Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(Damapupika @ 2006 11 21, 13:29)
nuu kazi kazi, yra lazeriai, bet ne lazeriniai  epiliatoriai, pamanyk, jei jau wiena lazerio procedura  120 lt, tai kiek bekainuotu toks naujadaras?  blink.gif  ir siaip, nelabai jau as tikiu kad yra...

YRA! Visur ieskojau ir pagaliau suradau, kur maciau :-) Yra tokia skelbimu lenta www.skelbiu.lt Tai ten Griozio skilty yra 2 skelbimai, kad parduoda tokius epiliatorius. Vienas 899,- o kitas kazkodel 1100, matomai skirtingos firmos parduoda.
O kuriam grozio salone jus matet, kad 120Lt? As domejausi Sugiharoje, tai blauzdu 1 procedura kainuoja apie 500Lt, o tokiu proceduru reikia 7-8 atlikti, kad plaukai isnyktu. Tai jau geriau uz 1000 toki aparata isigyt ir tvarkytis namie paciai. Parasykit prasom kuriam salone galima taip nebrangiai susitvarkyt?
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2006 11 21, 14:29)
nuu kazi kazi, yra lazeriai, bet ne lazeriniai  epiliatoriai, pamanyk, jei jau wiena lazerio procedura  120 lt, tai kiek bekainuotu toks naujadaras?  blink.gif  ir siaip, nelabai jau as tikiu kad yra...

na nereali kaina 120,nes bikinio viena procedūra 350 bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turiu Filipsą (atsiprašau už neteisingai parašytą pavadinimą) su masažuojančiu antgaliu. Nežinau tikros jo paskirties. Gal jis ir plaukelius pakelia... Nežinau, bet masažo pagalba man ne taip skauda. Turėjau ir Brauną, bet dabartinis man labiau patinka. Girdėjau, kad tie, kur su ledukais,ilgiau naudojant, ledukas ima tirpti.
Atsakyti
O as turiu Braun Silk epil biggrin.gif jis irgi turi masazuojancia galvute. o labiausiai tai man patinka lempele ant ijungimo mygtuko biggrin.gif
Atsakyti
nu as ruosiuos pirkti arba filipsa su ledu ta jautriaai kur ten virs 300lt arba braun silk epil...bet nzn kuris geriau,nes as labai skausmui jautri....
Atsakyti
Oi, atsimenu kiek man buvo problemu isirenkant epiliatoriu! Ir siame forume skaiciau nuomones ir pazistamu klausinejau! O i parduotuve ateini, akys raibsta, issirinkti sunku, o kai dar niekad nebandzius! blink.gif Taciau,pasirinkti padejo akcija, nepamenu kiek pigiau jis kainavo, bet kokiu 70-80lt tikrai! Turiu Braun silk epil su daugybe priedu.
Pirma karta epiliuotis tikrai buvo nekas..... Nemazai padejo saldymas, o ir plaukeliai storesni buvo..... Taciau jau antra karta epiliavausi be saldymu, nes reikejo skubiai isvaziuoti.... Na o treciaji karta jau galvute pagrindine uzdeta buvo (anksciau naudojau pradedantiem)!!! Ir ka jus manot, o gi nieko! Zinoma nesakau, kad neskauda, bet.... Nemanau, kad kam epiliavimas suteikia malonuma! smile.gif
Ka noriu tuo pasakyt, jei dabar man reiktu rinktis epiliatoriu pirkciau paprasciausia, be jokiu ten priedu! Nes manieji dabar tik vieta uzima ir niekam nereikalingi!!! Aisku, jei as epiliuociau bikinio sriti, antakius ar pazastis, gal ir pravestu, bet to as daryti neketinu!!!! Manau, labai skaudetu, o ir poreikio nera!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belladona @ 2006 10 27, 13:19)
Sveikos mamos, patarkite ir pasidalinkite savo patirtimis, koki geriausia pirkti depiliatoriu? (kad butu galima kojas depiliuotis , pazastis, bikini zona, usiuskus ant veido)

aš turiu Binatoną - naudoju jau trejus metus - tikrai geras ir nebrangus. dabar nežinau, bet kai pirkau, tai mokėjau apie 70lt(berods 69, jeigu neklystu)
Atsakyti
as turiu BraunSilk thumbup.gif .priedu daug.yra speciali paduskele po skutimosi.o bikinio sriciai yra atskiras priedas toks panasus kaip vyrisku masineliu barzdai skust.geras dalykelis.as davolna
Atsakyti
4u.gif swejkos.... ish pradziu buvau priesh epiliatorius atrode baisiai skauda ir kam chia rejkia....bet kai plaukeliai pasidare labai tamsus ir ataugdavo per diena tai ishsigandau neturiu lajko laktyti i grozhio salonus beto vashkas neviliojo tai sumaniau nusipirkti gal patiks lotuliukas.gif

jau 2 metus turiu savaji thumbup.gif philips satinelle nerealus aparaciukas thumbup.gif pirma karta galvojau kad numirsiu ish skausmo bet nusidepiliavau visas kojytes...ishtiesu plaukai ataugo daug silpnesni....tesiau toliau...veliau jie pradejo iauginet....nezhinojau ka daryt tai sumasciau kad viena karta nudepiliuoji su epiliatorium kita karta su skustuku thumbup.gif viskas oki iki shiol thumbup.gif

labaj pravartu naudoti priesh vaziuojant atostogas ir tada visaj pamirshti kad egzistuoja toks dalykas kaip plaukai ant koju thumbup.gif

sekmes pupos thumbup.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 13, 17:32)
shtiesu plaukai ataugo daug silpnesni....tesiau toliau...veliau jie pradejo iauginet....nezhinojau ka daryt tai sumasciau kad viena karta nudepiliuoji su epiliatorium kita karta su skustuku  thumbup.gif  viskas oki iki shiol  thumbup.gif 

Naudoju Braun (jau trečią aparačiuką) blauzdoms jau 10 metų. Vis laukiau, kada plaukai pasidarys plonesni ar jų taps mažiau, o paskui visai išnyks, kaip reklamuoja. Ir nesulaukiau. schmoll.gif Kokie buvo ir kiek buvo, tai tokie ir tiek ir liko. Nors nesu stipriai plaukuota, sakyciau, nedaug, ir su hormonais viskas gerai. Beje, per 10 m. taip ir nepriprato oda, kad per procedūrą neskaudėtų, o naudojau dažnai ir reguliariai, kas savaitę. Ir va tas plaukelių įauginėjimas bjauras daiktas. Dabar pradėjau skust, ir man taip daug patogiau, neįauginėja plaukai ir skutimas man nedirgina odos. Čia, aišku, kaip kam, bet aš saviškį Brauną turbūt greit dėsiu į skelbimų lentą g.gif , atsibodo man ta kankynė...
Atsakyti
Aš įsigyjau Braun Silk Epil su masažuojančia galvute ir kita galvute spec. skutimui ax.gif Šiandien bandžiau kojas nusidepiliuot, bet kad skauda baisiausiai doh.gif Gal kas ką patars skausmui numalšint, nes teks nuolat tik skutimui skirtą galvutę naudot jei ir toliau taip
Atsakyti
http://[url=http://img296.imageshack.us/my.php?image=braunqa5.jpg
Papildyta:
O pas mane toks

[img=http://img177.imageshack.us/img177/8884/braunao8.th.jpg]
Atsakyti