Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

tai patarkit ka pirkt!ar kazkoki naujausia philipsa uz 320lt ar naujausia brauna uz 340lt? doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na va,buwau akropoly elektromarkte ir paklausiau kuri geriau is siu dvieju pasirinkti,tai ta pardaveja paaiskino,kad geriau philipsas,nes jis turi saldymo konteineri,o braunas kazkoki maisheli,taip pats braune shachmatishkai issidete todel ne per viena kart nudepiliuotu...tai va...na ir kai ji paaiskino visi uzsimane pirkti ta violetini,bet as kai jos pirma paklausiau tai man ir atiteko paskutinis tongue.gif shiandien oj depiliuosiuos i sveikata biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. As turejau paprasciausia Philips (apie 80lt kainavo),po to nusipirkau su saldikliu. pora kartu nusidepiliavau ir grizau prie to senojo. Kazkaip man su saldymu dar labiau skauda.
Atsakyti
siandien nusipirkau super paparasta philipsa uz 65 lt. drauge turi su visokiais ten super duper antgaliais tai sake tik po viena karta visi naudoti. galvojau pirkti su antgaliu bikinio sriciai ir pazastims ar ne, bet pasirinkau paprastesni, nes kazkaip per ne lyg jautrios vieteles ravejimui... jau depiliuosiuosi i sveikata rytoj...
Atsakyti
turiu-philips satinelle-radau labai pigiai todel ir pirkau (lietuvoj tai brangoki tie epiliatoriai) zinok ,koki bepirksi ar su navarotais ar paprasta ,vistiek skaudes tongue.gif...as kai lietuvoj pardai teiravausi epiliatoriaus,man pardaveja patare pirkti ta kur daugiau iskart israuna plaukeliu ,kad nereiketu per ta pacia vieta vazineti daug kartu..nu zodziu kur rovikliai eina istisa eilute ,o ne sachmatais rolleyes.gif
Atsakyti
man pardawejau ta pati patare,norejau brauna imti bet sake kadangi ten shachmatishkais issideste tai kelis kart reikes perwaziuot,ash irgi turiu ta philipsa su ledu tai wiswien skauda,bet priprasiu smile.gif
Atsakyti
As turiu paprasta Philips satinell, bet dazniausiai depiliuoju tik blauzdas arba dar juokingiausiai buna, kai viena koja nudepiliuoju, o kita jau nebeistveriu skausmo ir skutu su skutimosi peiliukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 12 31, 17:18)
As turiu paprasta Philips satinell, bet dazniausiai depiliuoju tik blauzdas arba dar juokingiausiai buna, kai viena koja nudepiliuoju, o kita jau nebeistveriu skausmo ir skutu su skutimosi peiliukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo man irgi taip buvo pirma karta lotuliukas.gif (viena koja skusta,kita depiliuota doh.gif ) tai tada labai apsidziaugiau ,kad as ta epiliatoriu pirkau labai pigiai o ne uz 300lt nes buciau labai pasigailejusi

p.s kaip supratau ,kai kurios su tuo baisiuoju daigtu doh.gif -epiliatorium- netik blauzdas raunat ,bet ir intymias vietas?! tai gal jus pries tai dar kokia vietinia narkoze pavartojat? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu wat man tasp pats,seniau palikdawau viena koja plaukuota,o daba ishtweriau ir abi nusidepiliawau ir ash tik blauzdas depiliuoju,nes kitu wietu neishtwerciau biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 01 02, 14:05)
nu wat man tasp pats,seniau palikdawau viena koja plaukuota,o daba ishtweriau ir abi nusidepiliawau ir ash tik blauzdas depiliuoju,nes kitu wietu neishtwerciau biggrin.gif:D:D

As irgi pratinuos po truputuka smile.gif Dabar jau viena visa koja galiu ramiai nudepiliuot, o kitos tik blauzda lotuliukas.gif Skaudziausiai tai pirma karta, antra jau maziau, trecio nebejauciu praktiskai. Tik va, kai laiko nebuna, griebi skutimosi peiliuka ir visas triusas ir kancios perniek. Po to vel ataugus depiliuojantis skausmas is naujo doh.gif
Atsakyti
Jūs šalinat plaukus su epiliatoriumi ir nuo bikini? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubunė @ 2007 01 04, 16:06)
Jūs šalinat plaukus su epiliatoriumi ir nuo bikini? blink.gif

aha as anksciau salindavau, po tris plaukus, su asarom akyse.. paskui atsibodo ir grizau prie peiliuku... dabar bandausi ismokt su vasku, bet irgi asaros susikaupia unsure.gif
Atsakyti