, bet pažastyse - ramiai po depiliacijos galiu vos ne mėnesį apseit thumbup.gif

Dėl ūselių - viena draugė bandė nusidepiliuoti su epiliatorium, tai labai gailėjosi paskui, daug geriau su vaškiniais pleistrais. Per nelyg stipriai rauna, ir ant veido oda gi kur kas jautresnė, tai liko apsišašavus pora savaičių.

Rekomenduočiau epiliatorių su keičiamais antgaliais - kad ir epiliuotis ir skustis galėtum. Dabar tokį ir turiu, ir labai patenkinta.
Atsakyti
na as manau kad tos paneles, kurios gali ir pazastis bei bikini sriti depiliuoti, tai yra saunuoles, drasuoles, narsuoles ir tikros didvyres thumbup.gif , man cia atrodo misija neimanoma.Kojas "raviu" jau kelias dienas, o apie kitas sritis bijau net pagalvoti schmoll.gif , nezinau kaip reikes gimdyti biggrin.gif
Atsakyti