Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(Free2fly @ 2008 05 25, 14:45)
Rytoj tikriausiai lėksiu per visas buitinės technikos parduotuves biggrin.gif Gal rasiu tinkantį ir patinkantį aparačiuką ax.gif

Tai nori,kad būtų rovimo,skutimo antgaliai,ir kad būtų be laido,su akumuliatoriumi? Ar gerai supratau?
Jei taip,tai šis modeliukas visai nieko,tik jis su laidu:
http://www.topocentr...p;listorder=asc

Man šitas labai simpatiškas,tik irgi su laidu :

Bet šiaip nepatarčiau pirkti be laido,su akumuliatorium,nes beveik tas pats,kas vistiek pririštas prie laido,po kiekvieno naudojimo teks vėl krauti,o jei į kokią kelionę vyksit,tai vistiek pakrovėją pasiimsit,tuo labiau,kad kaina dėl akumuliatoriaus žymiai didesnė mirksiukas.gif Ne tiek jau daug epiliatorių yra įkraunamų. O šiaip kaip sakiau,manau,vertėtų nueiti į "Tomas phillips" ir apžiūrėti tą Rowenta epiliatorių,nes tikrai daug priedų prie jo,kiti su tokiais priedais kainuoja dvigubai brangiau. O šitos firmos Rowenta nereikėtų bijoti,ji tik truputį mažiau garsi,bet parduotuvėje sakė,kad ja tikrai nesiskundžia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2008 05 25, 18:57)
Tai nori,kad būtų rovimo,skutimo antgaliai,ir kad būtų be laido,su akumuliatoriumi? Ar gerai supratau?
Jei taip,tai šis modeliukas visai nieko,tik jis su laidu:

Man šitas labai simpatiškas,tik irgi su laidu :

Bet šiaip nepatarčiau pirkti be laido,su akumuliatorium,nes beveik tas pats,kas vistiek pririštas prie laido,po kiekvieno naudojimo teks vėl krauti,o jei į kokią kelionę vyksit,tai vistiek pakrovėją pasiimsit,tuo labiau,kad kaina dėl akumuliatoriaus žymiai didesnė  mirksiukas.gif Ne tiek jau daug epiliatorių yra įkraunamų. O šiaip kaip sakiau,manau,vertėtų nueiti į "Tomas phillips" ir apžiūrėti tą Rowenta epiliatorių,nes tikrai daug priedų prie jo,kiti su tokiais priedais kainuoja dvigubai brangiau. O šitos firmos Rowenta nereikėtų bijoti,ji tik truputį mažiau garsi,bet parduotuvėje sakė,kad ja tikrai nesiskundžia  ax.gif

Labai ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
gal kuri netyčia užmatėt pirkt tą naują ROWENTA ACCESS FRESH AIR VISION EP 8982 tą kur katinėliui patinka blush2.gif blush2.gif blush2.gif sakau iš pažiūros gal neblogas, čiupinėjau jau ne vieną parduotuvėj bet nežinau net ko griebtis, dar mačiau kelis phillips ice satinelle ir skiriasi tik kainom aprašymo nebuvo normalaus doh.gif doh.gif doh.gif internete kai pasikuičiu tai pvz pardėse to nebėra arba dar nėra doh.gif doh.gif doh.gif nu kaip visada doh.gif gal kuri naudojat philips HP 6503? Toks iš pažiūros neblogas g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvara_ilgakasė: 27 gegužės 2008 - 13:38
man depiliacija vasku buvo tikras pragaras bandziau viena vieinteli karta ir po pirmos juosteles meciau lauk sita "kruvina" darba... ilgai labai galvojau pirkt ar ne epiliatoriu.. sian nusipirkau ir jau isbandziau.. mano kojytes buvo tai skutamos tai kremuku depiliuojamos.. plaukuciai iki keliu buvo stori ir gan tankus... sian isbandziau philips satinelle ice.. ir jokio skausmo tik dilgciojimas gal keliose vietose kiek skaudziau nes suabejojau ar jis skuta ar rauna... saldymo sistema liko nepanaudota.. o skausmo bijau, kaip velnias kryziaus 4u.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirakau epiliatoriu smile.gif na jau nusiepiliavau pirma kart,bet kazkaip ne visus plaukucius nuime.. Gal ka blogai darau? plaukus epiliavau visom kryptim, nes palei plauka epiliujant nedaug kas nusiima.. Ar neprades iaugineti plaukuciai? kaip to isvengti?
Atsakyti
QUOTE(Hearta @ 2008 06 01, 23:51)
Neseniai nusipirakau epiliatoriu smile.gif na jau nusiepiliavau pirma kart,bet kazkaip ne visus plaukucius nuime.. Gal ka blogai darau? plaukus epiliavau visom kryptim, nes palei plauka epiliujant nedaug kas nusiima.. Ar neprades iaugineti plaukuciai? kaip to isvengti?

man ir nenueme visu . na nueme bet ilgai teko pavargt.. as bent jau epiliavau pirma karta pas mane jie taa as gan stori tai manau del to ... na as stengiaus tik pagal plauka epiliuot nes labai bijau iaugusiu plaukeliu... . kad nepradetu iauginet SKAICIau kad po poros dienu reikia pilinga pasidaryt... blush2.gif
Atsakyti
Aš tai visada braukiu prieš plauką blink.gif . Mano epiliatoriaus instrukcijoj taip parašyta.Nuima viską.
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 06 02, 11:59)
Aš tai visada braukiu prieš plauką blink.gif . Mano epiliatoriaus instrukcijoj taip parašyta.Nuima viską.

Nugi nugi man tiksliau prašom, kaip suprantu palei plauką tai nuo šlaunies žemyn o prieš plauką pradedam nuo apačios, tai įtariu man palei plauką tai nelabai ką išpeš, bet su vašku tai juk prieš plauką pešama g.gif g.gif įdomiai kažkaip, po vaško tfu tfu tfu bet nebuvo dar įuagę nei ant kojų nei pažastyse, tikiuosi ir po epiliatoriaus neįaugs cool.gif
Atsakyti
gal kas turit naująjį Braun silk epil epiliatorių, kurį dabar reklamuoja per teliką? Ar vertas tų pinigų? Turiu Philips epiliatoriu, bet man su juo skauda ir negaliu depiliuotis schmoll.gif , va gal su braunu ne taip skauda g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 06 02, 23:15)
Nugi nugi man tiksliau prašom, kaip suprantu palei plauką tai nuo šlaunies žemyn o prieš plauką pradedam nuo apačios, tai įtariu man palei plauką tai nelabai ką išpeš, bet su vašku tai juk prieš plauką pešama  g.gif  g.gif įdomiai kažkaip, po vaško tfu tfu tfu bet nebuvo dar įuagę nei ant kojų nei pažastyse, tikiuosi ir po epiliatoriaus neįaugs  cool.gif

Na taip. Braukiu nuo čiurnos aukštyn link kelių mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Eglyte @ 2008 06 10, 15:33)
gal kas turit naująjį Braun silk epil epiliatorių, kurį dabar reklamuoja per teliką? Ar vertas tų pinigų? Turiu Philips epiliatoriu, bet man su juo skauda ir negaliu depiliuotis  schmoll.gif , va gal su braunu ne taip skauda  g.gif ?

skausmas su visais tikrai vienodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 11, 00:04)
skausmas su visais tikrai vienodas  4u.gif

na man jau po kelių kartų ir bikini skausmas pakenčiamas biggrin.gif nors naudoju patį paprasčiausią ax.gif
Atsakyti